L'horòscop diari del 15 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per a tenir una vida sentimental calmada i feliç, procura fer més concessions en les teves relacions conjugals. Abaixa la guàrdia, no et sentis constantment atacat i pensa en la felicitat comuna, no solament en la individual.

El treball que realitzes i l'energia que li poses et brindaran una gran satisfacció professional en el moment que menys te l'esperis d'aquest divendres. No obstant això, vés amb compte de no dispersar-te i treballar massa en un camí que no és l'encertat.

És hora que coneguis millor la teva constitució física, la forma en la qual el teu organisme sol respondre als estímuls, i quines són les teves predisposicions patològiques. D'aquesta forma podràs protegir-te millor, o buscar tractaments que et posin sa i fort com un roure.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si vius en parella i saps que estàs passant per un episodi de crisi, vés amb compte amb el risc de ruptura! Les sensibilitats estan a flor de pell, i tant el teu cònjuge com tu podríeu malinterpretar moltes coses que es diguin o es facin.

La teva energia serà molt alta en les primeres hores d'aquest divendres 15 de maig, així que et vindrà bé posar el despertador una mica abans de l'habitual. Aprofita l'inici de la teva jornada laboral per a llevar-te les tasques més pesades, i així, la resta serà bufar i fer ampolles!

Estaràs en excel·lent forma gràcies al suport del Sol, que t'atorgarà una vitalitat perfecta. Venceràs una mica al teu nerviosisme, i augmentarà la teva resistència a l'estrès.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres fan un gir en els teus assumptes emocionals i pots observar que la tensió i les molèsties van en augment si no fas res per a evitar-ho. Els nadius del signe dels bessons es trobaran enfront del desafiament de donar prioritat als seus assumptes professionals al mateix temps de poder dur a terme detalls que fan a la vida familiar.

Pot ser que estiguis involucrat en un treball que requereix de la teva inventiva i creativitat, si és així aquesta és una jornada perfecta per a tu. Et lluiràs pel teu bon encert i elegància en l'expressió, Bessons.

Els astres t'inclinen a un estat de nerviosisme fruit de l'activitat mental que desenvoluparàs en aquest divendres. Prendre unes hores per a descansar i relaxar-te no et vindrà res malament, Bessons. Potser un joc de taula o una conversa frívola sobre temes sense importància et faran oblidar les teves responsabilitats per uns instants. 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb el teu actual cel, seria un error mentir-te a tu mateix i tancar els ulls davant certs problemes de la teva relació de parella. Si tries actuar com un estruç, amagant el cap quan notes que hi ha perills, les dificultats presents només es faran més greus. I del que és un episodi de crisi podria sortir una separació matrimonial.

En el teu lloc de treball, de sobte, t'interessaràs pels que t'envolten i sortiràs de la teva reserva habitual. Això es convertirà en un avantatge per a tu, perquè els teus companys et donaran ànim quan et sentis atabalat.

L'Horòscop percep una millora en el teu sentit de l'equilibri, no sols en el sentit espiritual, sinó en el físic. Així, la teva situació millorarà si has tingut recentment marejos o problemes de vertigen.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No tindràs temps per al romanticisme ni l'empatia. Però sí que intentaràs satisfer les teves necessitats sexuals amb un acostament ple de carícies i un toc de manipulació. Estàs segur de voler actuar així?

Mart en Peixos serà molt positiu per als nadius de Lleó actors i actrius, músics, cirurgians, dentistes, ioguis i professions que es desenvolupin en institucions com a presons i hospitals.

T'interessaràs especialment en el ioga, tant en la seva història i beneficis físics i mentals, com en la seva pràctica. És igual la teva edat i pes, el ioga és per a tots. Apunta't a algun curs! Les classes per internet estan bé però primer has d'aprendre les nocions bàsiques de les postures i per a això, res millor que un mestre iogui.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Construeixes castells en l'aire, penses a fer petites escapades amb la teva parella a llocs exòtics, o imagines com serien les vacances familiars si tinguessis prou temps i diners per a organitzar-les.

Seràs dinàmic, i el teu esperit emprenedor et permetrà dur a terme projectes ambiciosos. Prendràs una sàvia decisió avui, en la qual no t'has de deixar influenciar per ningú, ni tan sols per persones que tenen la teva plena confiança.

Només pensaràs a gaudir els plaers de la vida, tal com s'ha indicat en els assumptes d'amor. Però si gastes les teves energies a la babalà, t'enfrontaràs a seriosos problemes.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui l'horòscop et recorda que només tens aquesta vida en aquest moment, per la qual cosa, perdre el temps en discussions és poc intel·ligent. Tracta d'entendre a la teva família i ser més solidari amb ells.

La predicció econòmica i professional revela a Balança que no ha de preocupar-se per aquests aspectes de la seva vida. La influència de la Lluna et farà veure millor cap a on has de dirigir els teus passos per a triomfar.

Quant a la teva salut, és probable que la gola sigui un dels teus punts febles avui. A més de cuidar-la a nivell físic, també estaria bé que prestessis atenció a què ocorre amb la comunicació en la teva vida.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per als nadius del signe d'Escorpí la vida és una història d'intrigues i passions i per això quan la calma s'estaciona i s'apropia de la realitat els costa deixar-se portar per aquesta energia en la qual tot flueix sense sobresalts.

Els divendres són aquests dies amb què mig món somia i avui tu estaràs amb aquesta tendència. El cansament et portarà a sentir desmotivat en la teva activitat professional, poca motivació i desitjos d'acabar el dia.

El teu ànim podria no ser del tot feliç encara que no estiguis malalt ni tampoc sofreixis malestars físics. Es tracta d'un estat de decaïment energètic que passarà en unes hores.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Partint de la base que tots som diferents, Sagitari, et vindria bé acceptar als altres com són. En el cas de la família, sobretot, no tractis de canviar a ningú, perquè és tasca impossible.

En el terreny laboral, és possible que la influència de Mart en el teu signe et faci estar més agressiu o fins i tot furiós, per la qual cosa hauràs d'anar amb compte amb aquests col·legues que saben com despertar el teu empipament.

Per a la teva salut, la predicció d'avui et revela progressos, potser et sembla que una mica lents, però al cap i a l'últim veuràs que vas evolucionant. Si vols contribuir a la sanació de les teves malalties, el millor és col·laborar no resistir-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Respecte de les relacions romàntiques, l'enteniment, l'afecte i el suport que sents és únic. A partir d'avui donaràs valor a alguns gestos que abans ignoraves. La majoria dels nadius es trobaran d'acord amb l'energia planetària que atreu l'amor a la vida diària.

No és un dia per a treballar sinó que es presta per a organitzar la teva agenda i posar en paraules el que tens al cap. La teva ment és un formiguer d'idees brillants que necessites passar a l'acció per a superar la instància de creació.

Estàs passant per un moment de confusió i esgotament que requereix un breu descans. Encara que  no es tracta d'una mica de gravetat és important saber prendre descansos en el moment apropiat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop prediu per a Aquari que les seves relacions amoroses els donaran moltes satisfaccions. El teu encant avui farà que, mostrant la millor versió de tu, obtinguis el millor dels que t'envolten.

La predicció per a la professió en el dia d'avui, augura que serà un dia on et costi tirar endavant el treball. Segurament et sentiràs desmotivat, no obstant això, si t'esforces una mica, aconseguiràs sortir d'aquesta situació.

A nivell de salut, el més probable és que aquests símptomes que anaves patint avui es reforcin una mica. Hauràs de tenir paciència a més de consultar amb el professional adequat per a obtenir ajuda.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et proposaràs ser la millor parella, pare/mare, fill que existeixi. Trauràs a relluir els teus dots culinaris per a delectar als teus éssers estimats amb el teu amor en forma de receptes riquíssimes. A més, t'asseguraràs de crear l'ambient perfecte, amb aromes dolces i agradables.

Els guanys del teu cònjuge es veuran afectades negativament. I tu, que haguessis pres altres decisions per a no arribar a aquest punt voldries dir-li una vegada i una altra ‘t’ho vaig dir’. Però això ara no ajudarà en res a l'economia familiar.

Hauries d'evitar en el dia d'avui les activitats esportives pesades i prestar especial atenció al teu sistema muscular i esquelètic. Revisa les teves inflamacions musculars, potser sota aquestes es troba un problema que a simple vista és difícil de detectar.


Comentaris

envia el comentari