IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 14 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Intenta donar-li més importància als detalls, no ja amb la persona que estimes, sinó amb els més grans de la casa. El teu avi, la teva mare, els teus oncles. Algú veterà amb qui t'uneix un vincle familiar està amb els ànims pels sòls, i si els fas una visita o els dónes un obsequi aconseguiràs que la seva vida s'ompli de llum.

En la feina et convé ser discret, no assumeixis un protagonisme per al qual podries no estar preparat. Hauràs de buscar els contractes dels teus actuals subministraments (llum, aigua, Internet…), ja que una empresa pretén cobrar-te una factura més alta del compte.

El teu cos està regirat, però desconeixes exactament què és el que t'ocorre. Has ficat potser en una batedora un polsim d'estrès, una cullerada d'ansietat, i una tassa de maldecap?

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'afavoreix no tenir sistemàticament l'última paraula en les seves converses amb els teus éssers estimats, especialment si tens parella. La teva actitud tolerant i comprensiva desactivarà les bombes de les disputes, i promourà en gran manera la comprensió familiar.

Si li has encarregat cert treball a tercers, no tindràs un dia tranquil; no acabes de confiar en ells per complet, i al final, et prendrà la molèstia de verificar el que s'ha fet. Has d'aprendre a delegar, Taure, perquè si no la motxilla de les teves obligacions acabarà per rebentar.

Venus t'animarà a cuidar el teu aspecte; t'agradarà tenir una imatge impol·luta, però has de saber que res resulta més atractiu que un home o una dona que té serenitat interior, que està relaxat i que se sent bé amb si mateix.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui els astres porten situacions molt romàntiques per als nadius del teu signe. És que la Lluna es troba en el compromès signe de Capricorn i ajudarà els nadius de Bessons a connectar amb les necessitats més sensibles i íntimes de la seva parella.

Quan es parla de tu en el teu entorn laboral l'opinió de la teva clientela és positiva, la teva manera de ser és molt benvolguda. Ets un venedor excel·lent i encara que sentis que algunes vegades tens les teves fallades, els altres no el veuen igual.

És necessari que cuidis la teva salut, ja que encara que prestis poca atenció a determinats detalls sobre el teu cos estàs vivint un temps especial. Aviat aprendràs algunes pràctiques que enforteixen el teu sistema immune i el bon funcionament del teu organisme en general com ara respiració conscient i meditacions guiades.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva vida de casat estarà sota les millors influències astrals. La passaràs genial amb la teva mitjana taronja i riureu junts com feia temps que no passava. El bon humor estarà per onsevulla, i sabreu solucionar algunes picabaralles recents.

La teva ambició professional, sostinguda pel coneixement de les teves possibilitats reals, hauria de permetre't aconseguir els teus objectius, o almenys, acostar un bon tros fins aquests.

Els planetes Mart i Júpiter influeixen en els teus sectors de salut, així doncs, durant aquest 14 d'abril no et faltarà dinamisme. L'energia estarà a dolls dins de tu. Això sí, no embranzides els teus límits sense pensar seriosament en les seves conseqüències. Podries cansar-te quan estiguis a meitat del camí.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Serà un dia estable en el terreny amorós, els malentesos del passat quedaran enrere després de converses harmonioses. L'única excepció la marcaran les relacions a distància o on un dels integrants de la parella sigui immigrant respecte al país on es conviu.

En el treball, els teus gestos i paraules denotaran la teva voluntat de ser molt autoritari i dictatorial. Si està en joc un tractat comercial voldràs estrènyer més la rosca i aconseguir que baixin més els preus (i, no estàs tenint en compte que darrere d'aquests productes i serveis hi ha empleats). Encara que, si darrere hi ha persones que ho passen malament no t'importarà res mentre tu aconsegueixis el teu objectiu.

Cuidat Lleó! La salut de la teva columna vertebral i articulacions estarà en joc i podries sofrir una lesió important. Aquest tipus de mal és molt perillós i amb molta dificultat i esforç de recuperació en el temps.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sents que arriba una nova fase a la teva vida. Les teves emocions estan més moderades del normal, i les teves reaccions no són tan efusives com antany. I és que vius un període d'estabilitat emocional, que no és ni millor ni pitjor que qualsevol altre.

Un company de treball relativament nou (o una altra persona amb la qual no tens una relació molt estreta, de moment) pot ser de gran ajuda per a solucionar un tema que et té preocupat. Hi haurà gent molt generosa a la teva al voltant i la teva actitud hauria de ser la de gratitud.

Saturn en un aspecte favorable et convidarà a enfortir els teus defenses. Fes-ho amb una dieta equilibrada en la qual hi hagi generoses racions de fruites i verdures, preferiblement fresques i de temporada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tot apunta al fet que els Balança expressin de manera satisfactòria en el pla romàntic. Si va haver-hi algun desacord, quedarà esborrat per l'aparició d'una marcada sensualitat i atracció física. D'altra banda, l'estabilitat de l'afectiu i sexual s'està imposant aquests dies, no obstant això, no hauràs de crear-te il·lusions que siguin poc reals en relació amb els vincles emocionals.

Respecte a l'àmbit professional i econòmic, els Balança avui podran connectar-se amb bastant fluïdesa i així aconseguir acords favorables en aquests dos terrenys. Tindràs majors responsabilitats laborals, però si les assumeixes amb entusiasme veuràs com amb el temps arribarà una important recompensa econòmica.

Amb referència a la teva salut, tingues en compte que el menjar moltes vegades actua com un mecanisme per a tapar emocions com l'ansietat o la tristesa. És preferible que facis alguna cosa per a expressar aquestes emocions abans de fer-te un panxó.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta serà una jornada per altra intensa per als nadius del teu signe que escoltaran algunes coses que potser no volien conèixer. Detalls de la vida d'una altra persona pròxima que en entrar en el teu coneixement poden portar-te a una situació incòmoda o compromesa. Relaxa't i espera abans de reaccionar.

Escorpí, la posició dels astres mostra una influència molt positiva per als nadius del teu signe. Hi ha moltes oportunitats rondant en l'actualitat i és possible que molts oferiments temptadors i espectaculars idees que arriben a la teva ment t'acabin confonent.

Cuidar la teva salut no sols es tracta d'anar a la consulta del teu metge de capçalera. Escorpí, és una mica de cada dia, és escoltar el que el teu cor et diu respecte del teu estat d'ansietat o dificultat a l'hora de fer les teves tasques o saber que moltes vegades el teu sopar és massa copiosa i fatigues als teus òrgans amb aliments greixosos i massa elaborats.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Sagitari, augura un dia on podries mostrar-te una cosa irascible. Potser els problemes familiars i laborals estan influint en aquesta actitud. Els que estan en parella, hauran de fer un esforç per no projectar en la parella la seva frustració. Si aprens a separar les coses i veure-les en la seva justa mesura t'estalviaries molts disgustos.

En el terreny econòmic, els Sagitari hauran d'usar tota la seva intel·ligència natural per a escometre les seves obligacions i separar una quantitat periòdica per a estalviar o invertir. Serà la millor manera d'assegurar-se un futur còmode.

A nivell de salut física tot indica que no sofriràs cap problema greu, no obstant això, la prevenció s'ha convertit en aquests dies la forma més important de no emmalaltir-se. Continua amb les teves mesures de prevenció en relació amb la teva salut, no t'exposis innecessàriament ni comprometis els teus defenses.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan la Lluna recorre el teu signe moltes qüestions relatives a les relacions romàntiques s'ordenen o adquireixen un tret de maduració. Els nadius que es troben dins d'un festeig és possible que comencin amb converses que els portin a reconèixer el desig d'unir les seves destinacions amb major serietat i compromís.

És un dia perfecte per a les planificacions i les avaluacions. En el passat has realitzat diversos esforços que poden començar a mostrar els seus fruits o conseqüències.

Els astres mostren una notable millora en la majoria dels nadius en el referit als seus problemes de salut crònics, especialment els que tenen problemes en la columna es trobaran millor.

  

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Disposaràs d'un gran encant per a comunicar de manera persuasiva tot el que esperes de l'altra persona. També estaràs més disposat a involucrar-te emocionalment, per la qual cosa s'obren possibilitats tant per als solters com per als que estan en una relació.

Quant a l'àrea laboral, els Aquaris se sentiran avui capaços de dur a terme les seves tasques amb total funcionalitat. Es mostraran més organitzats, perquè com és característic del signe, no suporten les imprecisions.

En referència a la teva salut per a avui, els Astres prediuen que podràs esmenar les malalties que t'afligeixen. No obstant això, no subestimis símptomes com a febre, o maldecaps si són persistents.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu encant i poder de seducció estarà potenciat gràcies a Venus i Lilith. Viuràs l'amor com un conte de fades i princeses, on tot és de color de rosa i l'amor és etern. Seràs apassionat i una cosa innocent en l'àmbit sexual.

La teva actitud en el treball en grup podria implicar-te seriosos problemes en el teu lloc laboral i que se t'obri un expedient. O fins i tot, hi hagi un acomiadament si fa poc que estàs en l'empresa. No et deixis dominar per les energies i pensa abans de criticar o ser agressiu amb les teves paraules. És millor no dir res, si no tens res bo per a aportar.

Tindràs la zona de cames i talons bastant deshidratada. Et recomanem fregar-te aquestes zones amb olis essencials com el d'oliva o coco (que siguin verge extra) i deixar que s'absorbeixin bé a l'aire.


Comentaris

envia el comentari