L'horòscop diari del 14 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres 14 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es diu que després de la tempesta sempre arriba la calma, i comprovaràs que això és una veritat com un temple pel que fa als teus amors: és igual que ahir hi hagi hagut discordances, aquest divendres tot anirà com la seda.

En el treball sabràs aprofitar el teu sentit d'oportunitat, no deixant escapar cap de les oportunitats que es presentin al teu abast.

Molts nadius decidiran canviar de residència per a mudar-se a un enclavament més natural, en el qual no hi hagi tanta contaminació ni soroll. També hi haurà esdeveniments feliços en l'aire.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els planetes de l'amor influeixen positivament en la teva manera de ser. Et dibuixaran un Taure tan sensual com sentimental, que despuntarà pels seus compliments i floretes.

Si tens personal a les teves ordres, ja sigui en la seva empresa o a casa, controla estrictament el treball que es realitza avui; hi ha una certa inclinació a no respectar les directrius que dónes. La teva relació amb els teus companys d'esport no plantejarà cap problema en particular, sabreu compenetrar-vos tan bé com fins ara, o potser una mica millor.

Pots bregar amb un problema relacionat amb la salut d'un familiar directe.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest divendres la Lluna s'acomiada del teu signe fins el mes vinent quan se de la teva Lluna Nova. Mentre això succeeix, has de pensar molt bé si realment estàs en el camí que dicta el teu cor o estàs escapolint-te dels teus veritables sentiments.

Júpiter ha ingressat en la teva zona relativa a la professió i la imatge pública en combinació perfecta amb l'energia astral de Mart en Cranct'ajudarà a donar força a les teves metes en el treball.

Si et sents cansat és un moment en el qual has de prendre l'alerta que envia el teu cos físic i donar-te el que necessites.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hauries de tenir una trobada romàntica decisiva avui, si ets un nadiu de Cranc en solteria. Tindràs moltes afinitats amb una nova persona que ha entrat en la teva vida, coses en comú molt específiques i divertides.

Evita contreure compromisos econòmics per a aquest cap de setmana; deixa liquidats tots els assumptes que estiguin al teu abast, ja que necessites desconnectar i gaudir de la teva família i els teus amics.

Aquells que han sofert diverses malalties veuran que la seva condició millora notablement, sobretot si estan complint amb el que el metge els va recomanar en la seva última visita.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella advocareu per la serenitat, les manyagues, les moixaines, els petons i les mostres d'afecte. Estàs solter? Estigues atent als jocs de mirades picants per a trobar al teu admirador secret.

Una trobada fortuïta amb un antic company d'universitat o de col·legi despertarà la teva nostàlgia. Si pots, munta una festa o sopar de retrobament amb tots els teus ex-col·legues. A més de passar molt bona estona trobaràs nous contactes professionals o, fins i tot, una nova ocupació.

Si et notes sempre fatigat però no prens cap medicament que el causi, potser es tracta d'un tema hormonal.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La perfecta configuració del teu cel astral et permet una vida plena en l'amor. Però vés amb compte amb la presència de la teva exparella, que podria provocar una crisi en la teva actual relació, encara que tu no tinguis culpa de res.

La vida en el treball serà fàcil i plaent. Construiràs aliances si has començat en una nova ocupació, la confiança dels teus col·legues es va fent més sòlida, i et donen mostres que són aquí per a tirar-te una mà en el que faci falta.

Poques coses et resultaran més plaents que un petit viatge per a desconnectar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters tindran grans oportunitats, perquè coneixeran a persones afins, amb les quals viuran des de romanços passatgers, fins a relacions amb promeses de futur.

En el treball, si bé passaran per moments una mica tibants, aconseguiran estabilitzar-se després i passar la resta del dia sense majors alts i baixos.

En la teva salut, no hi ha indicis planetaris que estiguin anunciant problemes de salut transcendents. No obstant això, el sistema nerviós i l'ansietat que es generaran en l'ambient laboral podran alterar els seus nervis. Si maneges bé la situació i aprens a relaxar-te, tot es resoldrà sense dificultats.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En els vincles, hi ha molt per parlar. Necessites confiar en la força de la teva veritat i trobar el moment adequat per a aquesta conversa. Però tingues molta cura El sexe és una eina d'enteniment que no coneix les fronteres, gaudeix aquest vehicle de comunicació universal. Si estàs en solitud és probable que es presenti una persona de costums diferents.

És prioritari que compleixis amb les teves obligacions. Si estàs endeutat és hora d'esforçar-se per a tancar aquest compromís.

La vida espiritual és tan important com l'existència física i quan el pots veure amb claredat guanyes en molts aspectes.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters no hauran d'esperar grans canvis en la seva situació sentimental per al dia d'avui. No obstant això, ara mateix estan més interessats en si mateixos que a conèixer a algú més.

En el laboral, estaràs cridats a tenir èxit en allò a què et dediquis. Així, l'avaluació del teu rendiment, sumada a les teves condicions naturals faran que es fixin en tu i t'atorguin el reconeixement que mereixes.

En la salut, sofriràs una baixada de defenses que propiciarà diverses inflamacions o disfuncions en l'aparell digestiu.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No temis dir el que s'amaga en el teu cor. Rebràs els beneficis de la presència del planeta Júpiter en la teva zona relativa a la comunicació que t'ajudarà a aconseguir una manera d'expressar-te més amorosa.

Molts creuran que tens sort, però no és fruit de l'atzar el que vius. Per contra, és fruit del teu esforç i la teva dedicació.

Per a aquest divendres els astres porten una forta tendència a sofrir de problemes en braços i coll. La mobilitat de les extremitats superiors podria veure's limitada per una forta contractura.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la predicció per als nadius del signe Aquari revela que, malgrat necessitar llibertat per a sentir-se plens, hauran d'entendre que les seves parelles seran de molta ajuda en aquest període.

Els autònoms, si actuen amb cautela i no exageren en la valoració que fan de si mateixos, aconseguiran importants progressos.

En la salut comptaran amb un cel al seu favor per a preservar el seu benestar físic i mental. No obstant això, si es deixen guiar pels seus excessius desitjos de fer sempre el que tinguin ganes, podran caure en excessos summament perjudicials.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter no tindrà cap complex a seduir a qui se li posi per davant, ja porti anell de casat o no. El Peixos amb parella sentirà que aquesta ja no li desitja com abans i pensarà que potser ja no li estima.

Temes laborals o econòmics necessitaran ser abordats al moment durant aquest dia.

Et vindrà de gust provar sort en l'àmbit professional en un entorn lluny de l'habitual, per a així connectar amb noves persones i maneres de viure. El nerviosisme t'acompanyarà fins i tot quan vagis a dormir i els constants pensaments podrien causar-te insomni.


Comentaris

envia el comentari