YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 15 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 15 de març. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La passió està en un moment àlgid per al nadiu d'Àries, sense importar que estiguis amb parella o solter; la setmana comença fort per al teu cor, i aprofitaràs el temps com pocs sabrien fer-lo.

Si tens una idea en ment per a muntar un negoci ningú pot fer-te canviar d'opinió. No importa si parlem d'un projecte una mica forassenyat o poc viable, comences aquesta setmana disposat a anar per totes.

La teva salut seguirà en la mateixa línia que els últims dies, i fins i tot, pot ser que sentis millora si estàs amb malalties estomacals.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És plausible que la teva vida amorosa estigui subjecta a inestabilitat. Per això, l'Horòscop et recomana que no facis res que pugui causar una deterioració de situació actual, lligant en curt el teu mal humor.

El teu soci et podria demanar una mica més d'espai, i si li ho dónes, no passarà gens ni mica; confia en el seu criteri, i abandona les sospites que no porten a cap part. Procurar esquivar qualsevol conflicte intern, així com involucrar-te en discussions sindicals sempre que sigui possible.

El somni serà massa reparador, comença la setmana anant al llit a una hora prudencial.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells nadius que es troben en solitud avui se sentiran atrets per una persona totalment diferent a la que habitualment els agraden, pot ser que comencin una relació amb característiques noves i fora del corrent.

Si bé els astres mostren una forta tendència a inclinar-te a deixar els teus assumptes inconclusos, Saturn pot donar-te suport energètic perquè aconsegueixis mantenir un ritme que ajudi a la conclusió de la labor que t'han encomanat.

Dedica a la teva alimentació el temps i l'energia que mereixes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus et brindarà una renovada facilitat comunicativa, plena de dolçor i candidesa. De la mateixa manera, també aportarà molta afectivitat cap a la teva parella (o cap a aquesta persona que tant t'agrada, però a la qual encara no li has dit et vull).

Amb els companys de treball hi haurà falta de química, i els conflictes que havien de resoldre's continuaran vigents, ja que cap de les parts té intenció de passar pàgina.

Tindràs temporalment nerviosisme, sobretot en la primera part de la jornada; aquesta mateixa sensació pot convertir-se immediatament en energia positiva si canvies el xip en el moment adequat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Trencaràs les cadenes amb les quals volen lligar-te i acabaràs amb les relacions que vulguin tallar-te les ales (ja siguin romàntiques, familiars o d'amistat). Fins i tot estaràs disposat a canviar radicalment d'entorn.

Mercuri en Peixos pot portar-te disgustos per testaments, documents o contractes relacionats amb les finances. Dedica una estona en aquest dilluns a repassar acuradament tots aquests papers. Els astres beneficien enormement els lleonins psicòlegs i investigadors.

El teu sistema respiratori estarà especialment sensible i necessitarà d'abundant oxigen net. Evita fumar i zones de fumadors, així com la contaminació de les grans ciutats o fàbriques.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Com a solter, tingues clar que aquesta persona ideal apareixerà en la teva vida, si és que realment desitges que així ocorri. No deixis que el teu cap es vagi als núvols somiant amb un romanç propi d'una pel·lícula, això és la vida real. Les parelles ja formades romandran molt unides.

Et sents una miqueta marcià en la teva vida professional, poca gent sap posar-se en la teva pell per a comprendre els teus problemes i els reptes als quals has de fer front en el teu dia a dia.

L'activitat i el dinamisme són els millors aliats per a lluitar contra la monotonia.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Comença un període de passió per a Balança. Si estàs en una relació, pots estar segur que tornarà a florir gràcies a la teva tendresa; si estàs solter, pot aparèixer un nou conegut en l'horitzó.

En el laboral els Lliura avui es mostraran alguna cosa desmotivats. Tenen la sensació que tots els dies són iguals, i comencen a estar una mica estancats.

En la teva salut, la influència de Mart serà fonamental, i en aquest sentit, hauràs d'anar amb compte amb els canvis sobtats d'humor i els atacs d'ansietat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida romàntica serà un vaivé entre discussions i trobades íntimes espectaculars. Aquesta manera de relacionar-se podria desestabilitzar-te i fer-te dubtar de l'amor de la teva parella. La llibertat serà l'aprenentatge i els nadius que estan solters a la recerca d'un amor poden proposar-se un reinici en aquest aspecte de la seva vida.

És un bon dia per als teus assumptes professionals. La situació general t'impulsa a manifestar la teva potència i la teva capacitat de treballar intensament i amb constància.

La teva salut i el teu benestar es veuran perjudicat pel teu ànim.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui revela que l'amor suavitza la teva vida familiar, expressaràs els teus sentiments amb malaptesa, però amb sinceritat. El teu entorn respondrà positivament a aquest canvi.

En el terreny professional, independentment de les circumstàncies, sigui aquest el cas o no, optaràs sempre per ser honest i dir el que penses sense noses.

Quant a la salut, avui mostraràs una certa tendència a ser mandrós, deprimit o fins i tot pot ser que a perdre el control dels teus sentiments. Sents que hi ha un nuvolot sobre el teu cap. Necessitaràs el suport d'algú de confiança.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que hagis d'obrir el cèrcol emocional que t'aïlla i exposar el teu sentir als involucrats, d'aquesta manera no sols et comprendran sinó que podran ajudar-te a alleujar el pesar que sents.

Volguessis poder dedicar part del teu temps a activitats més creatives. Desitjaràs dedicar-te a investigar o inventar nous objectes o mètodes que t'ajudin a treballar de manera més eficient.

Mart en el signe de Bessons indica una tensió excessiva que pot arrossegar-te a sofrir de problemes nerviosos.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari seran molt curiosos avui, gràcies a la influència de Mercuri. Si bé no tindràs massa energia física, el teu cervell serà com una esponja i absorbirà pràcticament tot el que llegeixes, escoltes o mires.

En el treball emergiran les teves habilitats comunicatives i diplomàtiques, que podrien ser molt útils per a tancar acords.

En la salut, voldràs obtenir nova informació sobre un símptoma o malaltia que t'afligeix repetidament. Per aquest motiu, és probable que recorris a diverses fonts o consultis a diferents especialistes. També pot ser que et mostris una cosa inestable.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva aparença física serà de gran importància i prestaràs molta atenció a la teva roba i pentinat d'avui. Veure't atractiu farà que la resta sucumbeixin al teu encant sense tan si més no pretendre-ho. Les muses de la inspiració et visitaran a tota hora.

Aprofita per a escriure poesia, literatura romàntica o eròtica, pinta, balla, canta, esculpeix, teixeix… deixa't portar per aquesta onada de creativitat i bellesa!

La Lluna en sextil a Júpiter porten bones notícies en l'àmbit de la salut. Unes proves o resultats seran més favorables del que esperes. Fins i tot és possible una total recuperació d'alguna malaltia.


Comentaris

envia el comentari