L'horòscop diari del 14 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 14 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les estrelles et regalaran un dia molt tranquil en parella. Perceps una aura romàntica al voltant dels vostres cors, la serenitat prevaldrà en tot moment (encara que la cosa es posi seriosa), i et permetrà desconnectar de rutines aclaparadores.

El clima astral del dia sembla molt favorablement en el nivell professional. Una xerrada (o una reunió) amb antics companys despertarà en tu una certa melancolia pels temps passats, però també t'ajudaran a valorar millor el present.

Has de cuidar amb cura el teu fetge, evita prendre alcohol sota qualsevol excusa.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets un signe de naturalesa molt sociable, gaudeixes molt amb la companyia de la teva família i les teves amistats. Això és dolent? En absolut, sempre que també guardis alguna cosa del teu temps per a gaudir de moments d'intimitat amb la teva parella.

En el treball tens molt optimisme, tant com per a construir castells en l'aire sense cap base sòlida. Una indicació: no t'embarquis en préstecs ni crèdits per a poder fer efectius els teus objectius, per molt bones condicions que et prometin.

Alguns t'encoratjaran a menjar en excés, i hauràs d'anar amb compte perquè el teu sistema digestiu camina una miqueta feble.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És divendres i el desig de descansar i distreure's de tantes obligacions és poderós. Per això, avui buscaràs la complicitat de la teva parella Els nadius que estan solters poden tenir la seguretat de trobar avui l'escolta que necessiten per a sentir-se millor davant d'un dubte o problema romàntic. Una amiga serà una excel·lent consellera.

Si estàs vivint una situació complexa en el financer o econòmic, arribarà l'alleujament en aquests aspectes. Pot ser que t'ofereixin un préstec o potser reps una beca o premi que compensi aquest problema.

Les cures que prodiguis al teu cos aquest divendres seran recompensats.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et trobaràs una mica estressat durant aquest divendres; l'avantsala del cap de setmana provoca moltes emocions en la teva persona, i arribaràs a perdre el teu nord en alguns moments.

Hi haurà impulsos que et convidin a abandonar el teu treball i buscar-te un futur més prometedor lluny del teu entorn habitual. Et sents poc valorat, que el teu potencial és enorme i no s'esprem.

És recomanable que variïs la teva dieta, sobretot, si sols menjar en el treball. El menjar ràpid és molt saborós, però no li fa cap bé a la teva salut.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de reflexionar sobre si estàs fent tot el possible per aconseguir els teus somnis i metes (a tots els nivells). Amb els bons aspectes de Mart amb el Sol, Venus i la Lluna arribarà un amor nou estranger.

Si sempre has volgut viure en un altre país, és el moment que comencis a actuar: Esbrina els preus dels habitatges, comença a buscar treball allà, recopila la documentació necessària, etc. Un veí t'oferirà treballar a la seva casa fent petits arranjaments.

Tingues especial compte amb els temes de salut relacionats amb el glucagó, evita ingerir aliments amb sucre en aquest divendres.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs preparat per a gaudir d'aquest divendres? Els astres et conviden a tenir el motor encès i el peu en l'accelerador, perquè comencis la carrera l'abans que puguis. I és que avui aconseguiràs un gran avanç en la teva relació de parella.

Intenta posar-te seriós amb els teus companys de treball, perquè no deleguin en tu les seves responsabilitats; en cas contrari, ells se n'aniran abans d'hora, i a tu et tocarà tirar hores extra (i no remunerades).

Aposta per una decoració minimalista en la teva llar, t'ajudarà a mantenir l'equilibri interior.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe estan a un pas d'entrar de ple en una relació amorosa duradora. Encara que en principi aquesta no era la teva intenció, tot t'empenyerà a això.

Els que treballin en ocupacions més manuals o oficis artesans veuran com les seves comandes es multiplicaran per dues. Hauran de treballar el doble per a arribar als terminis establerts.

En la salut, pot ser que alguns problemes emocionals estiguin començant a afectar el teu organisme, de manera que, en breu, si no li poses remei abans, començaran a aparèixer símptomes psicosomàtics.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La conjunció de Mart amb la Lluna Negra afavoreix el gaudi sensual dels nadius del teu signe. La sexualitat es desenvolupa gràcies als aspectes astrals i brinda majors satisfaccions de les esperades. Per a aquells nadius que han començat fa poc temps a transitar el camí de l'amor es presenten vents favorables.

Si ets d'aquells nadius que s'exerceixen per compte propi, és probable que rebis un oferiment molt interessant que, encara que no representa grans guanys materials, si serà molt gratificant per a tu.

La major part del divendres podries estar desconnectat de les teves necessitats corporals. Compte.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui revela que no hi haurà grans canvis per als Sagitari quant a l'amor es refereix, tant si estan solters com sí que tenen parella.

En el terreny laboral, un malentès amb un company de treball farà que la tensió es pugui tallar amb un ganivet en la teva oficina.

Respecte a la teva salut, avui Sagitari és probable que sentis que tot se't fa costa amunt, no és tant a nivell físic com anímic. En estar baix tanta pressió, és normal que el teu cos respongui en conseqüència.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els temes amorosos semblaven complicar-se a tanta tensió astral en el teu signe, però avui veuràs una màgica millora d’aquests assumptes. Un petit descans abans de continuar amb la duresa de la transformació que estàs vivint. Veuràs que temes que semblaven estar estancats comencen un moviment positiu.

Desitjaràs iniciar una nova aventura professional. Si el temor cobra massa importància, podries perdre aquesta valuosa oportunitat.

Els astres t'impulsaran a llegir textos inspiradors, fer meditació o realitzar algunes postures de ioga que faran meravelles en tu.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot i que estàs posant tot de la teva part per a millorar la teva relació amorosa Aquari, la crisi personal de molts aiguaders no eximirà a les parelles estables de discussions i baralles de rutina.

En el terreny laboral, a causa del teu estat d'ànim, particularment alterat a conseqüència de la crisi personal que véns vivint, hauràs de ser especialment acurat.

En la teva salut, afortunadament, aquest àmbit de la vida es mostrarà aliè als contratemps que hauràs d'enfrontar en les restants àrees de la teva existència. Una notable vitalitat s'apoderarà de tu.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Faràs bromes, ximpleries i pallassades per a fer riure a la teva parella (o la teva cita d'avui) fins que us faci mal la panxa. Planejaràs un cap de setmana molt social i amb un únic objectiu: divertir-te.

Toc, toc! És la sort trucant a la teva porta! Qualsevol moviment d'inversions que realitzis avui et portarà grans beneficis. Si t'estaves plantejant emprendre un negoci no tindràs dificultats a l'hora d'aconseguir finançament.

Els teus maldecaps es deuen possiblement al fet que no saps respirar de manera adequada. Cuida la teva postura, ventila la teva llar i adquireix un purificador d'aire.


Comentaris

envia el comentari