L'horòscop diari del 13 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 13 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

De moment no tens cap intenció de comprometre't. Valores la llibertat al màxim, no t'agradarà retre comptes, ni tan sols al teu cònjuge.

A l'hora de manipular diners en efectiu, ves amb compte perquè no t'enganyin, que hi haurà molta guineu al teu voltant, sobretot si treballes en comerços de cara al públic. En temps de crisi, els murris inventen noves argúcies.

Et cridaran molt els esports, però per veure'ls per televisió, des del sofà. No està de més que emules a alguns d'aquests atletes i que suïs la teva pròpia samarreta.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'adonaràs del que és el veritable amor, aquell que va més enllà de la teva parella. Valoraràs molt passar el temps de qualitat amb la gent que t'estima, vols viure situacions divertides que poder rememorar el dia de demà.

La teva generositat pot ser un problema aquest divendres. Esteu trobar-te amb gent propera (companys de treball) que no podran aprofitar els favors que els fas, i això t'omplirà de tristesa i frustració.

Que els teus esforços d'avui se centrin més a cuidar el teu cervell que la teva talla de pantalons.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És divendres 13 i l'energia és una mica més densa que altres dies. Podries viure contrarietats passatgeres que resultin doloroses. Moltes de les teves molèsties són motivades per paraules feridores fruit de conflictes de la convivència que no tenen tanta importància i no obstant això es converteixen en un problema.

Gràcies a l'entrada de la Lluna i Mercuri a la teva zona laboral del zodíac les teves accions seran expeditives i eficaces.

Avui viuràs una jornada en què et sentiràs a gust amb els teus desitjos sexuals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cap de setmana està esperant la teva arribada perquè el passis bé (o encara millor que bé). La clau és que mantinguis una actitud positiva i agraïda, així qualsevol cosa que li passi al teu cor et semblarà un regal de la vida.

Necessites un segon treball que et permeti sanejar els teus comptes bancaris: uns diners extres que t'ajudi a respirar.

Participa en activitats que t'ajudin a relaxar-te com la meditació en grup. L'olor de roses (a través d'encens, d'ambientadors, de perfums ...) t'aportaran una alenada d'ànim addicional.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Tindràs una confrontació amb una amistat o veí que et marcarà molt i et farà replantejar els teus veritables amics o el lloc on resideixes.

En un rampell de consciència, t'adonaràs que la majoria de les teves últimes compres són supèrflues i no afegeixen cap valor real a la teva vida. No és el millor moment per al mercat immobiliari, però si indagues i no et rendeixes trobaràs aquesta llar que busques.

Les flors sempre alegren la vista. Anar a comprar algunes de colors que siguin vistoses i facin bona olor et posarà de bon humor.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva relació amb la teva parella estarà sota el signe de l'eficiència, et costarà molt poc fer feliç al teu mitja taronja, i sense necessitat de fer promeses que sonen molt bé, però després estan buides de contingut.

S'impulsarà la teva creativitat, tindràs molt bona concentració, i aquells que estan estudiant espremeran de valent el temps. Altres aprofitaran per fer nous plans, dissenyant projectes que deixin diners.

Perquè beure aigua et resulti una mica més divertit, fica alguns trossos de llimona a la teva ampolla; estimularàs el teu paladar i prendràs una bona dosi de vitamina C.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La conjunció Júpiter-Plutó és el que realment estàs esperant, per desfer-te de llocs, persones o situacions que han tingut el seu propi pes durant massa temps.

En l'àmbit professional, el sextil de Júpiter a Neptú és una oportunitat per escapar de la realitat que no t'agrada de la feina, en el sentit d'aconseguir veure les coses des d'una altra perspectiva i centrar-te més en el que vols aconseguir.

En la salut, segurament et trobaràs bé físicament, no tan així a nivell emocional o psicològic, perquè estaràs especialment vulnerable i també una mica confús.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La Lluna ha ingressat al teu signe Escorpí. És un dia increïble en què el suspens s'apoderarà de les teves relacions. La resposta que obtens des del Cosmos és enorme. Sentiràs tot el que l'altre sent i això t'ajudarà a desenvolupar una sexualitat més intensa i profunda.

És un temps molt interessant en el qual pots deixar clar qui ets sense mostrar les ungles, simplement desplegant la teva capacitat diplomàtica a algú que decideix en la teva situació.

És probable que requereixis l'auxili d'una pedra protectora tal com la turmalina negra.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

No deixis passar l'oportunitat de mostrar el teu amor i afecte cap als teus éssers estimats. També és important passar per alt els conflictes menors que podrien sorgir durant aquests dies.

En el laboral, la creativitat serà màgica i fluida, ja que és molt comú durant els trànsits de la casa dotze, de manera que, si pots tenir temps tot sol per processar i crear, probablement serà molt productiu.

A la teva salut, és possible també que rebis a través dels teus somnis, més informació valuosa sobre patrons, programes i trajectòries futures.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La discòrdia que sembren persones que es delecten en xafarderies i tafaneries s'ha de posar en anàlisi amb sentit comú i pau interna. Recorda que és divendres 13 i l'energia no és bona en general.

Avui obtindràs grans beneficis en l'àrea de la professió i els guanys materials gràcies a la presència de Mercuri i Júpiter en bon aspecte al teu Sol.

El dia transcorre amb molta energia sempre que no te'n passes a la feina i l'activitat fins i tot si et passes fent esport pots patir les conseqüències.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Als solters, Venus i Mart, amb l'ajuda de Mercuri, els brinden una capacitat de comunicació eficaç. Et convé obrir els ulls al teu veïnat o el teu cercle social, ja que l'amor és a prop.

A la feina, els canvis d'ocupació o el procés de considerar un canvi o buscar opcions, són més probables en aquest moment.

En la teva salut, avui hauràs de cuidar especialment dels refredats i problemes de refredament en general. Els teus músculs podrien estar engarrotats pel fred, i el teu cos et demanarà begudes calentes.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens parella, el prohibit et cridarà enormement l'atenció. El solter se sentirà atret per persones poderoses però amb un halo tòxic i dominant. Compte Peixos, si jugues amb foc podries cremar-te.

En el treball hi haurà un clima de males vibracions on les enveges i rancors sortiran a la llum. Se't retardaran signatures de contractes, lliuraments de comandes, reunions, maquinària espatllada ... No serà un dia rodó ni fàcil.

Tingues especialment cura en el teu lloc de treball o en desplaçaments llargs, ja que hi ha risc d'accidents que afectin els teus sentits de forma permanent.


Comentaris

envia el comentari