L'horòscop diari del 14 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres, 14 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dia serà extremadament favorable per a començar noves relacions, ja sigui en l'àrea de l'amistat o de l'amor més romàntic i tradicional. El teu renéixer sentimental serà afavorit pel planeta Venus.

L'afluència planetària d'aquesta jornada et permetrà manejar els teus diners amb molta saviesa, i tindràs bones oportunitats d'augmentar els teus guanys. Tindràs la sensació que tot surt a cor què vols en els teus negocis.

Escolta al teu organisme. Si hi ha alguna cosa que camini malament en el teu cos, el mateix et manarà senyals perquè passis per la consulta del metge.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima astral afavoreix l'eliminació de les pors i dels dubtes existencials, aquestes que et fan donar moltes voltes en el llit, pensant si el que vius és veritable amor i si estàs malgastant el teu temps al costat de la teva actual parella.

Al llarg de la jornada sentiràs l'obligació d'adoptar comportaments que consideres inadequats (o potser ridículs) per al teu perfil professional.

La teva condició física serà bona, presentes una bona resistència i aconseguiràs mitigar el cansament que t'assotava en els últims dies, si bé li donaràs moltes voltes a les coses.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui estàs en condicions de mostrar el divertit que pot ser viure amb tu. Seràs capaç donar la volta a un problema i transformar l'angoixa en alegria amb les teves paraules amables i sinceres. És possible que necessitis l'ajuda d'algú pròxim que pot alleujar algunes de les teves responsabilitats.

Potser pots alleugerir les teves càrregues gràcies a la comprensió d'algú de la teva família.

Si avui et sents cansat, és possible que hagis de reforçar la teva nutrició amb alguns aliments

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La passió es notarà al teu voltant. Seràs càlid en el cor, i la teva parella gaudirà amb els teus gestos i la teva dolçor; a vegades fins al·lucinarà amb el teu comportament, perquè pares esment a tots els detalls. Vols que ell (o ella) senti aquesta al teu costat.

Les bones oportunitats estan al teu abast. És el moment d'emprendre els teus projectes més personals i ambiciosos; de la mateixa manera, també es propicia l'associació amb altres col·legues de professió.

La teva vista pot resultar una miqueta cansada, especialment si passes moltes hores davant d'una pantalla de l'ordinador.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu bon humor sortirà a estones a relluir i els somriures de complicitat dominaran en l'àmbit amorós. Mercuri comença la seva última retrogradació de l'any en Escorpió en la teva zona d'arrels, la llar i la família. És un bon període per a revisar com et connectes i expresses en aquests àmbits.

T'estàs implicant massa en un projecte del qual després no aconseguiràs gran benefici. Revisa les teves prioritats professionals i posa en valor el teu temps i esforç. Cerca l'equilibro entre tots dos.

Un atrapasomnis serà el teu talismà ideal si últimament estàs tenint malsons o somnis estranys.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens davant teu un clima conjugal millor que el dels últims dies. Venus, el planeta de l'amor, t'ajudarà a passar grans moments amb el teu ser estimat, i ajudarà al fet que es resolgui qualsevol classe de malentès que us hagi amoïnat.

El teu potencial professional es dispara. Comptes amb una gran facilitat per a fer negocis, i sobretot, per a iniciar converses que pugui obrir la portes a contractes futurs. Aquest dimecres serà un dia en què sembraràs més que recolliràs.

Estàs desbordat a nivell d'energia, i hauries de canalitzar-la a través de l'esport.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La pregunta avui és la següent: estàs disponible per a l'amor o tancat en tu mateix? Avui els Astres et mostraran com portes això més enllà de si tens parella o no. Es tracta de propiciar el que vols, de ser coherent amb el que li demanes a la vida.

En el professional, no rebutgis cap procés que impliqui disciplina, organització detallada o assumir major responsabilitat.

En la teva salut, Quiró i Saturn volen que treballis les teves inseguretats per a transcendir-les a poc a poc, és un bon propòsit sobretot perquè sentiràs avanços.

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Serà de summa importància donar l'espai que es mereixen en el teu cor algunes persones que esperen les teves mostres d'afecte. Ordenar les teves idees i els teus sentiments pot semblar incòmode però resultarà en claredat i harmonia interior. Gràcies als bons aspectes astrals entre Venus i la Lluna atrauràs algú del teu entorn.

L'èxit vindrà a tu després que aprenguis a dominar unes certes característiques de la teva personalitat que saps et juguen en contra.

Hauràs de prendre't un espai de temps per a gaudir del silenci i la solitud.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu caràcter podria ser menys sociable, només uns pocs de confiança podran acompanyar-te, no tens ganes de distreure't amb invitacions o cercles socials que no t'aporten.

En el laboral, hi haurà algunes decepcions, rivalitats i conflictes que poden resultar una gran benedicció que buidi càrregues. Encara que et costi, hauries de posar els peus en la terra i des d'aquí avançar perquè ho tens tot al teu favor.

En la teva salut, és important que no deixis que s'estanqui la teva energia o que només la teva ment estigui activa, mou-te, ho gaudiràs i irradiaràs alegria.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El suport incondicional dels teus amics i família i el poder estar junts en les bones i en les dolentes ha donat com a resultat relacions excel·lents que no poden ser més positives per a la teva vida anímica.

Els nadius del signe de la cabra que han de preparar-se per a rendir un examen o esperen notícies sobre assumptes relacionats amb beques o estudis poden preparar les copes per al brindis. Notícies positives estan per arribar.

Podria sentir el benefici físic d'estar vivint bons moments en l'àmbit emocional.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu sentit de l'humor i l'afecte físic també seran vitals per a treure a flotació relacions tibants. Amb la família recordeu mirar-vos als ulls i agrair els gestos de l'altre per petits que siguin. Les parelles de llarga durada hauran de fer canvis.

És molt probable que els Aquari es converteixin en agents de canvi i unió. Molts poden optar per cuidar el que ja tenen davant l'escenari mundial.

Podràs augmentar la teva connexió interior, les estrelles et confirmaran algunes decisions personals. Conrea la humilitat i obre't als canvis.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens parella i ahir la fidelitat va vèncer a la temptació, serà un dia on et sentis orgullós de la relació sòlida que heu construït. El solter no voldrà complicar-se la vida amb enamoriscaments (de moment).

Com has estat portant les teves projeccions en el terreny laboral? Gairebé ha acabat l'any, i és un bon moment per a adonar-te sobre si vas en el bon camí per a aconseguir els teus propòsits.

Les reflexions i pensaments poden donar-te un petit mal de cap. Quan et notis saturat, surt a prendre l'aire i buidar-te uns minuts.


Comentaris

envia el comentari