L'horòscop diari del 14 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs una mica aclaparat perquè la teva parella té el desig sexual pels núvols, i tu no tant; tens inseguretats, creus que no estàs a l'altura. Entre els solters, el diàleg ajudarà a establir les regles del joc.

Una situació complicada s'aveïna en qüestions econòmiques, així que vés un pas endavant i comença a jugar amb els teus pressupostos. Pot deure's a un pagament que no es va arribar a realitzar o multes que desconeixies.

No pots recórrer a la teva farmaciola alegrement cada vegada que et dolgui el cap o la gola. Pren més remeis naturals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents perdut, encara que potser l'adjectiu avorrit encaixa més amb la teva situació. Et fas moltes preguntes, no saps si el que tens entre mans és la felicitat autèntica o un succedani.

En l'àmbit dels diners també caminaràs dispers. Tens certa por al futur, perquè no acabes de comprendre quina espera el món de tu, ni què pots esperar tu d'ell. Passa a l'acció en lloc de lamentar-te, perquè si no estaràs perdent el teu temps i la teva energia.

Encara que no estiguis de bon humor, mantingues una actitud positiva i pensa que demà anirà tot millor.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions podrien estar tenyides de certa tensió i enveja. Voldries ser més lliure per fer i desfer. I això no és casual, és possible que et sentis atret per algú que recentment coneixes.

Espera uns dies per a veure que allò que vas sembrar creix tal com vas imaginar en el passat. No serà avui, però els astres et demanen confiança per a continuar posant cura en els teus objectius.

Dependrà de la teva alimentació que tinguis l'energia suficient per afrontar els reptes de la rutina diària.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Prepara't per gaudir d'un gran dissabte. L'Horòscop et convida a treure el teu costat més sexy, a potenciar la teva bellesa i deixar enrere les pors. Podràs viure una cita a cegues molt divertida, i en les parelles, hi haurà renovades afinitats.

Has de ser més ferm, ambiciós però en un sentit positiu i optimista, donant les gràcies per allò que ja posseeixes. Qualsevol pas que es doni en aquest dia que estigui enfocat a potenciar la teva filosofia de vida i la teva manera de veure les coses.

La teva pròpia experiència et dirà què és el millor per al teu benestar i quines són les solucions necessàries per no tenir problemes de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les teves fantasies sexuals amb aquest company, cap o monitor del gimnàs que tant t'agrada poden fer-se realitat gràcies a les alineacions astrals i el teu atreviment.

Tindràs especial interès en el místic, espiritual, ocult i la mort. Atreveix-te amb les psicofonies, només necessites la gravadora del mòbil i fer preguntes. Rebràs ingressos inesperats d'una herència o regal per part d'una figura masculina.

Amb les energies disponibles pots fer un pas més enllà i desfer-te d'objectes de valor sentimental que no et deixen avançar, et serà més fàcil del que creïs.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et buscaràs a tu mateix i trauràs una personalitat molt forta però també bastant freda. Per a molts, projectaràs ser algú inaccessible, fins i tot per a la teva parella (o per al teu potencial amant).

Seràs un trèvol de quatre fulles, que doni sort a qui està prop de tu. Algú pròxim aconseguirà millorar la seva situació gràcies a una prima del treball o algun ingrés extra. Els teus estalvis posa'ls fora de perill i evita caure en especulacions.

Canalitza el teu estrès a través de l'escriptura, la música o qualsevol altra disciplina artística que se't doni bé.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui els Astres prediuen esdeveniments no esperats, tant per a bé com per a mal. Si la teva relació de parella no està passant per un bon moment, les coses podrien empitjorar avui.

La predicció per a la teva economia parla d'un cop de manera que podria transformar la teva vida en un tancar i obrir d'ulls. En el terreny professional, segurament les coses milloraran bastant a partir d'aquí d'ara endavant.

Quant a la teva salut, és probable que estiguis tastant diferents tipus d'aliments o que vulguis canviar la dieta de la família.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els problemes podrien sorgir per motius de gelosia o control. No creguis que ets l'únic que té aquests horribles sentiments, la teva parella, fins i tot els teus amics, podrien vigilar-te d'altres relacions que els fan sentir insegurs o poc estimats.

És una jornada afable pel que fa a les teves finances. Estàs disposat a dedicar la teva energia per a millorar la teva qualitat de vida i això moltes vegades no té un gran cost material.

Després d'una jornada de molt de moviment i activitat res millor que un bany d'immersió per a descansar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui per a l'amor Sagitari, diu que la qualitat de les relacions serà palpable. T'adonaràs que és millor tenir pocs amics en els quals puguis confiar, que molts dels quals no et fiïs.

Per a les teves finances, s'aproxima un període on hauràs de tenir els peus ben posats en la terra. En l'àmbit professional, alguna cosa que succeirà aviat, te la prendràs com una cosa negativa, et porti un major bé.

Respecte a la teva salut, et sentiràs molt mandrós i et costarà sortir del llit, encara que no t’aixequis gaire tard.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Algunes pautes del teu subconscient et podrien trair i exposar-te a mostrar un perfil una mica irresponsable o somiador. Aquesta nova manera teva de mostrar-te amb confiança en el futur i plena d'optimisme podrien desconcertar als teus afins.

És un dia complicat, ja que no tindràs massa límit a l'hora de gastar els teus diners. Mantenir-te ferm i centrat serà la millor de les actituds per a avui.

El més convenient és que et disposis a passar un temps tot sol en silenci i amb ànim reflexiu per aconseguir d'aquesta manera mantenir-te fidel a la teva essència.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, la predicció avui per als nadius d'Aquari augura un dia on hauràs de portar tu les regnes de la relació, perquè és probable que la teva parella estigui amb els ànims una mica baixos.

Econòmicament continues estant en una posició bastant favorable. En l'àmbit professional, aquests canvis que s'aproximen i cap als quals t'encamines, suposaran tot un repte.

Respecte a la teva salut, des de fa temps hauries de reprendre la teva rutina diària d'exercicis, si no vols que a la llarga et sigui massa difícil tornar a posar-te en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Disposaràs d'un enfocament molt objectiu per a veure la veritat, tindràs l'habilitat de desemmascarar a les persones per a saber com són realment o què volen.

Podries utilitzar aquestes destreses per a resoldre certs dubtes dins de la teva relació. En la teva ocupació tindràs una gran capacitat per dirigir, treballar de forma enfocada i disposaràs d'una força interior immensa. Les energies apunten al fet que hi ha en tu un guia espiritual o social de la humanitat.

Dia de molta vitalitat i proactivitat, no hi haurà lloc per a la mandra o procrastinació. Bona salut física i fluïdesa mental.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari