L'horòscop diari del 15 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 15 d'abril de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'arribada de l'equador de la setmana (i del mes) serà bastant beneficiosa en el pla marital. L'Horòscop Màgic promet als nadius d'Àries un dia molt agradable de viure en parella, el qual estarà marcat per la sensualitat, la complicitat i la tendresa.

T'emportaràs una bona sorpresa en l'àmbit del teu treball; alguns es trobaran amb una pujada de salari, uns altres amb un reconeixement públic.

Seràs molt eficaç fent tasques de neteja, així com ordenant la teva casa. Gaudiràs veient tot net i recollit.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Encara que ja faci dos mesos que va passar la festivitat de Sant Valentí, tu celebraràs l'amor aquest dijous en gran. Tindràs el cor molt calent, oblidaràs les picabaralles, i multiplicaràs les atencions.

Si has estat bastant bé en el treball en els últims temps, la teva ratxa de sort continuarà. A més, voldràs vibrar amb fortalesa i decisió, i els teus caps farien bé d'estar a l'altura de les seves demandes.

Notaràs un senyal de l'univers destinada a a reformar el teu estil de vida, a adoptar una millor dieta o a deixar de fumar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en el teu signe atreu a la teva vida tota sort de situacions afectives intenses, Bessons Si ets d'aquells nadius del signe que estan solters l'amor no serà una dificultat aquest dijous.

Si estàs esperant rebre uns diners els astres t'afavoreixen amb la seva energia. Tant si es tracta d'un deute com d'un préstec estàs en bones possibilitats que arribi a les teves mans aquesta suma tan anhelada.

El teu estómac podria veure's afectat per la irritació que produeixen alguns aliments o begudes amb cafeïna. Beu una tisana d'herbes suaus per a prevenir problemes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gràcies a la posició actual de Venus, que potencia l'amor, l'atmosfera conjugal serà bastant picant. Viuràs una jornada de feliç bogeria, si és que estàs en un matrimoni ben avingut.

Experimentaràs una nova evolució, un canvi en el teu treball que et permetrà mostrar-te tal com ets sense por de cometre errors. Hauràs de ser pacient i tenaç, així és com aconseguiràs l'èxit.

Presta una mica atenció al sistema digestiu, i també als ronyons, perquè hi ha alguna cosa que no funciona del tot bé, encara que gens greu. El teu metge resoldrà qualsevol problema que tinguis amb tractaments senzills.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Abanderes el lema de carpe diem. Així que, alguns lleonins decidiran fer un pas més amb la seva parella o declarar-se a aquesta persona que els agrada, i altres es decantaran per demanar-li el divorci al seu cònjuge.

Si estàs en plena cerca d'ocupació, procura tenir el teu perfil optimitzat en les xarxes socials i afegeix un porfolio si treballes en a l'àmbit de l'art o disseny gràfic. Si estàs pendent d'una beca per a estudiar a l'estranger t'arribarà un comunicat de concessió.

Una fallada en el rellotge et farà anar a tot córrer d'un costat per a un altre.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sabràs aprofitar la bellesa d'aquest dia per a aportar una mica de calidesa comunicativa a la teva relació de parella. Sabràs potenciar l'entusiasme del teu cònjuge, i aviat us veureu embolicats en un fervor amorós dels quals marquen època.

El mercat laboral et posarà per davant sucoses ofertes professionals. Toca fer una mica de preparació, estudia les empreses per a enfrontar-te amb èxit a les entrevistes de treball, i sobretot, analitza quines són les teves fortaleses i les teves febleses.

Estàs molt bé de salut; de fet, et preocuparàs més del benestar de la teva família que de la teva pròpia integritat.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als solters, serà un dia molt actiu on se sentiran atrets per persones i trets que fins ara li havien passat inadvertits.

En l'àmbit laboral tindràs diverses oportunitats de trobar treball o canviar el que ja tens, i també podràs promocionar-te.

En la salut, agrairàs poder estabilitzar la teva salut i cuidar-te. La clau principal del dia serà gestionar l'ansietat i l'estrès perquè no afecti la resta del teu organisme. Si la situació es complica, buscar la tranquil·litat de la llar i la relaxació seran les millors eines per a recuperar-se.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si et lliures a la vibració del teu cor podries ser receptor d'un compliment, una declaració d'amor, un poema romàntic o una cançó. Gestos amb els quals algú pròxim vol mostrar-te el que sent per tu.

Per a aquells nadius que es dediquen a les lleis, l'administració i la comptabilitat és una excel·lent jornada. Necessites moviment.

Els teus músculs i articulacions estan àvids d'activitat física i si estàs evitant realitzar exercici és urgent que cessis aquesta tendència.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari has d'anar amb compte amb les actituds egocèntriques que sovint demostres davant qualsevol persona. Encara que pot també que aquest egocentrisme només sigui una cuirassa per a protegir la teva sensibilitat.

En l'àmbit professional, aquest és un moment en el qual et planteges un repte amb tu mateix. Es tracta de comprovar fins a on ets capaç de ser autosuficient.

En el camp de la salut, l'horòscop prediu que avui serà un dia tranquil, sense cap sobresalt que pogués perjudicar-te en aquesta àrea de la teva vida. Però, tindràs l'humor canviant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No comparteixis els teus secrets ni tan sols amb el teu millor amic. Tot el que estàs planejant requereix de la teva protecció per a arribar a complir-ho.

Per als nadius que estan en solitud es presenta l'oportunitat de ser admirat per algú que desitja aconseguir objectius molt similars als teus. La Lluna en el signe de Bessons està afectant especialment els nadius del primer deganat exigint major agilitat en el treball. Serà un dia de molta activitat.

Et sentiràs molt bé encara que una mica de cansament pot donar senyals en arribar la tarda.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per als solters, l'horòscop prediu que arribarà a les seves vides algú que ho canviarà tot, de fet, les coses avançaran de forma molt ràpida.

En el treball, quan hagis de prendre una decisió, deixaràs la impulsivitat de costat i recorreràs a l'aplom. Avui Aquari, has d'estar molt atent a les al·lèrgies, evita els ambients on hi hagi molta humitat, pol·len, o altres factors que et provoquin molèsties respiratòries i en la pell.

Si saps anticipar-te no tindràs majors problemes, encara que també ajudarà prendre algun suplement per a enfortir el teu sistema immune enfront de la resposta al·lèrgica.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs més còmode amb tu mateix el que augmentarà el teu bon humor i descaradura. Així que, ja sigui que tinguis parella o estiguis solter seràs el centre d'energia i atenció en qualsevol lloc.

En l'àmbit laboral l'ambient es tornarà una cosa tibant i negatiu degut a les enveges després del repartiment de vacances o canvis d'horari. La idea de la compra d'una casa antiga per a després invertir a reformar-la se't fa molt atractiva.

Podries sofrir una recaiguda d'una malaltia de la qual t'estàs recuperant. Si et trobes regular demana cita al teu metge.


Comentaris

envia el comentari