L'horòscop diari del 14 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 14 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'asseurà molt mal que la gent parli de la teva manera d'entendre l'amor i tot el que gira al voltant d'ell. La teva parella i tu coneixeu el perfecte funcionament del vostre amor i amb això et basta.

Revisa quins dubtes tens en el teu treball, perquè una persona que estigui per sobre de tu les solucioni. Arriba l'hora de brillar en el teu ofici, i que torni a tu l'èxit i la reputació que vas tenir en el passat.

Millora la forma en la qual t'has estat alimentant, inclous verdures i fruites fresques de temporada en el teu menú.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres ens diuen que una preocupació familiar podria causar dolents entesos, fins i tot discussions entre el nadiu de Taure i la seva parella. Hauràs de frenar el teu mal humor si vols trobar una solució (i de manera paral·lela apagar el conflicte).

En l'àmbit professional, les bones oportunitats t'arribaran especialment de llocs lluny de la teva ciutat. Per tant, t'interessa conrear relacions que puguin obrir-te portes.

Vetllaràs per la teva pròpia salut de manera fèrria. Consideraràs la idea de mudar-te a una zona més rural, amb menys contaminació.  

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs solter no és un bon dia per a comunicar-te amb algú amb qui desitgis iniciar un romanç. Podries confondre't i expressar-te de manera errònia. Si ets d'aquells nadius que estan sense ocupació en l'actualitat estàs en un bon moment per a orientar-te cap al món dels negocis.

Realitzar els teus propis projectes comercials pot obrir-te a una nova experiència professional molt agradable.

És temps de prendre contacte amb el teu Ser Superior i connectar amb el silenci mental que aporta la veritable pau interior. Si no cessa l'estrès el teu cos no trigarà a passar factura.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Arriben alguns canvis a la teva manera de gestionar l'amor. Cerques una cosa profunda, que no es basi en l'aparença més superficial. Vols estar amb una persona que enviï missatges clars, que no hagis de buscar-li un significat ocult a cada cosa que diu o que fa.

Para esment a les teves obligacions més minucioses en el treball, perquè tens el cap despistat. I igual pots ser víctima de les males arts d'un company traïdor.

Tindràs ocasió de menjar una sèrie d'aliments que t'encanten, però que no cauen res bé al teu estómac.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs cansat de portar-te decepcions amoroses de forma repetida. Així que rebutjaràs el seu costat més romàntic per a donar pas al costat més passional i salvatge. A més, comptaràs amb un erotisme i sensualitat potenciats.

En l'últim dia de Venus a la teva casa 9, aprofita per a tancar acords internacionals o participar en grups d'esperit religiós i caritatiu. També és bon moment per a contractar aquest viatge tan llunyà que tens al cap fer des de fa mesos.

La conjunció de la Lluna amb Lilith augmenta les teves ànsies de llibertat, de trencar lligams i de gaudir de la teva sexualitat sense tabús.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La vida amorosa de la majoria dels nadius del signe Virgo donarà un gir molt real. Tindran l'oportunitat d'aprofundir en les condicions de la relació, es milloraran la dinàmica de comunicació i s'afavorirà el bon enteniment.

En el treball has de centrar els teus esforços en un assoliment concret, aposta per un progrés tangible, la resta vindrà rodat.

Controla el bon funcionament dels ronyons i la circulació arterial, i considera demanar una revisió mèdica amb el teu metge si fa temps que no ho visites. Gaudiràs tant del silenci com de les més animades converses.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança, diu que, gràcies a Júpiter i a la teva naturalesa hedonista, t'obriràs a moltes persones al mateix temps. Podràs encaixar en reunions socials, però Plutó et farà exigent en les teves relacions més íntimes.

En l'àmbit laboral, a pesar que pots experimentar alguns malentesos i contratemps en el treball, la teva capacitat de decisió, determinació i entusiasme es veuran enfortits.

Durant els períodes curts d'estrès, un temps tot sol i l'autoreflexió, t'ajudarà a no deixar-te aclaparar massa per l'ansietat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en parella podries rebre un tracte conflictiu per part de l'altra persona. Els nadius del signe d'Escorpió són persones fortes amb capacitat de portar endavant una situació d'estrès i conflicte amb dignitat i soltesa.

És probable que tinguis un dia complex en el treball aquest dimecres. Els secrets de terceres persones podrien sortir a la llum i convertir el clima laboral en el mateix infern.

La meditació o el contacte amb activitats artístiques podran portar-te a la calma interior que propiciï el benestar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'àmbit de la parella, les coses flueixen amb bastant facilitat, tots dos components del vincle amorós es reforcen i recolzen en la majoria de les decisions.

Si treballes per compte propi, ningú millor que tu mateix per a treure les castanyes del foc i prendre tot tipus de decisions, la majoria bastant encertades.

En el camp de la salut et sentiràs fort, enèrgic i capaç de tot. Sembla que l'estrès de tots els canvis i tot el moviment que s'estan vivint no van amb tu, així que no sofriràs gens preocupant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres imposen un silenci marcial en la llar a molts nadius que no han sabut manejar uns certs temes àlgids amb els membres de la família.

Els assumptes professionals seran afables i harmònics aquest dimecres d'abril. Hi ha molt per fer i t'agrada mantenir-te actiu i entretingut. D'aquesta manera t'allunyes dels conflictes emocionals que sents palpitar en la teva ànima.

Si estàs sense ocupació, prepara la teva millor imatge per a demà participar d'una entrevista important Els astres t'adverteixen de la tendència negativa de Lilith en conjunció a la Lluna que porta problemes de salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Sembla que avui Aquari experimentaràs tensió amb els teus sers estimats. Algunes persones t'acusaran de ser egoista, unes altres et diran que no pareixis de queixar-te de tot.

En el treball, et sentiràs baix pressió i al principi no sabràs quines opcions prendre. Recorda que has de relaxar-te i no afanyar res. És probable que experimentis èxit professional i financer, i que la teva creativitat es desenvolupi.

Avui Aquari estaràs de bon humor, però has d'anar amb compte amb l'estrès i la creixent ira quan t'enfrontis a obstacles inesperats o crítiques que no portes res bé.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs a costa de que la teva parella es decideixi a seguir amb la relació o trencar-la i triga tant de temps a prendre una decisió, el millor és que et vulguis molt i siguis el teu qui surti d'aquesta situació.

Les teves inversions no estan generant el benefici que esperaves així que és és el moment d'asseure't a reorganitzar-les perquè siguin més eficients. Aprendre sobre economia et permetrà tenir un major control sobre els teus diners.

No netegis les teves oïdes amb un bastonet, no és recomanable, millor utilitza un drap suau humitejat amb una mica de sabó.


Comentaris

envia el comentari