L'horòscop diari del 13 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 13 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Crearàs al teu voltant un ambient digne d'una pel·lícula romàntica, en el qual hi ha detalls d'amor pertot arreu. Vols que el riure i el festeig flueixin amb llibertat.

Es preveuen tensions entre alguns nadius i els seus companys, els seus caps fins i tot. No semblen estar disposats a escoltar-te, i molt menys a obeir les teves ordres. Et costarà trobar bones fórmules per a delegar obligacions.

Ho estaràs fent bastant bé en general en aquest dimarts en el referit a la teva salut. No obstant això hi haurà un lleuger inconvenient: es percep una tendència a pensar en idees negres i pessimistes.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aposta la senzillesa per sobre de totes les coses, no tens ganes de complicar-te la vida d'una forma gratuïta. Taure experimentarà alguns canvis d'humor, però la teva actitud serà la correcta perquè la sang no arribi al riu.

Has de mesurar bé les teves paraules en aquest dia: ja saps que el dimarts 13 s'associa amb la mala sort, així que no busquis problemes parlant més del compte.

Dius adeu als problemes d'autoestima als quals t'has enfrontat recentment. Tens molta fortalesa física i mental.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que es troben en una vida matrimonial la teva vida sexual es troba estimulada pels astres, aquests et beneficien en tot el que es refereix a sensualitat i vida amorosa.

Els teus objectius estan a l'abast de la teva mà i en aquest moment tens disponible una favorable energia des del signe de l'element Aire, Balança que t'ajudarà a fer els passos necessaris per a la teva evolució.

En veure el teu reflex en el mirall verificaràs que bé t'ha assegut un canvi en les teves rutines.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aposta en mesura del possible per la discreció i els papers secundaris en l'amor. Ser el protagonista et pot venir molt gran, i més, si estàs amagant secrets sòrdids.

No dubtis a acceptar qualsevol viatge de negocis que et proposin, i més si el destí està relacionat amb un arxipèlag o amb illes de qualsevol tipus. Faràs grans fortunes.

Estàs ple d'energia, i has d'utilitzar-la per a posar ordre en la teva vida i en la teva llar; tenir la casa amb cada cosa en el seu lloc proporciona una intensa sensació de pau interior.


 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A causa del clima astral estaràs molt enamoradís i una mirada còmplice en el transport públic amb una persona desconeguda, pot causar-te sospirs i imaginacions amoroses. Has d'anar amb compte perquè algunes persones veuran la teva bondat com una feblesa i voldran aprofitar-se de tu.

El teu afany d'èxit serà desmesurat i voldràs estar en el cim a qualsevol preu, fins i tot encara que hagis de trepitjar el treball dels altres. Les compres i inversions impulsives que realitzis avui estan abocades al fracàs.

Mentalment no pensaràs molt les teves accions o respostes verbals i estaràs bastant reactiu a qualsevol cosa que et molesti.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dins de tu hi ha una tendència a prendre de debò qualsevol floreta o compliment que et llancen, i la teva fantasia es dispara dibuixant amors ocults i fugaços. Potser després de les belles paraules inicials hi ha interessos molt foscos, tan negres que ni els imagines.

El teu sentit de l'observació és meravellós aquest dimarts, i podràs apreciar tots els detalls que hi ha en el teu voltant. Prendràs notes de cadascun d'ells, per a saber quan i com actuar.

En l'alimentació no siguis una persona molt rígida, no t'obsessionis comptant calories.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els qui estiguessin travessant situacions conflictives en les relacions, tindran la possibilitat d'aclarir malentesos i parlar amb la persona que estimen per a arribar a un acord equitatiu.

En l'àmbit professional, Mercuri també influeix, en aquest cas a més d'afavorir la comunicació i l'entesa amb els altres, serà també bo per a millorar els estudis i les formacions professionals.

Respecte a la teva salut, sentiràs amb freqüència que uns certs detalls o coses sense importància alteren de manera incomprensible el teu sistema nerviós. Estàs que a la mínima saltes.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es tracta d'una jornada especialment tranquil·la en la qual pots disposar de l'energia lunar en el signe de Virgo que és propensa a les anàlisis i els moments reflexius. Els astres aconsellen no prendre grans decisions avui.

Si ets d'aquells nadius que es troben en situació de desocupació és probable que durant aquesta jornada sorgeixi una entrevista de treball en la qual et sentis superior en coneixements i capacitats del que el posat demanda.

Els teus nervis necessitaran un cable a terra per a descarregar tanta negativitat que hi ha en l'ambient

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui hi haurà una positiva evolució amorosa sota els efectes dinàmics de Mart en Àries. T'agradarà començar una cosa nova o seguir amb cremor el que ja funciona. La intensitat, l'anhel, i la passió sens dubte seran importants avui.

En el laboral, Urà assenyala canvis i millores interessants en aquest àmbit. No obstant això, hauràs de renovar-te, dissenyar i portar a la pràctica una nova manera de treballar, fer actualitzacions que et generin avantatges.

Quant a la teva salut, podràs tancar portes del passat i obrir unes altres que et conduiran cap a un futur més confortable.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La duresa en la teva forma d'expressió no ajuda al fet que trobis una bona comunicació dins dels teus vincles afectius. Desenvolupar una manera més flexible en les teves idees sobre l'amor et donarà oportunitats somiades.

En el professional, existeixen persones envejoses que intenten conspirar en contra teva i que podrien perjudicar-te si no estàs atent al que succeeix al teu voltant.

Les pèrdues econòmiques i els problemes de la vida quotidiana podrien fer mossa en la salut de molts nadius del signe de la cabra. L'estrès és un mal company.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters, sortiran de la seva closca i declararan i expressaran el seu amor fins al final. Seràs una mica kamikaze és cert, però haurà valgut la pena.

En el terreny professional, sentiràs que estàs ple de molts projectes nous que donaran molt bons resultats. Ara és el moment de posar-lo per escrit per a aclarir idees abans de compartir-ho.

Quant a la teva salut emocional, sembla que el teu objectiu seria tractar de connectar amb altres dimensions que ens facin visualitzar un ventall més ampli de les possibilitats de la vida. Explora aquesta faceta.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Existeix risc que traïcions o et traeixin en l'àmbit amorós. Podria haver-hi una infidelitat pel mer impuls de l'atracció física i sexual.

No és un dia per a llançar productes, projectes o emprendre un negoci perquè els astres no l'afavoreixen. És un dimarts per a treballar duro en la teva ocupació. La teva creativitat no apareixerà per cap costat així que és millor dur a terme tasques rutinàries en les quals hagis de pensar poc.

La intensitat del dia t'amoïnarà nocturn i potser necessites un extra de melatonina per a poder dormir.


Comentaris

envia el comentari