L'horòscop diari del 15 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 15 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor a primera vista existeix, i el nadiu d'Àries el viurà aquest divendres en primera persona; et creuaràs amb algú que et desperta un inusitat interès de manera espontània i eloqüent, i jugant bé les teves cartes t'ompliràs de passió i entusiasme.

Serà una jornada professional bastant discreta, en la qual els teus errors passaran desapercebuts, i en la qual tampoc s'aplaudiran els teus nous assoliments.

Estaràs sempre llest per a moure't, i et vindrà de gust apuntar-te a qualsevol pla que et proposin. Aprofita que s'acosta el cap de setmana per a explorar noves aficions.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El nadiu de Taure és potser el signe més desenfadat de l'Horòscop. Admet que tens ganes de divertir-te i que els que estan a la teva al voltant ballin al teu mateix ritme. Aquest ímpetu pot provocar que la persona que t'agrada es fixi en tu i et llanci un guant.

El clima relacionat amb el treball no serà brillant, però tampoc negatiu; et conformes pensant que sempre podria anar tot a pitjor.

Ets una persona una miqueta lenta de reflexos i podries donar-te algun cop (res que no es calmi aplicant una mica de gel).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Potser ha arribat el moment de dir adeu a algú que forma part de la teva vida però que ja no sincronitza amb la teva naturalesa, Bessons. Avui els aspectes astrals et determinen a confiar en els teus sentiments.

Abraçar amb força l'alegria i deixar que actuï l'optimisme més enllà dels resultats finals.

La lluna des del signe d'aire Aquari et porta a ser més humanitari i idealista. Podries considerar la possibilitat de formar part d'una cooperativa de treball. Cuida els teus ulls del cansament i les molèsties.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel del teu amor és molt bell; potser veus alguns núvols de tempesta en la llunyania, però tindràs suficient precaució com per a portar un paraigua amb tu perquè les mateixes no et mullin en absolut.

Algunes males influències podrien tractar de convèncer-te perquè entris en un negoci que és aparentment tèrbol, o fins i tot perillós. No te la juguis per la via ràpida, doncs allò que pugui sortir malament finalment sortirà pitjor del que imagines.

El tenir la vista contínuament pegada a la pantalla de l'ordinador o del telèfon mòbil pot ressecar els teus ulls.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Estaràs molt imaginatiu i creatiu somiant despert el que desitges per al teu futur quant a romanticisme es refereix. El lleoní en parella s'obrirà emocionalment en una conversa profunda a la seva ser estimat.

Tindràs molt ímpetu a l'hora de fer les teves tasques si l'objectiu que t'has marcat t'apassiona. El teu foc intern estarà canalitzat cap a la consecució de les teves metes. Alguns companys de treball estaran encesos i crearan un clima de tensió, és millor que passis desapercebut.

Podries sentir-te una cosa deprimida, sobretot si resideixes lluny de la teva família o portes sense poder fer vacances molt de temps.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et tornes un signe d'allò més presumit; t'agradarà fer gala de les coses més boniques que hi ha en la teva vida (i podries maquillar algunes dades perquè semblin més bells del que realment són; no obstant això, serà fàcil que t'enxampin en la mentida).

Posseeixes una intel·ligència concreta i pràctica, molt potent i cobejada; el teu pensament és molt ràpid i serà envejat fins i tot per gent que et vol bé.

Per a lluitar contra la retenció de líquids pren infusions de cua de cavall, són un remei natural molt efectiu i econòmic.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, el dia d'avui no anuncia una oportunitat important en termes de trobades sentimentals. No obstant això, Mart podria atreure per a tu un amor a primera vista que depèn de tu per a perpetuar-se.

En el treball, les teves ambicions podrien entrar lentament en acció ara a través de l'ajuda de bons contactes i persones experimentades en la teva àrea d'interès professional.

En la salut, la teva immunitat seria tan alta com els teus nivells d'energia. Estaràs en bona forma física en comparació amb el període dels últims anys.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)


Voldràs expandir les teves idees i els teus horitzons i la vida familiar pot fer-te sentir sufocat o poc disponible per a viure la teva pròpia vida. Els escorpins més joves podrien veure's embolicats en discussions amb els seus pares.

Arribarà una bona oportunitat d'ocupació que estàs esperant i que requereix de quina manegis aquests assumptes amb tacte i discreció. Procura portar un perfil baix durant tot el dia d'avui.

Amb un dia així serà complicat arribar a la nit sense mal de cap el nerviosisme és extrem i voldràs deixar de pensar. Res millor que un bon llibre.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Amb Venus a la teva Casa III i el Sol i Mercuri en aquesta mateixa posició, et serà més senzill millorar la comunicació amb els quals t'envolten Sagitari. Això et serà molt beneficiós a nivell sentimental.

En el terreny professional, un dels temes que més en compte has de tenir és el vinculat a la teva professió i als objectius que vols aconseguir en aquest terreny.

Pel que fa a la salut, has d'evitar els riscos innecessaris i els esforços obsessius, però rebràs bones notícies en aquesta àrea de la teva vida.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)


Els astres porten nombroses benediccions als nadius el signe de la cabra per a aquest últim divendres d'any en què el Sol transitarà el seu signe. Si estàs en solitud, l'amor arribarà per a tu disfressat d'una relació informal amb algú per altre excèntric que et sorprendrà per la manera eixelebrada de manifestar-se.

Pot haver-hi demores en temes relatius al cobrament d'uns diners o la recepció d'un pagament que estàs esperant des de fa dies. No t'angoixis, aviat aconseguiràs complir amb totes les teves obligacions.

Una reacció al·lèrgica sol ser una molèstia que interromp el teu benestar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui buscaràs per sobre de tot l'harmonia i la felicitat, les quals veuràs reflectides en una excel·lent comunicació amb la teva parella.

Una dels teus grans avantatges en aquest moment, és que tindràs una gran capacitat per a ser líder, per tant, tens assegurat un important èxit en la teva vida laboral i professional.

En la salut, és important que prenguis temps per a meditar i enfocar-te en tu mateix i no en els altres, has de saber que tindràs aquesta força psíquica que et permetrà sempre estar tranquil aprofitant totes les teves capacitats.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter de Peixos està d'enhorabona. La teva energia atraurà una persona honesta, sensible, lliurada a l'amor i per a qui la llar i la família és el més valuós de la seva vida.

Fomentar les relacions socials, ja sigui dins de l'àmbit laboral i professional o fora, portaran amb si una correlació d'augment del teu patrimoni. Els Peixos amb soci empresarial tindran discussions, ruptures d'acords i malentesos.

Alguns dies d'aquesta setmana has forçat de més el teu cos i la teva ment i necessites recuperar forces. També és probable que necessitis organitzar els teus pensaments.


Comentaris

envia el comentari