L'horòscop diari del 14 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 14 de gener. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No consentiràs que ningú critiqui la teva manera de gestionar els problemes amorosos; potser t'has pogut equivocar en assumptes del cor un milió de vegades, però a ningú els concerneix els mateixos i defensaràs la teva privacitat amb dents i ungles.


En el treball, el teu àcid humor et porta a vegades a prendre confiances inoportunes amb els teus caps o altres companys a les quals hauries de guardar un respecte molt potent.

Per a combatre els problemes de retenció de líquids redueix el consum d'aliments salats, com la salsa de soia, el pernil serrà, els precuinats...

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs una persona molt intel·ligent (i una miqueta negociant) en assumptes relacionats amb l'amor; sabràs pactar amb la teva parella una sèrie de llicències que ajudin a millorar la relació conjugal.

Tens el brillant do de descobrir el que està ocult, la teva manera d'apreciar el món és un autèntic talent que sabràs explotar amb mestratge. Així, al teu abast està trobar una solució al que uns altres titllen d'enigma.

Les infusions de llimona i aigua de flor del taronger, just abans d'anar-te al llit, t'ajudaran a tenir un somni reparador.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si et conviden a una sortida amb amics no et quedis pensant, escull el que necessites sense por de ser jutjat per la teva parella o família. Respectar l'ésser autèntic amb les teves necessitats et porta a millorar les teves relacions íntimes.

Si estàs preparant una prova acadèmica o un escrit per a la universitat els astres estan secundant amb excel·lents idees els teus escrits, pensa i desenvolupa els fonaments de la teva exposició amb deteniment. Saturn en Aquari et donarà les eines per a mostrar els teus coneixements.

Un dolor molest en respirar o en moure't pot alertar-te d'alguna malaltia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor estarà surant a l'aire, el podràs notar per tot arreu. Per això, el nadiu de Cranc que recentment hagi trencat la seva relació buscarà reprendre la mateixa i posar en ordre aquests assumptes que van distanciar els cors.

En aquesta vida poques coses són justes, i en assumptes professionals es podria dir que encara més. Apreciaràs durant aquest dijous com hi ha persones que s'estan lucrant al teu voltant aprofitant-se del teu esforç o robant algunes de les teves millors idees.

Pren-te un temps extra per a descansar, divertir-te i donar-te un capritx de manera excepcional.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens fills o convius amb més membres de la teva família alguns d'aquests tindran ganes de crear conflictes. I ja bastant tensió tindràs en el pla romàntic com per a aguantar unes certes ximpleries.

No estaràs content en el teu lloc actual i decidiràs buscar nous horitzons que explorar. És un dels millors moments de la teva vida per a donar-li un gir a la teva vida professional, no desaprofitis aquesta oportunitat!

Necessitaràs el teu propi espai a casa on poder recobrar la teva pau mental. Conquesta una butaca, posa't uns cascos i deixa clar que ningú ha de molestar-te en una bona estona.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)


Gaudeix, perquè aquest dijous està fet perquè t'ho mengis amb maduixes i nata! L'Horòscop vaticina un enlluernador dia per a tot el que es refereix al teu cor.

Sota la protecció hauries d'aconseguir beneficis financers en els teus negocis. De manera paral·lela, venç aquesta por que tens a demanar una millora de les teves condicions professionals; potser parlem de més diners a final de mes, o un horari que encaix millor amb les teves necessitats.

Físicament et sentiràs molt bé amb tu mateix, i destaca especialment el magnetisme de la teva mirada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Mart està molt actiu, però amb la tensió que té amb Júpiter i Neptú has d'evitar la precipitació i les situacions confuses. Si prens alguna decisió fes-ho a cap segur i comprova les garanties abans d'actuar.

Recorda que ets el signe de l'equilibri per tant has de saber equilibrar la teva vida familiar amb la teva vida professional, és important que ho facis en aquests moments.

Quant a la salut, és important que puguis realitzar exercicis físics, a més has de relaxar-te escoltant música, o realitzant qualsevol altra activitat que t'ajudi a aconseguir-ho.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La tendència astral mostra la possibilitat de viure situacions intenses en la llar, pot ser que tinguis un problema que et manté en suspens, però els temps del dolor estan sent dissipats gràcies a Júpiter en Aquari.

És bon moment per a posar ordre en els assumptes financers en la llar. Ordenar les teves idees en tots els aspectes podria atreure a la teva vida noves possibilitats materials o oportunitats laborals que no imagines.

Si la bàscula mostra que has pujat de pes, ho podràs rectificar molt fàcilment amb una mica d'atenció en la teva dieta en els pròxims dies.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe viuran amb arravataments de passió que compensaran amb escreix la seva apatia general. Això influirà sens dubte en les possibilitats de connectar amb algú a nivell emocional.

En el professional les obligacions seran moltes i no hi haurà manera de donar-los l'esquena, ja que hi haurà prou diners en joc i no estàs en posició de menysprear una bona suma.

En la salut, hauràs de trobar-te amb els teus sentiments, alguns d'ells més harmoniosos, com la inclinació familiar i la tendència a protegir els éssers estimats més indefensos.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)


La Lluna en Aquari et convida a deixar que cadascun sigui responsable de la seva situació personal i de les seves relacions amb la resta de la família. Ja no és moment d'intervenir, no t'ajuda a sentir-te bé amb tu mateix.

Mercuri, la Lluna i Júpiter en la seva conjunció en el signe d'Aquari t'il·luminen i proveeixen de molta sort i energia lluminosa respecte a temes de diners. No deixis passar aquesta ocasió.

Una sensació de picor nasal i irritació en els ulls podria estar anunciant l'arribada d'un refredat o una reacció al·lèrgica

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui revela que podries experimentar un romanç o un nou amor a partir d'aquest moment. Els que estiguin en parella trobarien que el camí és més fàcil.

En el treball, la consigna avui és continuar lluitant, l'èxit arriba naturalment al seu degut temps. Pot haver-hi també uns certs retards i obstacles que paralitzin de moment les promocions i augments de sou per als diligents aiguaders.

Quant a la teva salut, estaràs carregat de vitalitat i energia. La teva disposició mental assegura que també estiguis en bona forma física.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et trobaràs amb un llenç en blanc on poder projectar quin tipus de relació de parella vols. Continua mostrant-te tal com ets, sé sincer i que no t'importi gens ni mica el que diguin els altres.

Les petites botigues regentades per peixos notaran un increment dels clients. Els teus diners i recursos es veuran limitats i potser et toca prescindir o ajornar una cosa planejada amb la condició d'arribar a fi de mes.

Si el teu cos mostra algun símptoma estrany podries entrar en pànic de seguida. Actua de manera racional i consulta al teu metge.


Comentaris

envia el comentari