L'horòscop diari del 15 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 15 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs demanant moltes explicacions. No et mossegaràs la llengua, i preguntaràs el que necessitis si no estàs d'acord amb algunes opinions de la teva parella — o amb les seves actituds —. Tracta d'arribar a l'arrel del problema per determinar les causes del seu comportament inusual.

Dins de la teva feina seràs hàbil i fins i tot mostraràs un estil veritablement excepcional a l'hora de realitzar les teves funcions.

Les teves tendències a l'ansietat i a l'estrès quedaran congelades, així que aprofita per dur a terme totes les activitats que desitges, fins i tot les que exigeixen un alt rendiment físic.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Evitaràs idealitzar a la teva parella, tindràs una visió molt objectiva i oblidaràs aquestes qualitats que realment no posseeix, que només estan al teu cap.

L'univers et retornarà part de les bones coses que has fet. Així, una persona a qui has prestat un petit favor en el passat et mostrarà la seva gratitud ajudant-te a millorar en un aspecte determinat del teu negoci.

Perquè el dissabte transcorri de meravella només has de fer una cosa: eliminar qualsevol forma d'excés en la taula. La gola serà el teu pecat capital favorit!

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna s'uneix a la planeta Venus en Càncer i afavoreix les trobades amb el sexe femení. Podries gaudir d'excel·lents converses amb dones de la teva família. Potser t'ofereixen la seva protecció i per això et sents més feliç o en calma.

No és un bon dia per als assumptes relacionats amb el treball i les finances per als fills de Mercuri. Una trucada t'inquietarà, portarà a la teva memòria un error del passat.

Per a aquesta jornada els astres indiquen una perillosa tendència a deixar-se portar pels excessos.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tots al teu voltant estaran bé, i les teves relacions amb els teus éssers estimats estaran marcades per moments agradables. Aprofita per fer una reunió familiar, si no us heu pogut veure en els últims temps.

El dia és propici per als nous negocis, sobretot, si estan vinculats amb el sector de l'oci o de l'hostaleria. Seràs un dels signes que més haurà de suar per guanyar diners, però els esforços valdran la pena.

El teu cel té un bon aspecte en el sector de la teva salut, i evitaràs les males companyies.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Un amic de la teva adolescència que viu lluny vindrà de visita al lloc on resideixes i el convidaràs a quedar-se a casa teva. Hauràs de manejar la situació amb cura perquè la teva parella no se senti apartada.

Al matí és probable que necessitis preparar documentació per realitzar alguns tràmits dilluns. Més tard, convidaràs als teus amics a casa teva, així gaudiràs de la seva companyia i al mateix temps estalviaràs diners.

Dia propens a patir peu d'atleta. Per evitar-ho, utilitza calçat obert i que no sigui sintètic. Si estàs per casa, el millor és anar descalç.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Amb l'arribada d'aquest cap de setmana busques alguna cosa més del que ja tens a hores d'ara; voldràs fer un pas important en la teva relació de parella, que es consolidin els vincles.

El teu horitzó financer s'ampliarà durant aquest cap de setmana, sobretot si a la teva agenda hi ha molts esdeveniments i reunions — o si hi ha un viatge pel mig, o algun tipus de negoci en terres estrangeres —.

Estaràs en molt bona forma, i sabràs gaudir d'un to millor de què has tingut últimament — encara que et costarà agafar el son —.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, aprendran a estimar sense mesurar les conseqüències. Aquesta por a ser traïts que els impedia gaudir al cent per cent per fi desapareix. 

Pel professional, els fruits es comencen a veure. Tot l'esforç que has emprat fins ara, comença per fi a donar-te bons resultats, que es tradueixen en reconeixements i beneficis econòmics.

En la teva salut, podries tenir un problema muscular que serà molt molest. Encara que no requereixi una visita al metge, sí que requerirà per part teva prestar més atenció al teu propi cos.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

En general per a tots els nadius del signe d'Escorpí, aquesta jornada presenta meravellosos influxos astrals pel que fa a l'amor i la vida emocional. Fins i tot aquells que no estan en parella gaudiran de moments molt grats en situacions socials.

L'aspecte que es forma entre el teu Sol en Escorpió i Mercuri al signe de Lleó indica que aquesta jornada pot estar marcada per una intensa activitat mental.

La salut dels nadius del signe d'Escorpió és bona.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters tenen al seu davant diverses possibilitats, depenent de quines triïn, així serà el seu estiu. No et precipitis, ja que és millor fer les coses amb calma i satisfacció que amb presses.

En el terreny laboral, avui podria haver-hi un progrés marcat a la feina, mentre que també reps el suport dels teus col·legues i superiors malgrat les circumstàncies passades.

Pel que fa a la teva salut, pot requerir una atenció especial. Pot ser que avui t'afecti una malaltia o altra, però el més probable és que desapareguin més aviat que tard.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

L'amor serà una tasca fàcil per a tu aquest dissabte, no voldràs cap altra cosa que no sigui gaudir de la companyia del teu ser estimat. Sentiràs que és més simple comunicar els teus sentiments, fins i tot les teves motivacions sexuals aconsegueixen una via de sortida.

Evita per tots els mitjans relacionar-te amb aquestes persones que saps et desanimen amb els seus punts de vista depriments o la seva forma negativa de veure la vida.

Avui corres el perill de ser massa influenciable i per això hauràs de cuidar la teva salut i la teva tranquil·litat. En cas contrari, podries quedar atrapat en situacions estressants.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, si deixes que els teus problemes personals influeixin en les teves relacions amoroses, no aconseguiràs el resultat que esperes d'elles. Has d'aprendre a separar la teva relació amb tu mateix, de la teva relació amb els altres.

Els que treballin per a si mateixos, o tinguin intenció de fer-ho, hauran d'esperar a controlar el seu temperament i aquietar abans d'emprendre qualsevol acció arriscada.

Pel que fa a la teva salut, continues sentint-te bastant en forma, el que és un avantatge considerable per tenir forces d'afrontar tots els reptes que et van sorgint a la vida.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Trobaràs el balanç entre passar una bona estona amb els teus amics i un altre amb la teva parella. Però l'actitud amb tots dos serà la mateixa: la de voler passar-t'ho bé. Voldràs divertir-te: menjaràs, beuràs, gastaràs diners, faràs exercici i socialitzaràs molt. Gaudeix-i no t'obsessionis amb els diners que estàs gastant.

En l'àmbit professional, la teva empresa et proposarà treballar un temps a l'estranger per realitzar un projecte concret.

Si et fan mal les cames, en comptes de prendre analgèsics sense solta ni volta hauries d'anar al teu metge, potser és un problema de circulació.


Comentaris

envia el comentari