YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 15 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 15 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquest dimarts la teva personalitat es veu distorsionada per l'impacte d'algunes persones que han aparegut fa poc en la teva vida, i l'opinió de la qual t'interessa molt. En alguns moments et posaràs una màscara de víctima, reclamant cas per onsevulla.

Dosa les teves forces al llarg de la jornada, no tiris tota la llenya al foc en el primer minut, i intenta que els errors que cometes passin completament desapercebuts.

Per a què vols les teves cames, per a lluir només bells pantalons? Has d'utilitzar-les més, digues adau als ascensors i comença a pujar i baixar sempre per les escales.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has començat el dia amb un potent sentit del ridícul; et faran vergonya fins a les coses més quotidianes i optaràs pels papers secundaris. Això juga en contra teva si ets un Taure que està solter, perquè no projectaràs el millor que hi ha en tu.

La teva integritat professional brillarà; moltes persones que et coneixen parlaran bé del teu treball i t'obriran de manera indirecta noves portes que creies que no estaven fetes per a tu.

Els teus reflexos seran lents i la teva escolta poc activa; tingues atenció extra llavors a l'hora de conduir un vehicle.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que estan pensant a divorciar-se és possible que no tinguis en compte alguns detalls per estar dins de la situació. Si a l'hora d'avaluar els teus pròxims passos, et perds de veure el que té de bo la teva parella per centrar-te en l'enuig.

Per a aquest dimarts els astres adverteixen de males energies astrals. Fuig d'ofertes i inversions màgiques que poden decebre't.

Cerca augmentar la ingesta d'aliments rics en magnesi. Aquest mineral és més important del que pots imaginar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cònjuge s'ha aixecat amb el peu esquerre, gairebé res del que succeeix al seu voltant s'ajusta a les seves expectatives i pot tenir males paraules o gestos mancats de cortesia.

Els impactes econòmics que té el teu cel es poden descriure com a tòxics, i encara que és difícil identificar la raó d'aquest efecte nociu, el més assenyat és que t'abstinguis de prendre riscos innecessaris.

Et preocuparàs dels qui estan a prop, encara que rebutjaran algunes de les teves atencions. Intenta recuperar les bateries amb una bona alimentació, sense abusar del cafè ni d'altres begudes excitants.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs pagant el teu dolor i ràbia amb les persones més pròximes a tu i no t'estiguis donant compte. Això podria erosionar greument la teva relació de parella, Lleó.

Una ruptura amb un soci està a punt de produir-se ja que estàs actuant de forma massa independent. És un dia positiu per a aquells que treballin en professions relacionades amb l'electricitat i el militar. També per als religiosos sigui de la fe que sigui.

Podries tenir problemes de circulació a les mans. Per a solucionar-ho, fes bicicleta. Evita els aliments molt salats i els greixos trans, i consumeix aliments amb vitamina C.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El cel es presenta extremadament propici per a les alegries conjugals; els qui estan casats renovaran la seva passió i multiplicaran les il·lusions presents i passades.

Algú que està molt prop de tu vol alleujar les teves dificultats econòmiques o el teu excés de treball; aprèn a acceptar l'ajuda quan te l'ofereixen amb el cor a la mà, no pequis d'orgullós.

S'apunta una bona salut (amb alguna molèstia digestiva, així que porta amb tu un sobre de sal de fruites, per si de cas). La teva memòria a curt termini serà bastant àgil i precisa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si ja estàs en parella, s'aveïnen temps de convivència i estabilitat absoluta amb aquesta persona que mestresses. L'ambient en la llar serà molt favorable, tant a nivell de parella, com a familiar.

En el treball, tens la sensació que no et valoren en àmbits laborals i també et sents una cosa frenada. Això canvia quan comences a fer-te escoltar i poses tot de la teva part.

En la salut, hauries d'apreciar més la teva qualitat de vida i recordar que no sols el físic importa, el mental contribueix en molt a sentir-se bé o no.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna ha ingressat en les primeres hores del dia al fred i conservador signe de Capricorn i la seva influència es farà sentir en la teva vida afectiva. Si desitja formalitzar aquest vincle romàntic, és necessari que tinguis en compte les teves limitacions.

Tots els assumptes relacionats amb els diners han de sotmetre's a una rigorosa anàlisi i una planificació intel·ligent. Les influències de l'eclipsi continuaran donant alguns problemes que podràs evitar si et maneges amb intel·ligència.

Els astres mostren per als nadius del signe d'Escorpió un estat de salut excel·lent.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter, tal vegada trobis a la persona dels teus somnis, no tinguis por, esforça't i confia en ella, tot sortirà molt bé, simplement deixa que tot flueixi.

En el professional, avui vindran alguns alts i baixos que hauràs de resoldre amb intel·ligència, fes un ús adequat dels teus ingressos i no gastis més del que la teva condició et permet.

En la teva salut, es veurà millor que mai, gaudiràs d'un bon estat físic i mental, tracta de mantenir-te sempre així perquè ho necessitaràs, tindràs la llibertat de fer tot el que vulguis.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres porten per als nadius del signe de Capricorn una forta sensualitat que requereix ser posada en acció en cas contrari els sentiments de frustració podrien deteriorar la teva relació amorosa.

Presa l'energia que ha impregnat Júpiter en el teu signe per a acréixer la teva situació i afavorir la teva posició professional.

La lluna en el teu signe podria portar-te a viure un estat de susceptibilitat extrem, amb tendència a dolors articulars. El mateix no hauries de consumir cap mena d'analgèsics tret que te l'hagin receptat els teus metges.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La Lluna, alta en el teu Cel et mou a posar ordre en la teva vida sentimental, i sobretot a donar a cadascú el que mereix. I és que has de ser sincer des del fons del teu cor: no has complert les expectatives d'aquells que t'estimen.

A nivell professional, no hi haurà grans canvis pel que respecta al treball , no obstant això, qualsevol transformació que desitgis implementar, hauràs de portar-lo a la pràctica com més aviat millor.

En la teva salut, passes massa temps en la contemplació del que hauries de fer i no a fer-ho.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs en cerca de l'amor, amb l'entrada de Venus en Sagitari, buscaràs a algú amb les teves mateixes conviccions religioses o filosòfiques. Un dels teus pares necessitarà tenir una conversa honesta amb tu.

Treballaràs millor en equip si tens ben definit com és el teu paper i quines són les teves tasques. Amb els teus socis d'empresa tendiràs a portar-te malament i a discrepar de totes les seves opinions i idees.

Hi ha molt poca energia d'aigua en el cel pel que podries sentir-te una miqueta desconnectat de la teva ànima. Un passeig per riba de la platja et farà re-connectar amb tu mateix.


Comentaris

envia el comentari