L'horòscop diari del 15 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dimecres serà un dia més que interessant en el referit a la salut del teu cor. Expressaràs les teves emocions, sense posar-te límits. És més còmode preferir que tot continuï com està, però alçaràs la teva veu encara que això provoqui canvis.

Els nadius que estiguin en atur podrien rebre una proposta de treball durant aquest dimecres, però amb condicions que no són meravelloses. Podrien pagar-te el salari en b i sense assegurar, o amb un horari que dinamiti la conciliació de la vida familiar i professional.

Les manetes del teu rellotge biològic no funcionen al ritme estimat. Estàs en un d'aquests dies en què les hores volen, i sempre aniràs tard (i malament) a tots els llocs. Et farà falta trobar el teu propi centre, i l'aconseguiràs a través de la meditació.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dia, que parteix el quart mes de l'any en dos, estaràs molt receptiu amb els teus familiars i totes aquelles persones que t'envolten. Sents la necessitat de manifestar l'afecte que els tens, i seràs una espatlla sobre el qual secundar-se per a buidar-se de preocupacions o disgustos.

Les faltes de respecte estaran a l'ordre del dia, i més si ets un Taure que tracta directament amb clients en el seu lloc de treball. Hauràs de duplicar la teva diplomàcia i la teva intel·ligència emocional.

Et sents en forma, els astres donen suport a la teva activitat dinàmica, però sé assenyat. Encara que creguis tenir-ho tot baix control, un excés de confiança podria provocar-te un petit esglai. Per això, Taure, mai allunyis els peus del sòl.

  

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia perfecte per a l'amor, Bessons Les emocions i la teva vida sexual cobraran preponderància gràcies a l'activitat planetària, especialment Venus continua donant el seu als nascuts durant el primer deganat.

Confia en les habilitats manifestes que posseeixes per a la comunicació, expressa les teves necessitats materials sense temor de perdre oportunitats. Buscar el moment i la manera adequada és important però no has de deixar passar l'oportunitat d'augmentar els teus ingressos.

Els nadius del signe de Bessons tenen com a regència en el cos els braços i els pulmons. Per això aquest és un signe que ha de cuidar-se de contractures en les espatlles i coll que puguin després portar problemes majors en braços i mans.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sents que la teva bellesa és brillant, et sentiràs el centre de moltes mirades, i seràs un gran protagonista de les emocions i els compliments encara que no l'estiguis buscant. I si ningú et diu res,  sigues tu mateix qui es digui davant del mirall el maco que està!

T'oferiran una nova ocupació que, al principi, no és interessant per a tu, però no hauria de poder-te la por i les inseguretats. Perquè podria obrir-te les portes a noves oportunitats, en estar envoltat de gent professional del teu sector.

Les tensions quotidianes es manifestaran a través de la teva boca; podries sofrir alguna ferida en els llavis com a símptoma de baixada de defenses, o bé, tenir el múscul masseter bastant rígid. En tal cas, podràs fer-te uns massatges movent els els dits en forma circular uns quants segons, en la zona de damunt de la dentadura.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Expressaràs més amb la teva comunicació no verbal que amb paraules, no podràs controlar ni dissimular els teus gestos i mirades (siguin per a malament o per a bé). Així que cura, perquè podries estar posant cara de fàstic davant de la teva parella o cap i això no et convé per a res.

La sort no estarà del costat dels nadius de Lleó en aquest dimecres, perquè existeix un aspecte tibant entre el Sol i Júpiter. Això afectarà la zona d'estudis superiors, estranger, viatges, treball i salut. Allò de llançar-te i ja veurem on em porta l'Univers millor que ho evitis durant aquest dia.

Si t'has pres la teva salut com un joc i no li has prestat la suficient atenció el teu cos començarà a donar-te senyals d'alarma. Per exemple, si no menges variat i inclous fruita en la teva dieta es manifestarà en forma de digestions pesades i fins a doloroses. O, si no fas exercici et començaran a doldre els genolls.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La convivència en l'amor serà un camí de roses. Els membres de qualsevol parella se sentiran compenetrats, parlaran el mateix idioma i es comunicaran molt amb només un gest o una mirada. Els llaços s'estrenyen, especialment, entre aquelles persones que viuen el seu amor a distància, sigui per raons familiars o laborals.

El dia de treball és molt productiu per al nadiu de Virgo, que sabrà treure-li el major dels sucs a cada hora. Especialment, entre aquells que es dediquen al món de l'enginyeria o de les matemàtiques.

Aquest 15 d'abril és molt interessant per a Virgo en el pla espiritual. Descobriràs noves doctrines filosòfiques o religioses que encaixen molt bé amb la teva manera d'entendre el món i aconseguiràs molta pau.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dimecres Balança, els assumptes del cor ocuparan tota la teva energia, sigui perquè estàs gaudint molt, o perquè vols arreglar coses en aquest aspecte de la teva vida. Els que estiguin en parella, sabran immediatament si alguna cosa va malament, ja que la seva connexió amb la seva ser estimat serà tal que no faran falta les paraules.

En relació amb els diners, avui la predicció apunta al fet que els Balança són capaces de trobar solucions ràpides als problemes que els puguin sobrevenir, no obstant això, de moment, en aquest sector de la teva vida, tot està en calma.

Si parlem de salut, de moment no has de preocupar-te per res, ja que físicament estàs bé. No obstant això, no està de més que recorris a suplements de vitamina C si vols reforçar el teu sistema immune.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Molta cura amb la gelosia Escorpí i els enutjos impulsius que et porten a una situació desagradable amb la persona que més vols. Els nadius del teu signe solen deixar-se portar per pensaments sobre el futur que no serveixen més que per a sofrir dolor.

La Lluna en Capricorn no passarà desapercebuda per a tu i estaràs rebent grans comunicats aviat. Alguna cosa que no imagines arribarà per a acréixer la teva vida laboral.

Escorpió, estàs patint alguna malaltia, avui tens un pronòstic astral molt favorable de recuperació i sanació. Els nadius del teu signe poden comptar amb el suport d'aquells amb els quals passen temps diàriament per a desenvolupar qualsevol tractament o cura de la salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció del teu horòscop d'avui en l'amor Sagitari, augura una reconciliació per a aquells que estaven passant per un moment delicat en la relació de parella. En aquest sentit, moltes coses canviaran a partir d'aquest moment, ja que era necessari deixar enrere conductes poc sanes que en res ajudaven, com a desconfiança, gelosia i falta de comunicació.

La predicció en el laboral apunta al fet que, malgrat les dificultats, les coses s'aniran donant de manera que puguis aconseguir els teus objectius. L'important és que no perdis els nervis pel camí.

Quant a la teva salut Sagitari, avui et mostraràs molt interessat en tot el que concerneix el teu estat físic. No sols en un sentit literal de la paraula, com per exemple fer exercici per a mantenir la forma, sinó també a un nivell més intern.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Per als fills del signe de la cabra l'amor és una cosa molt seriosa, per això es detenen a avaluar cada detall dels seus possibles amors, i no lliuren el seu cor fins no estar del tot segurs que estan fent l'elecció adequada. Encara que puguis veure's freds en realitat després de la teva màscara de gel s'acull un cor candent, Capricorn i per això és que avui podries fer un pas endavant respecte de l'amor.

És un dia perfecte per a fer arribar per correu electrònic les teves millors idees a possibles clients o inversors. No aconseguirà amb escriure una carta, potser has de reforçar amb dibuixos o fotografies que descriguin el teu projecte o producte amb més detalls i estimuli als qui tenen els recursos com per a portar-te a triomfar per mitjà d'inversions.

Capricorn, la teva salut serà bona gràcies als trànsits planetaris que mostren harmonia en la teva vitalitat, no obstant això, si realitzaràs exercici no has de descurar els genolls cuida l'impacte sobre aquesta articulació tan especial per als del teu signe.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot indica que els interessos dels Aquari avui s'orientaran cap als romanços. És possible llavors que es tinguin aventures passatgeres, però també pot ser que es forgi un amor més durador.

La predicció en el terreny laboral i financer parla avui d'una etapa prou sòlida perquè puguis quedar-te tranquil sobre aquest tema. Es consolidaran projectes laborals. D'altra banda, és possible que et converteixis en un pilar dins de l'empresa, per la qual cosa el teu creixement professional està més que assegurat.

Respecte a la salut, l'horòscop avui augura un dia on no es perceben problemes en aquest aspecte per als nadius d'Aquari. Això no significa que puguis excedir-te o maltractar el teu organisme.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'expressió no verbal és un component molt important en una relació o conquesta i que et pot donar moltes pistes de les emocions i sentiments de l'altre interlocutor. Tu, per part teva llançaràs senyals molt clars sobre allò que t'agrada i el que no.

Les energies tibants segueixen en la teva zona de treball en equip i tindràs la tendència a ser exagerat, imprudent, presumptuós i amb un fals sentit de la superioritat. Seràs generós amb les persones que creus que més endavant pots obtenir una recompensa o benefici.

La teva ment trobarà la pau en la jardineria. A més, amb la lluna en quart minvant és un excel·lent dia per a realitzar trasplantaments amb èxit o conrear petits arbres (com els bonsais) o plantes. Podràs connectar a nivell vibracional amb aquests éssers vius i trobaràs en ells refugi i concentració.


Comentaris

envia el comentari