L'horòscop diari del 14 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Oblidaràs velles picabaralles i no escoltaràs els rumors més nocius que hi ha al teu voltant, aquests que es llancen amb l'única intenció de sembrar discòrdia entre els cors. Saps construir el teu dijous amb fonaments pacífics.

En el teu treball podries pecar de tossut; intentaràs tenir la raó, costi el que costi, fins i tot quan les proves indiquen clarament la teva equivocació. Et costa acceptar els teus errors i durant aquest dijous tendiràs a tapar-los amb mentides i arguments buits. 

Mantingues una activitat discreta i previnguda; les teves defenses estan a la baixa, així que duplica els teus esforços per a mantenir-te sa i en forma, i segueix els teus tractaments mèdics, si els tinguessis.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aconsegueixes entaular diàlegs amb la teva parella molt constructius, a vegades semblarà que les millors paraules brollen soles cap als teus llavis. Amb aquest clima, les reconciliacions amoroses són més que possibles, fins i tot si et vas jurar que mai tornaries amb el teu ex!

Els èxits més sorprenents podrien tenir lloc en aquest dia. Els esforços previs tenen recompensa, serà un dia en què podràs recollir els fruits més madurs. Els resultats de les teves accions són molt bons 

Els astres t'ajudaran a recarregar les teves forces; si aquest dijous estàs lliure de càrregues laborals, procura descansar, el teu cos podrà regenerar-se i millorarà la teva condició física.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Podries ser d'aquells nadius que necessiten costi el que costi la companyia d'aquesta persona especial que satisfà el cor d'esperances i somnis però corres el perill de mostrar un ànim inflamat d'emocions fortes i reaccions complexes i una mica agressives.

Gràcies a la teva intel·ligència i a la teva energia juvenil saps estar sempre a l'avantguarda i per això podràs acostar al teu cap o soci una idea grandiosa que podria revolucionar el mercat. Assegura't que ningú robi la teva brillant idea, potser has de registrar-la o guardar el secret fins que puguis donar-li la forma somiada.

Escriure o dissenyar noves maneres de comunicació són potencials fonts de benestar per a tu, Bessons. No permetis que l'energia creativa es bloquegi. D'aquesta manera pot fer estralls en la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La sensualitat, l'erotisme i la passió del cranc no coneixeran fi durant aquest 14 de maig; seràs un volcà de pura lava, i a més molt afortunat! Perquè si tens parella, el teu cònjuge ballarà al teu mateix són, i acceptarà qualsevol proposta que vingui dels teus llavis.

Aquells crancs que es dediquin a temes judicials i legals tindran molta feina, i molt complicat, però podran sortir victoriosos de la situació. I és que tindràs molta maduresa i molt bona temprança dels teus nervis.

Mentalment et trobes feble, t'obsessionen alguns complexos, i enfront del mirall podries veure defectes que només són visibles per a tu. Domina aquestes emocions, o faran malbé tots els plans que té l'Horòscop marcat per a tu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sempre que el tema de conversa amb la teva parella o cònjuge tracti d'àmbits fora de la relació (treball, temes trivials, política, etc) no hi haurà problemes. I així transcorrerà la jornada, sense resoldre conflictes o abordar dubtes. Tots dos ignorareu el malestar que es palpa en l'ambient i actuareu com si no passés res. 

Mart en trígon al Node Nord afavorirà a les finances de les empreses d'aquells lleonins que tinguin un negoci familiar amb els seus fills o la seva parella (o romanç). Encara que aquesta positivitat no provindrà directament de tu, sinó d'aquest parent. Així doncs, estigues disposat a escoltar i a posar en marxes aquestes idees i projectes aliens a la teva persona però formulats per al bé comú del negoci.

No és un bon dia per a tenyir-se el cabell perquè no obtindràs els resultats esperats i a més, el color no es conservarà per molt de temps. Tampoc per a manicures i pedicures, ja que les teves ungles estaran més febles i es trencaran amb major facilitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el teu cor hi ha alguns problemes, tens dubtes i no saps com posar-li paraules a aquestes emocions. No vols preocupar els teus familiars ni als teus amics, i per això et tancaràs en la teva closca. Et tornaràs retret, i el teu cònjuge no sabrà quina és la millor manera d'ajudar-te.

Intentaràs que tots et tinguin més estima, que coneguin els èxits que has aconseguit en el passat, i que pensin que en el futur podràs obtenir-los de nou, millors fins i tot. Perquè els teus actuals projectes no es vagin al trast, domina la teva impaciència.

El teu apetit està una miqueta descontrolat, i la teva inclinació natural serà cap a la dels menjars copiosos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a l'amor avui dijous Balança et revela l'inici d'una fase diferent en les relacions amb els teus éssers estimats. El sentit d'igualtat i justícia serà el que us mogui a canviar coses.

Respecte als diners i la professió, avui l'horòscop prediu que Lliura serà capaç de llaurar-se una carrera prometedora. Tens les capacitats i els recursos personals per a això.

Per a la teva salut, la predicció d'avui et suggereix provar teràpies com l'acupuntura o la reflexologia per a equilibrar el teu organisme. Res com treballar directament amb el problema, en lloc de tapar els seus símptomes.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells que estiguin enamorats però recentment han començat a navegar en les turbulentes marees de l'amor, poden expressar sense temor el que senten. Tots els planetes estan ajudant perquè siguis interpretat de la millor manera, perquè les teves paraules siguin les exactes, les millors que puguis pronunciar, Escorpí.

Avui hauràs de dedicar un temps a l'ordre dels teus espais de treball així com a eliminar objectes en desús. Et beneficiarà deslliurar-te d'objectes que t'han regalat persones que no et volen bé o als qui volguessis mantenir allunyats de la teva vida, aquests objectes carreguen una energia molt densa que pot danyar-te i retardar el teu èxit. Confia en l'abundància de la vida.

Hauràs d'aprendre a deixar anar el control de totes les situacions de la teva vida, ja saps que necessites sentir les veritables emocions que hi ha en el teu cor. La fredor del teu caràcter pot afectar la teva vida emocional. Es tracta d'una tendència que impedeix el teu benestar psicològic.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Et convé entendre millor a la teva parella i les seves necessitats. Potser si t'obres a escoltar les seves demandes, veuràs com no són irracionals o inassolibles. D'altra banda, la teva família també necessita sentir més el teu amor i dedicació, per la qual cosa estaria bé que mostressis una mica més d'obstinació en aquest sentit.

En el terreny professional i les finances, has estat esforçant-te bastant, i sembla que a la fi pots baixar alguna cosa el ritme, sense caure per això en la desídia o descuit de les teves responsabilitats.

Quant a la teva salut, és moment de prestar més atenció al teu benestar exterior, a la teva bellesa. Per descomptat és prioritari cuidar el teu cos per dins, però la imatge personal també forma part d'una salut integral.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de Capricorn pot ser que tinguin sorpreses grates durant el dia d'avui. Els amics i alguns integrants de la família seran les estrelles d'aquesta jornada. Quan hi ha afecte, encara que existeixin les diferències, no hi ha lloc per a discòrdies i els sentiments harmoniosos dominen les relacions amb els teus éssers estimats.

Per a molts nadius va arribar l'hora de pensar en la seva destinació futura.  Si ets d'aquests nadius de Capricorn que es troben sense ocupació, avui tindràs coneixement d'una notícia molt positiva per al desenvolupament de la teva vida professional i econòmica.

És un dia de molta vitalitat i bon ànim. Les energies repercuteixen de manera molt positiva en tota la teva salut. El moviment  i els exercicis poden sentir-se més lleugers i divertits quan els realitzes amb actitud optimista.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui Aquari et diu que has de tenir en compte què és important i què no en una relació de parella. Hauràs d'apreciar el temps que passeu junts més sovint. D'altra banda, en l'àmbit familiar, hauràs d'anar amb compte amb les decisions que prenguis sota la influència d'emocions negatives acumulades. 

Respecte a la professió i l'economia, la predicció d'avui et revela la possibilitat de sofrir algun tipus de frau electrònic. Vés amb compte amb els pagaments digitals i també amb la informació personal que comparteixis en les xarxes.

Pot ser que t'hagis sentit afeblit recentment i això t'ha portat a no moure't massa, però va arribar l'hora d'activar el teu cos. Exercitant el teu cos no sols aconseguiràs sentir-te millor físicament, sinó també mentalment.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sabràs demanar perdó quan la teva parella o fills et retreguin que has estat en el teu món, sense fer-los molt cas. Així que, com si es tractés d'un periodista començaràs a fer-los preguntes per a saber com se senten i esbrinar així què pots fer per a millorar la vida familiar.

En aquesta jornada laboral observaràs com es deslliga una dura competència tant dins com fora de l'empresa on treballes o de la qual ets propietari. Semblarà que la companyonia ha desaparegut, que algú vol escalar fins al teu lloc i tirar-te a tu cap avall de nou, o que vol llevar-te aquest client tan valuós que tens.

Amb la Lluna en quart creixent és el moment ideal si estaves esperant per a recórrer a un tractament de bellesa que elimini pigues o pigues. Informa't bé sobre la clínica o centre de bellesa que has triat abans de llançar-te. A més, els astres propiciaran una ràpida recuperació.


Comentaris

envia el comentari