L'horòscop diari del 14 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 14 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia de Sant Valentí està marcat per un fort contrast d'influències astrals i planetàries. Els teus interessos seran molt particulars, i pot ser que xocs amb la teva parella per assumptes d'allò més fútils.

Trauràs coratge i valor del fons del teu estómac per a donar un veritable impuls a la teva carrera professional. Ompliràs la teva vida d'energia, i abraçaràs qualsevol camí que prometi una mica d'acció.

Consulta amb un expert en nutrició i dietètica si vols posar-te a règim; ni se t'ocorri inventar-te les teves pròpies dietes baixes en calories.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tendeixes a escudar-te en les excuses, algunes de les quals són inventades, quan les coses no surten tan bé en els teus amors com planificaves. I en aquest dia de Sant Valentí els astres et diuen que les mentides tenen les potes molt curtes.

Tindran una miqueta de sort addicional aquells nadius que es dediquen a la indústria de l'automòbil, ja sigui com a mecànics, conductors, entre altres oficis.

Deixa de mirar constantment el mòbil, que sofreixes una certa addicció a aquest. A vegades tens la sensació que si ho apagues el món tal com el coneixes deixaria d'existir.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En aquest dia dels enamorats, el bon aspecte de Venus, el planeta de l'amor i el desig, al teu signe afavorirà a aquells nadius del signe que estan desitjant trobar a l'amor.

Para esment als teus temes econòmics aquest diumenge per a evitar que s'acumulin despeses en el teu compte bancari. La preocupació podria portar-te a moderar l'ús de la teva targeta de crèdit.

Tenir un passeig pel bosc o passejar amb el gos semblen nimietats que en realitat porten grans beneficis a la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En aquesta data tan assenyalada en el calendari pels més romàntics, Cranc pot travessar la línia de l'amistat. Sentiràs que hi ha una màgia especial amb algú que ja coneixes i optaràs per la seva companyia per a celebrar Sant Valentí.

Per a aspirar a un millor treball la formació és essencial, però no et centris només en els teus títols. També has de destacar les teves aptituds i actituds, i reciclar els teus coneixements.

Estàs descansant aquest diumenge? Aprofita llavors per a llegir una mica, un llibre que t'ajudi a canviar uns certs hàbits de la teva vida, per exemple.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs feliç, optimista i reeixit en l'àmbit amorós. Els astres propicien el romanç i auguren moments sensuals i plens de passió tant per als aparellats com per als solters. L'intercanvi de regals serà encertat.

Pots haver sofert (o sofriràs) canvis sobtats en el treball que trastoquin la teva estabilitat i estatus social. Si no saps fluir amb els canvis podries obsessionar-te amb això i no deixar espai per a res més.

Malgrat estar mentalment una cosa confusa avui prioritzaràs l'amor per sobre de tot. Amb la Lluna en Àries, disposaràs de molta energia i vitalitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sé més dòcil en l'amor, deixant per complet el teu costat dominant. Do na llum verda aquest dia de Sant Valentí a la teva parella perquè porti les regnes de la relació, compleix els seus desitjos (perquè, al cap i a la fi, no són tan diferents dels teus).

En el teu treball tindràs entusiasme comunicatiu, sabràs comunicar les teves millors idees a altres membres del teu equip i fins i tot t'ajudaran a millorar-les.

La teva salut en general serà bona malgrat el nerviosisme. No obstant això, els nadius més majors han de vigilar de prop els seus estómacs, que estaran una mica afeblits.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Unes certes situacions difícils poden sorgir en l'amor i el matrimoni per a alguns nadius de Lliura durant el dia d'avui. El teu compromís i comprensió seran molt necessaris per a resoldre els problemes.

En el professional, el dia promet ser productiu. Totes les coses requereixen atenció i, tal vegada, començaràs a perdre't i a confondre't. Per tant, et farà bé mirar la situació des de l'altre costat.

En la salut, la teva tasca serà no prendre't tot a pit, sinó més aviat relaxar-te, anar de passeig, posar les coses en ordre i trobar-te amb amics.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Amb Mart en Taure estàs subjecte a una influència que pot portar a discussions i desacords, especialment si ets del segon deganat. La teva parella podria estar desitjant trobar un espai de pau dins de la relació i els teus continus reclams o molèsties no estan ajudant.

La lluna en Àries sobre l'àrea que concerneix als assumptes laborals t'exigirà prendre acció respecte de temes que ja no poden esperar. És temps de pensar en el futur encara que no és bon moment per a canvis radicals.

Hauràs de fer un esforç per a calmar-te. Massa nerviosisme fa mal a les teves artèries
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop avui pronostica canvis importants en la teva vida familiar, Sagitari. Les idees noves passen a primer pla i estaràs molt més prop de la família, potser com mai abans.

En el terreny professional, la influència de Saturn en el teu signe, fa que estiguis més preocupat que mai per la seguretat i la comoditat material.

Quant a la salut, Venus en aparent moviment retrògrad, porta molta energia mental, capacitat de concentració, però també confusió, per la qual cosa no podràs entendre el que volen les persones més pròximes a tu.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs passant un dia complex en el que refereix al teu estat d'ànim, Capricorn. La lluna en mal aspecte còsmic amb la teva energia solar, pots deteriorar una relació pròxima per una nimietat d'índole domèstic.

Modera les teves paraules, evita conflictes i discussions. Valorar el que és a les teves mans com bé i possibilitat t'obrirà portes Amb seguretat et sentiràs amb energia i vitalitat.

Ets molt fort i voldràs realitzar diferents activitats que potser hauries de deixar per a un altre dia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Mentre Venus viatja en el teu signe Aquari, és probable que et sentis molt més amorós i fins i tot experimentis una nova i emocionant relació romàntica.

En el professional estàs decidit a fer canvis en la teva carrera, res pot detenir-te. Desitges provar noves empreses aplicant els teus talents naturals en les coses que fas.

En la salut avui, no experimentaràs cap problema. Et mantens molt ocupat, per la qual cosa exercites i relaxes el cos. No obstant això, has d'anar amb compte de no contreure malalties lleus que podrien presentar resultats greus. A nivell emocional et sentiràs bé.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'esforçaràs a demostrar el teu amor a través d'accions, gestos i, segurament, un regal personalitzat o fet per tu per al teu ser estimat. No faltarà la passió i un sentiment de felicitat recorrerà les teves venes.

Si tens un lloc laboral de responsabilitat reflexionaràs sobre si ha arribat el moment de començar a delegar unes certes tasques i gestions complicades a altres persones. Cada setmana ocorre un esdeveniment imprevist. Sé caut i mantingues els teus estalvis en lloc segur.

Què tal si et relaxes amb un bany d'escuma i música zen abans de sopar? Començaràs la setmana més optimista i relaxat.


Comentaris

envia el comentari