L'horòscop diari del 15 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 15 de febrer. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No et reconeixeràs a tu mateix. Aquest dilluns en el qual febrer creua l'equador el teu món està a l'inrevés i moltes situacions que quotidianament et fan feliç t'irriten de manera excessiva. Les circumstàncies et porten a fer-te moltes preguntes de difícil resposta.

L'ambient professional serà molt relaxat, especialment si tens un treball en el qual moltes persones depenen de les teves decisions.

Controla la fatiga nerviosa, descarta l'abús de cafè o després de begudes excitants, i per descomptat saca de la teva vida el tabac i l'alcohol.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Una situació inoportuna podria alterar l'equilibri que tens en la teva relació amorosa. Serà un dia per a conèixer-te millor a tu mateix, i analitzar fins a quin punt allà fora hi ha una realitat que coneixes poc o res.

Seràs una persona molt justa aquest dilluns, i no permetràs que ningú dels quals estan prop de tu tingui comportaments professionals poc ètics o que se surtin del que s'estableix; no temeràs a ningú ni a res.

Els qui estiguin grinyolant massa les dents podrien sofrir bruxisme, a conseqüència de l'estrès (o de depressió, en alguns casos).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És temps de rebre l'amor que mereixes i saps bé que si has de fer malabarismes per a trobar enteniment és que no és tan bona la teva relació de parella.

Avui podries observar que molts dels problemes que has tingut en el passat tenen el seu origen en una tendència a abandonar les teves planegis abans d'obtenir els resultats.

Has de saber que l'estrès genera malaltia per això és tan important que aprenguis a controlar el teu nerviosisme per a sentir-te bé i en harmonia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Un sentiment d'enyorança et posseirà per moments en aquest dilluns; passaràs per un parc determinat o escoltaràs una cançó en la ràdio que et recordarà a gent que no està, bé perquè van partir a un món millor o perquè senzillament ja no forma part de la teva vida.

T'obligaràs a tu mateix a estar més agut en els negocis, més fer, seràs un llop que utilitzi tots els recursos al seu abast per a triomfar i emportar-se tots els llorers.

Aquest dilluns és bo per a començar nous tractaments mèdics així com per a debutar en esports poc habituals.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els aspectes tibants en la teva zona de parella podrien fer-te sentir atacat amb la més mínima broma que et dediqui el teu company de vida. El solter retraurà la seva faceta romàntica per la por al rebuig.

En el treball, hi haurà moments on en acabar les teves tasques et sentis realitzat i satisfet, i altres en els quals et sentis encasellat i trist. El lleoní que treballi per compte propi veurà com el seu volum de treball fluctua.

La Lluna en Àries i Júpiter et concedeixen una bona salut i molta vitalitat per a guanyar qualsevol concurs esportiu que tingui lloc a l'aire lliure. 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Potser en el passat has tingut èpoques en les quals et creies portador de tristesa o lletjor; ara rius d'aquelles situacions. Estàs convençut que al teu costat molts podrien ser immensament feliços.

Comences la setmana amb un interessant impuls professional, si bé, aquest dilluns la teva agenda estarà plena d'imprevistos per aquí i per allà i en algun moment perdràs la noció del temps i de l'espai.

És un bon dia per a fer-te un regal a tu mateix (si és que el mateix se centra en la teva salut o en el teu benestar).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor Balança, no hi haurà canvis significatius, si estàs en parella tot seguirà igual, sense problemes ni grans alegries.

En el professional, avui t'anirà molt bé. Seràs molt ben valorat si tens treball, raó per la qual t'oferiran canviar-te a un altre departament, amb un altre treball de més responsabilitat.

La salut avui serà regular.  A més, tindràs tanta por de caure malalt, que estaràs cuidant-te molt durant tot el temps. Faràs bé, perquè d'aquesta manera podràs evitar-ho o que sigui una cosa mínima. Es previngut, però sense caure en l'obsessió.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si et mostres poc accessible a les maneres d'estimar de l'altre no aconseguiràs gens bo i perdràs la possibilitat de passar una jornada romàntica. Per contra continuaràs engrandint les distàncies.

No és un bon dia per a deixar l'ocupació ni tampoc canviar d'activitat professional. Respecte de modificar el curs de la teva vida laboral actual és probable que si et deixes portar per l'impuls que no estiguis prenent una bona decisió i això tard o d'hora portarà conseqüències a la teva vida material.

Ves amb compte amb els talls i els petits accidents domèstics.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Venus seguirà en Sagitari, ubicació astral relacionada amb el plaer de l'amor, l'alegria i tot aquell sentiment positiu que neixi en el cor. De més està dir-te, llavors, que les coses continuaran anant-te tan bé com fins ara.

En el terreny professional, pot ser que els teus negocis sofreixin una veritable baixada, la realitat serà lentíssima en relació amb els teus desitjos.

En la salut, el cos et respondrà bé i estaràs més lúcid que en anys, però gairebé cap Sagitari aconseguirà estar a resguard de l'esgotament nerviós, ja que les seves ments aniran a tota velocitat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Algú especial està esperant el teu afecte i la teva companyia, Capricorn, estàs enfront d'una oportunitat única d'iniciar una nova etapa en l'afectiu. No existeix l'amor perfecte i per això avui has de bregar amb aquells defectes de la persona estimada sense perdre el desig de compartir les hores.

Està a la porta la recepció d'un benefici inesperat que afavorirà els teus assumptes financers. La realitat es manifesta més feliç que de costum.

Respecte de la cura de la salut els nadius de Capricorn descobriran que saben més del que creïn del seu cos i les seves necessitats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor parla de bastant harmonia en la parella, encara que seran aquells que estiguin en una relació fa molt temps els qui més gaudeixin de la calma promesa.

En el professional, els trànsits planetaris ajudaran al fet que et destaquis en el teu àmbit laboral. Caps, companys, col·legues, proveïdors i també competidors reconeixeran el teu talent i això serà per a tu tan important com els diners.

En la salut avui pot ser que pateixis Esgotament nerviós i petites depressions sense causa aparent. El descans i l'exercici a l'aire lliure, faran de tu una altra persona.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A causa del clima astral, no t'estranyis si no aconsegueixes l'autocontrol que desitges sobre les teves reaccions derivades de les teves emocions. Amb els qui tens confiança seràs molt intens i els altres podrien sentir-se aclaparats.

Aquesta energia també t'aporta un tsunami d'energia per a aconseguir les teves metes. Així doncs, estaràs molt enfocat la qual cosa t'ajudarà a avançar molt en els teus projectes professionals i personals. Hauràs de tallar l'aixeta d'alguns luxes diaris o els teus estalvis continuaran minvant.

Els nadius de Peixos més majors podrien sofrir petites malalties de cap o problemes amb les seves dentadures.
 


Comentaris

envia el comentari