L'horòscop diari del 14 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 14 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Cap tempesta emocional passarà pel teu cel en aquest primer dia del cap de setmana, ni hi haurà una veu més alta que una altra. Aquesta calma pots aprofitar-la per apropar-te a la teva mitja taronja si heu tingut algun frec dolorós en els dies vinents.

Necessites viure d'una manera més intensa i fructífera les teves inquietuds professionals, encara que sigui de manera rigorosa, amb responsabilitat sempre i en tot moment.

Fes de la teva llar un lloc més acollidor, t'ajudarà al teu benestar físic i mental. Posa una mica d'ordre, regala allò que ja no facis servir, i aposta per la llum natural.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi haurà una connexió màgica entre els nadius de Taure i les seves parelles, i és un bon dia per explicar aquests secrets que són durs de narrar. Explica a la teva mitja taronja aquells episodis que han marcat la teva vida, i que sols ometre per pudor o vergonya.

Hi ha bons beneficis per als nadius que comercien amb mercaderies de segona mà, amb antiguitats i amb peces d'art. Hi sortiràs guanyant, ja siguis venedor o comprador.

Si ets una persona amb al·lèrgies estacionals, sí que podries sentir alguna molèstia; però no serà gens greu. Podràs fer la teva vida com sempre.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Mart des d'Àries indica la possibilitat que una amistat que creies ferma et traeixi parlant malament de tu a l'esquena. No t'angoixis, hi ha amistats que perduren amb els anys i altres simplement passen com el vent.

Si estàs iniciant un projecte comercial, fes un llistat d'idees que podrien augmentar l'eficiència de la teva empresa.

Per alliberar-te d'aquelles energies negatives el millor que pots fer per la salut corporal i psicològica és dormir. El descans és la més efectiva medicina natural, i és gratis.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sents cert desgast en la teva relació de parella, potser a conseqüència de passar massa hores sota el mateix sostre, o fins i tot per compartir lloc de treball. Esforça't per recuperar la màgia i el color que els retrets quotidians enfosqueixen.

El dia es presenta avorrit en l'àmbit professional; sembla que tot està ja establert i que no aconseguiràs cap venda extraordinària ni cap contracte que se surti del programat.

Compte amb la teva forma de caminar en aquest dia, que ets susceptible a les relliscades i a les caigudes.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Per reconnectar amb la teva parella hauràs de fer un esforç extra i planejar una mica romàntic. Què tal cuinar un dolç i ric pastís junts? Si estàs solter és un dia positiu per a les declaracions d'amor.

Els astres t'influencien positivament sobre la teva imatge en el món digital. És un bon dia per actualitzar la teva pàgina web, perfil social, perfil laboral o dossier. Els bloguers, YouTubers i instagramers han d'aprofitar les energies d'avui per ampliar els seus seguidors.

Et sentiràs poderós i segur de tu mateix i les teves decisions. No hi ha res més sexy que una autoestima alta!

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Podràs gaudir d'un ambient més serè del que és habitual, el qual si ho desitges, podràs compartir amb la teva parella, i posar en el seu coneixement totes aquestes idees que passen pel teu cap, i que de vegades qualifiques de bogeries.

T'estàs guanyant el pa amb la suor del seu front mentre altres descansen i s'ho passen d'allò més bé? Estàs de sort: et confiaran una missió important i que es convertirà en una ocasió per demostrar el teu potencial.

Amb moderació, ja saps que tot és possible en aquesta vida. Endavant, entrega't al plaer.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui en l'amor tindràs sort, de fet, podries conèixer a l'amor de la teva vida. Tindràs molt magnetisme sexual i atrauràs més del normal a les persones que t'envolten.

Faràs molta vida social, de manera que no et faltaran ocasions per conèixer algú. Els petits negocis podrien portar-te molta sort, també tens molt de gust per la moda i el disseny i guanyaràs molts diners, perquè sabràs atraure molts clients.

En la salut, pot ser que avui et sentis amb les defenses baixes i molt propens a agafar tota mena de malalties.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si ets solter, un amor arriba des d'un lloc o grup que no és un terreny conegut per a tu, no ho deixis passar, formarà part de la teva història. Encara no saps amb certesa el que t'ofereix el futur, tot canvia i Urà des de Taure està fent la seva feina.

Avui no és un bon dia per traçar els teus plans, ja que t'enganyaràs a l'hora d'avaluar els recursos amb què comptes.

Escorpió, el fet de deixar-te portar pel desig pot fer estralls en la teva salut. És molt important que observis els aliments que ingereixes.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que avui els solters prefereixin la seguretat i confort de la llar a les trobades socials amb desconeguts. Avui serà un dia tranquil per al cor dels arquers solitaris.

En el terreny laboral, aconseguiràs els teus objectius professionals i et sentiràs realitzat. La teva autoestima pujarà i et sentiràs feliç. A més, t'arribarà una oferta de treball molt interessant, que et farà somiar.

En la teva salut, estar més pendent de la cura del teu cos físic et farà tenir més seguretat en tu mateix i mostrar una imatge exterior millor.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Has estat pensant i encara que volguessis no podries canviar les accions que fan els altres. En la teva vida amorosa es tracta de la realitat que creen entre dues. Contactaràs amb una persona dins d'un grup d'amics que pot ser el pont entre els teus serveis i nous clients.

L'acumulació de planetes a la zona Escorpí del zodíac et porta a necessitar associar-te amb persones que pensin d'una manera similar a tu.

Les teves eleccions diàries donen resultats que reflecteixen que t'estimes i et cuides. Si prens consciència d'això, la teva salut millorarà.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, t'atrauran persones influents, amb les que puguis aprendre i et puguin ajudar en diversos aspectes de la teva vida. Podria sorgir l'enamorament amb algú que et deixarà impactat i podries començar una relació molt apassionada.

En el treball el teu comportament serà excel·lent i reeixit com és habitual durant els últims anys. El teu gran poder de comunicació, la teva forma incisiva i dinàmica de portar els negocis, et porten sempre a l'èxit.

En la teva salut, patiràs el cansament de tanta feina i vida social, però et sentiràs de molt bon humor.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter gaudirà de molt enginy i bon humor a l'hora de fer riure els altres, la qual cosa pot fer servir com a arma de conquesta. Els jocs de disfresses pujaran la temperatura als qui tinguin parella.

Començaràs a escalar posició social a través d'inversions, política o reconeixement del teu treball. Hi haurà resolucions a favor teu de judicis, herències, denúncies, reclamacions i fins i tot resolucions de divorci.

No et vindrà de gust molt exercitar el cos (llevat que sigui al dormitori amb companyia), per això el millor per avui són els exercicis suaus o a l'aigua.


Comentaris

envia el comentari