L'horòscop diari del 15 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 15 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et donaran peu per comentar rumors (amb més o menys fonament) sobre la vida dels altres. El problema és quan veus la brutícia a la llar aliena, però no veus la pròpia.

Si estàs temptejant treballar des de casa, trobaràs bons suports. Sens dubte, podries fer grans coses, més de les que t'han comentat. Els que estan buscant feina estan de sort: el seu currículum podrà cridar l'atenció d'una persona poderosa.

La por farà mal en la teva salut. Sents pànic quan penses que pots caure malalt, no vols visitar un hospital sota cap circumstància.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es percep una facilitat sorprenent per conquistar el cor del natiu de Taure: ets un signe molt vulnerable, que gairebé suplica una mica d'amor a qualsevol que passa.

No et preocupis en excés per la teva feina, aquest dia no hi haurà sorpreses desagradables. A més, tu ja tens la ment posada en la setmana que demà comença, i en què vols fer bons passos professionals, d'aquells que fan història.

Tens prejudicis contra determinats aliments que et poden fer molt bé, potser perquè en la teva infància et causaven rebuig i mai t'has atrevit a provar-los quan vas créixer.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Recolzar-te en un ésser estimat o en la parella, conversar sobre els teus sentiments i deixar anar el temor a observar el teu món interior t'ajudarà a créixer i ser més feliç cada dia. Aquells nadius que es troben passat un temps de solitud poden rebre el bany de sensualitat que proveeix Venus en Balança.

Els astres indiquen favorables vents per a aquells nadius que són propietaris de comerços o iniciatives independents. Pots prendre part d'aquesta jornada per enfocar la teva energia en nous objectius.

Et trobes en estat òptim d'energia i vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cal que facis un exercici d'honestedat, cal mentir a totes les persones que tens a prop, inclòs tu mateix? T'inclines a faltar a la veritat sobretot en assumptes amorosos.

Certes preocupacions professionals poden ser especialment pesades en aquest diumenge, fins i tot si et toca descansar. El telèfon mòbil i el correu electrònic estaran traient foc constantment, i et preocuparàs de forma gratuïta.

Inclou més peix en la dieta habitual, que afavoreix el treball del teu cervell. Fes activitats artístiques, permetran que la teva memòria sigui més forta, i millorarà el teu funcionament cognitiu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Sabies que quan tens parella no tens per què deixar de quedar amb els teus amics? Els tens una mica oblidats.

No hi ha justificació per a no reciclar-se, si no hi ha feina de la teva professió o del que has estudiat és el moment de cursar alguna cosa nova, més tecnològica. No gastaràs diners en aquesta jornada, tot i que et semblarà que els diners et cremen a la butxaca.

A què esperes per posar-te en forma? Sortir a passejar o córrer és gratis. I cada vegada hi ha més zones d'exercici en els parcs de les ciutats.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Has d'estar segur de com són de resistents els llaços que t'uneixen a la teva parella abans de fer determinats jocs i concessions de tall liberal. Sense diàleg i complicitat no estareu preparats per obrir la relació.

A la feina tindràs molts ulls sobre. Els teus caps (o els teus clients, segons sigui el cas) analitzaran els teus passos. Per a la teva tranquil·litat, el que volen és aplaudir els teus esforços, no criticar els teus petits errors.

Diumenge serà una mica més dur del que és habitual per a aquells nadius que pateixen algunes malalties cròniques; sobretot, perquè notaràs una falta d'empatia.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui revela que fins al dia vint-i-u, Venus transita pel signe de Balança, que és el sobirà, per la qual cosa li va molt bé pel que fa a encant i poder de seducció.

D'altra banda, si últimament has estat dubtant a començar alguna cosa nova o buscar una nova feina, ara és el moment de prendre la decisió final de començar de nou.

Pel que fa a la teva salut, el teu estat físic depèn de la teva salut emocional, i al novembre tindràs l'oportunitat d'entendre això molt millor.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Gaudeix de l'energia còsmica que es desplega per atraure a la teva vida les millors benediccions astrals. Els nadius que estiguin començant una relació de parella poden comptar amb la millor sort i projectar un llarg recorregut amb aquesta persona.

Els astres indiquen una estabilitat somiada per a molts nadius pel que fa al món professional i financer.

Per aquest diumenge la salut obté beneficis de les configuracions astrals. La Lluna nova en el teu signe proposa una renovació cel·lular i un rejoveniment per a aquells nadius que han vist disminuir la seva vitalitat.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui és molt probable que sentis dues influències oposades. Això és perquè Mercuri transita per la teva casa dotze, mentre que Mart transita per la teva casa cinc, la de l'amor, el romanç, els enamoriscaments, i l'entreteniment.

Pel laboral, Júpiter i Plutó es troben de nou en Capricorn, i l'energia de la seva conjunció podria tenir un impacte beneficiós en la teva situació material.

En la salut, la fi del moviment retrògrad de Mart a la casa de l'entreteniment i la creativitat de Sagitari podria tenir un efecte similar al d'una injecció d'adrenalina.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Serà un dia de celebració per totes les coses bones que tens per agrair a la vida, malgrat que totes les tempestes et fa sentir protegit. La lluna nova en el signe d'Escorpí et convida a buscar a aquelles persones amb les quals pots compartir somnis i alegries.

Intentaràs que es reconeguin les teves habilitats professionals dins el cercle social de la teva família.

Un simple exercici de visualització pot donar un canvi positiu de les emocions i les percepcions garantint el benestar general.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui revela que Mercuri, governant de la casa d'amor i intimitat d'Aquari, reprèn el seu moviment directe que promet aclarir algunes situacions amoroses tenses.

A la feina, la presència de Plutó, governant de la desena casa d'Aquari, la de la cursa, els objectius i la reputació professional, fa una última conjunció amb Júpiter en Capricorn, el que dona lloc a un nou escenari.

En la salut, molts de vosaltres us sentireu renascuts i descobrireu dins de vosaltres mateixos recursos i poders que no pensàveu tenir.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs en parella no toleraràs cap ximpleria ni discussió més pujada de to. El solter tampoc voldrà perdre el temps amb persones supèrflues.

Gastar els diners en una activitat familiar amb els teus fills, com anar a veure una pel·lícula al cinema i berenar en algun establiment sempre és positiu. La resta del dia et vindrà de gust quedar-te a casa netejant i posant-ho tot a punt per a una setmana més.

Les teves defenses estaran lluitant per no agafar algun molest refredat. Al més mínim símptoma pren infusions de llimona, mel i gingebre, et faran molt bé a la gola.


Comentaris

envia el comentari