Horòscop 14 desembre 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 14 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha bones vibracions en la teva ment i en el teu cor; bulls en desitjos de gaudir de la persona estimada, sobretot si viviu en una relació a distància. Alguns nadius d'Àries es tornaran atrevits i agafaran el cotxe (o l'avió) per donar-li una sorpresa a la seva mitja taronja.

Veus per fi alguns fruits que has collit temps enrere, i t'enorgulleixes d'un treball ben fet.

Considera apuntar-te a classes de ball, serà molt positiu per a la teva elasticitat i afavorirà la teva concentració. Potser treus a la llum un talent que tenies adormit.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu sentit de l'humor és brillant i saps com veure-li el costat bo a la vida. Així, el Taure a què recentment li va deixar el seu ex passarà pàgina i s'alegrarà de saber que aviat tornarà a sentir papallones a l'estómac amb un altre nou amor.

Notes com la teva intuïció està una mica espatllada; el teu olfacte per als negocis es va perdre, i per tant, hauràs d'apostar per projectes carregats d'objectivitat, amb dades sobre la taula.

En la teva dieta no t'oblidis d'incloure aliments rics en ferro, i aposta pels esports grupals.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Escolta els teus pressentiments. Mercuri, el teu regent, estarà participant d'aquest esdeveniment astronòmic i pot donar-te algunes sensacions i intuïcions sobre que és el millor per al teu futur proper.

Si estàs en societat comercial amb amics o persones en què confies aquest és un dia difícil en què sentiràs que perds el suport del teu soci.

Els successos de la vida quotidiana inevitablement van fent una empremta en el teu cos que has d'intentar alleujar per mitjà de cures i canvis en les rutines que et són desfavorables.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hauràs de treure a el Càncer més guerrer de tots per trencar els murs que bloquegen la teva comunicació amb la teva parella o la teva família; a alguns els tocarà intervenir en els conflictes d'altres, i hauran de fer de missatgers perquè regni la pau.

Rebràs propostes de negoci en què es parlaran de xifres de diners molt interessants, encara que tindràs conflictes morals.

Els astres et conviden a no obsessionar-te amb les arrugues ni amb altres mostres que evidencien el pas del temps. Abans de demanar cita amb un cirurgià assimila l'edat que tens.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'eclipsi solar a Sagitari es dona a la teva zona de fills, romanç, creativitat i emprenedoria. Leo, comença per a tu un període de sis mesos tremendament favorables per a les iniciatives i accions concretes relacionades amb aquests àmbits de la teva vida.

Dia positiu i de bona sort per a tots els professionals d'aquest signe que treballin en hospitals, asils i presons.

A escala mental els bons aspectes de Venus et faran ser optimista, afectuós, amable i veure la bellesa del teu voltant. Però pel costat físic Mart segueix fent-te impulsiu i una mica agressiu.

 

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)
Un vell amic tornarà a colpejar a la porta i et revelarà que té sentiments ocults cap a tu. Una situació delicada que no sabràs com afrontar.

Treu la llibreta (o el full de càlcul de l'ordinador) i apunta cada hora extra que facis a la feina, i cada funció que facis que surti d'aquelles que t'havien assignat inicialment. Et serà útil en el futur si la cosa es posa lletja. Seràs un objectiu fàcil per a les empreses de productes de bellesa.

Alguns consideren fer-se un retoc estètic, i altres començaran una dieta miraculosa.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, necessites anar lent en l'amor, especialment fins al vint, deixa que l'amor es desenvolupi al seu ritme.

A la feina, la teva tercera casa, la de la comunicació i els interessos intel·lectuals, està poderosa així que aquest és el període per posar-te al dia amb la correspondència, e-mails i totes les feines de text que necessitis fer.

En la salut, aquestes influències planetàries en el terreny de la comunicació t'obliguen a explicar molt bé els símptomes, en cas que tinguis molèsties, en cas contrari podrien diagnosticar-te erròniament.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia molt controvertit des de l'energètic i pot ser que hagis de viure alguns problemes en el teu entorn que encara que no t'afectin de manera directa podrien complicar-te la vida.

A l'àrea de la teva vida financera estaràs davant d'un assumpte que canvia la manera d'observar la teva realitat. Si els deutes i les despeses fixes semblen asfixiar-te és probable que hagi arribat el moment de fer un canvi en les teves finances però també en el teu sistema de valors.

Avui els astres t'influencien de manera que validis la teva fortalesa i cuidis la teva salut.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu planeta de l'amor va entrar en el teu signe el passat dia onze, i estarà aquí la resta del mes, un senyal molt positiva per a l'amor. T'arriben les oportunitats amoroses, l'amor et busca. Més o menys t'imposes en l'amor.

En el nivell econòmic, les finances també estan forts, especialment quan el Sol entra a casa teva dels diners i tu entres en un cim financera anual.

La teva salut és bona, però pots enfortir-la més fins al dia setze per mitjans espirituals: meditació, mètodes de curació espiritual, o imposició de mans.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Escolta el que et diu el teu cor respecte d'una relació i oblida el que justifica la raó. És temps d'estimar i donar espai als sentiments veritables sense por d'equivocar-se.

Dedica la teva energia mental a trobar sortides creatives als teus problemes. Utilitza la penombra de l'eclipsi per connectar amb els teus propis embussos d'energia a l'hora d'enfrontar els assumptes relatius als diners.

Respecte de la salut, mantenir l'ànim en equilibri serà fonamental per passar bé en tots els aspectes aquesta jornada d'eclipsi a Sagitari.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui diu que desitges amistat amb l'ésser estimat, que sigui un igual a més d'un amant. Sempre ets experimentador en l'amor, com en tot, però avui ho ets més.

A escala professional, el poder planetari s'ha traslladat del teu sector occidental o social, al sector oriental o independent. Això implica que comença a augmentar el poder i la iniciativa personals i la seguretat en tu mateix.

En la teva salut, tens el suport còsmic, confia en tu i crea la teva vida com la vols, assumeix la responsabilitat de la teva felicitat.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella, si et sents oprimit o «dirigit» no tindràs el mínim dubte i trencaràs la relació. Però compte perquè, sense voler, seràs tu mateix qui propiciï moments de competitivitat amb el teu ser estimat.

L'eclipsi solar se sincronitza amb tu perquè en els pròxims sis mesos comences un projecte, investigació, treball, negoci o inversió en el que és «la teva missió per aquesta vida». Si segueixes aquest camí serà tot un èxit que repercutirà en què guanyis molt poder social i també econòmic.

Seràs molt ambiciós en els teus objectius de benestar i no et deixaràs vèncer per la mandra.


Comentaris

envia el comentari