L'horòscop diari del 15 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest diumenge voldràs sortir de casa. En moltes ocasions aquest lloc és el teu refugi davant les inclemències del món, però ara necessites veure món. i, per descomptat, que el món et vegi a tu i apreciï la teva intel·ligència i la teva bellesa.

Detectaràs a una persona que està jugant les seves cartes contra tu en el terreny laboral. Tens la sensació que es riu de tu, que s'aprofita de la teva bondat.

Vés pensant quin dia de la setmana que ve t'aniria millor una cita amb el teu oftalmòleg per a una revisió.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Saps com aconseguir que la pau flueixi dins de la teva llar, has tingut algunes distraccions i has necessitat que els astres t'indiquin el camí correcte i a la fi estàs en ell!

Millora els teus estalvis retallant la subscripció a una televisió de pagament o dóna't de baixa del gimnàs, si mai el trepitges (perquè col·lecciones excuses per a evitar anar).

No estàs gens convençut del teu últim tractament mèdic, creus que t'ha receptat coses que no et fan res. O en alguns casos, que fins i tot et posen pitjor del que estaves. Demana llavors una segona opinió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida romàntica cobra una rellevància especial, però has de tenir molta cura, dependrà de quant èmfasi posis tu a mantenir la calma, que el diumenge sigui agradable i no converteixi la teva llar en el camp de batalla.

Els astres t'aconsellen disminuir la velocitat per poder descobrir quins són els canvis que desitges realitzar en la teva vida professional i analitzar quant estàs disposat a perdre per guanyar una nova vida.

Pot ser que els nervis et juguin una mala passada i acabis el diumenge en llit amb dolor abdominal i sentiment d'esgotament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Perceps com el teu cor està fent salts d'alegria en aquest últim dia de la setmana. Té ganes de moviment, de viure noves experiències i bategar amb més ímpetu que en els seus dies anteriors.

Tens certa dependència del telèfon mòbil i de les xarxes socials. Et bolques en elles amb molta alegria, exposant la teva vida sense pensar en les conseqüències que puguin tenir les teves fotos o els teus comentaris en els teus assumptes econòmics.

Si últimament estàs encadenant refredats o episodis de febre, vés demanant cita amb el teu metge de capçalera. Fa molt que no et fas unes anàlisis?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Ningú ha mort per amor, Lleó. Per superar una ruptura, el millor és que t'envoltis dels teus amics i esborris del teu telèfon les fotos i converses amb aquesta persona. La lluna en Sagitari et convida a passar-ho bé. Quedar a prendre alguna cosa amb els amics a la tarda es pot allargar fins a passada l'hora del sopar.

La despreocupació i els riures et faran gastar bastants diners entre begudes, dinars i sopars que desquadraran el teu pressupost setmanal.

No descuris la salut del teu fetge en les quedades amb amics d'aquest diumenge. Sigues conscient de quan has de parar si prendràs begudes alcohòliques.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estimes molt la teva parella i et desvius pels teus fills, si en tens, però això no és excusa perquè acabis la setmana amb un pensament massa individualista, en el qual només impera el teu propi benestar. I els altres, que s'adaptin a les circumstàncies.

Sabràs apartar de la teva vida a les persones que et posen travetes per la més pura enveja. Ho faràs amb elegància i diplomàcia, perquè no et ve de gust desenvolupar una guerra (encara que podries guanyar-la).

Tots els teus problemes de salut milloraran una mica, especialment si t'afecten la zona del maluc o l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui per a l'amor Balança et recorda la necessitat de gaudir més dels petits detalls. A vegades et perds el moment, per estar anhelant una cosa diferent, i així mai podràs estar satisfet.

Per a les teves finances, els Astres parlen de la proximitat d'un període d'abundància absoluta. A la feina, segurament hauràs de fer-te càrrec d'una mica més de responsabilitat per un problema de salut d'algun superior.

Per a la teva salut, existeix la possibilitat que sofreixis un esquinç o algun problema relacionat amb els peus.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les alineacions astrals per a aquesta jornada mostren un esperit optimista i una actitud envers els teus éssers estimats més alegre que l'habitual. I això té premi, Escorpí.

És possible que avui tinguis un pensament revelador que et doni una pista molt important sobre els teus assumptes laborals. Un bon moment d'introspecció et donarà una mirada diferent i ajudarà que comprenguis una veritat sobre la teva relació amb els diners.

Els astres mostren una bona disposició energètica d'entusiasme i bona energia per als nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor els nadius del signe de Sagitari seran els més afortunats. Aquells que faci temps que tenen parella, segurament rebran una proposta de formalitzar el seu compromís.

Per a la teva economia, no has de preocupar-te perquè comptes amb la protecció de l'Univers ara mateix. En el terreny laboral, el més probable és que aviat hagis d'assistir a una reunió on podrien aflorar les teves pors.

Quant a la salut, aquells nadius del signe que estiguin patint d'alguna malaltia crònica, avui podrien sofrir una recaiguda o sentir-te una mica més febles de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estaràs encès i amb un excel·lent ànim per gaudir d'un dia apassionant. Molts dels nadius del signe de la cabra tenen com a perspectiva aquest diumenge una trobada amorosa secreta.

La diversió i el benestar psíquic ocuparan bona part del dia i això és alguna cosa que mereix un espai i tota la teva atenció plena. Veuràs com té efectes positius a la teva feina.

Estàs aprenent una important lliçó sobre la manera en la qual les teves cèl·lules responen a la teva bona energia mental. Quan estàs vibrant en positiu tot el teu organisme se sent millor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop en l'amor avui Aquari augura un dia on una possible disputa podria aparèixer. Segurament sigui una qüestió de gelosia, perquè pot ser que hagis fet alguna cosa que no estava acordada amb la teva parella.

En el terreny professional, el més probable és que aquesta nova oportunitat que ha aparegut en la teva vida, es converteixi per un temps en el motor de la teva motivació.

Pel que fa a la salut Aquari, sembla que estàs en bona forma, no obstant això, saps que no et preocupes massa d'aquest aspecte de la teva vida i sols excedir-te amb l'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sorprèn la teva parella amb un pla inesperat o un regal per al qual estava estalviant i avivaràs l'espurna de l'amor. Per al solter, és un dia de sort, atreveix-te a entaular una conversa amb aquesta persona que t'agrada.

Inspira't en aquelles persones que segueixes en internet o veus per la televisió i que et motivin a donar el millor de tu. Si t'agradaria tenir el seu ús, informa't sobre estudis relacionats i llança't per això.

Cura, si decideixes donar-li un toc sofisticat al sopar amb vi. Demà al matí podries penedir-te d'aquesta decisió.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari