IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 16 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs bon humor, i li donaràs a les coses la importància que es mereixen, ni més ni menys. Els canvis que antany t'espantaven ara els acceptes de bona gana, saps que hi ha situacions que no es poden frenar, per més que t'ho proposessis.

Els astres t'inspiren en el treball per a posar cada cosa en el seu lloc. Et tornes més ordenat, i trenques de manera radical amb la mandra.

Et sents bé amb tu mateix, i et dónes ànim per a continuar les teves rutines alimentàries i esportives. La imatge que veus en el mirall t'agrada.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dijous és possible renéixer de les teves cendres, com el mític ocell Fènix. Quitació de la teva vida aquests hàbits o aquests trets de personalitat que no t'agraden, sé la versió més autèntica de tu mateix i aprecia la vida des de nous punts de vista, més positius i enèrgics.

En la teva vida professional podria haver-hi algun alt i baix; podries ser l'objecte d'una auditoria o inspecció rutinària.

Inclou en la teva dieta aliments rics en fibra, com la pinya, que aconsegueix sadollar fàcilment i t'ajudarà a no picar entre hores.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs vivint una etapa astral de beneficis romàntics i agradables sorpreses que sense dubtes gaudiràs, és que els astres s'han alineat per a afavorir als nadius del teu signe.

Alguns assumptes de la teva vida laboral semblen estancar-se i això és alguna cosa que de debò t'incomoda. És que portes lluitant un temps amb aquest aspecte de la teva vida i moltes vegades sembla haver-se estabilitzat, però avui sentiràs que no és així.

Descansa i cuida la teva ment per a regular la teva energia que necessites per afrontar la jornada.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens molt clara quina és la teva situació sentimental, com és l'afecte que li tens a la teva parella i en quin punt de la vostra història d'amor esteu. Això sí, els astres dibuixen per al cranc certes ganes de llibertat i independència.

Es veu una inclinació natural a la falsedat en assumptes laborals. No voldràs assumir alguns dels teus últims errors, esperant que els mateixos caiguin en l'oblit. Intenta revertir aquestes dades falses fent un pas cap endarrere.

Treballaràs per a millorar aquells aspectes del teu cos que no t'agraden, i experimentaràs avanços.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva actitud serà impulsiva i les teves emocions canviaran amb rapidesa. El solter podria emportar-se unes quantes carabasses. L'aparellat serà directe amb el seu cònjuge a l'hora de demanar intimitat sexual. Comença un respir en el teu lloc laboral.

Les energies continuen sent tibants però ja començaràs a sentir una mica d'alleujament. De totes maneres, encara hauràs de continuar mesurant les teves paraules i contenint les teves reaccions.

Els moments d'estrès viscuts durant els últims dies et passaran factura i podrien manifestar-se en forma de cansament extrem o febre. Envolta't de persones o petits plaers que et facin sentir feliç.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents orgullós perquè els teus últims esforços per a aconseguir l'equilibri conjugal han donat els seus fruits. Tens un bon nivell d'humor i energia, apartes del teu costat la tristesa i les persones tòxiques, i en definitiva, dónes el millor de la teva ser per a viure un gran dijous. Poca gent podrà portar-te la contrària.

Estàs molt segur dels teus projectes professionals, i no rebràs ben crítiques o opinions sobre la teva manera de treballar, ni tan sols si són constructives.

El secret de lluir una gran bellesa està en la teva pell. Utilitza cremes de qualitat per a la seva cura.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor parla de possibles desacords a causa d'opinions divergents en el quotidià i també per la manera de manifestar els teus sentiments.

En el laboral, pot ser que avui apareguin una sèrie d'inconvenients de difícil solució. Hi haurà rumors i diverses controvèrsies que aguaitaran als sempre amables nadius de Lliura.

Les bones influències astrals afavoriran a aquells nadius de Lliura que necessitin sotmetre's a tractaments mèdics, siguin temporals o definitius, amb la finalitat de recuperar la salut. La resta gaudirà en línies generals de molt bones condicions físiques.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor de la teva vida sabrà que pot comptar amb tu encara que no sempre et comportis de la manera més civilitzada o acceptable.

Els nadius del signe de l'escorpí hauran d'acceptar certes restriccions socials o límits que els arribaran per part d'éssers pròxims. Moltes coses han canviat a l'últim temps i és necessari que t'adaptis aviat per a obtenir el major profit de la situació.

Analitzant cada aspecte de l'assumpte podràs fer el més adequat per al teu progrés. Serà un dia amb alts nivells d'energia i això et porta a complir amb tots els teus objectius.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella, podràs arribar a acords que fins ara semblaven bastant improbables, i que t'ajudaran a recomençar. Viuràs una espècia de renovació en tots els aspectes de la relació.

En el terreny professional, tindràs diferents opcions per a arribar a una mateixa destinació. De tu depèn triar la més difícil, o la que et suposi menor esforç i complicacions.

Respecte a la teva salut d'avui, potser seria convenient que et centris en aquells aliments que millor sentin al teu organisme i descartis els que ja saps que et perjudiquen.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui et sentiràs lliure i lleuger, amb desitjos de compartir les teves idees sobre l'amor i els teus somnis amb la persona que més mestresses i de passar temps de distensió junts. La teva capacitat d'organitzar-te i dur a terme cada detall amb responsabilitat t'ajudarà a aconseguir l'èxit que desitges.

Si ets d'aquells nadius que estan organitzant un viatge o mudança els astres estan de la teva part.

La jornada mostra molta energia disponible per a realitzar alguns canvis en les teves rutines. Potser saps que has de deixar un hàbit que és nociu per a tu.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Una millor i més encertada autovaloració et permetrà acostar-te més als qui estimes. La teva actual estabilitat emocional donarà continuïtat a les teves relacions afectives. Aquesta vegada Aquari, no fugiràs espaordit tal com sol ser el teu costum.

Hi haurà molta energia concentrada en l'activitat laboral. Els grups de poder brindaran bones oportunitats per al creixement dels nadius d'Aquari en el terreny del treball.

En el pla de la salut, els Aquari avui no notaran cap variació en el funcionament del seu organisme. Estaran més aviat centrats en més relacionats amb el seu món intern.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'evadiràs del món extern a través dels teus vincles, sobretot dels amorosos. El solter podria tornar amb una ex-parella amb la falsa promesa que tot ha canviat.

La teva estratègia laboral serà la d'evadir qualsevol contacte humà durant la jornada laboral per a evitar més desacords. Els aspectes planetaris segueixen una mica tibants així que és millor no fer grans compres ni inversions.

Mercuri i Lilith en la teva zona de valoració personal et donen l'oportunitat de revisar i sanar aquells episodis de la teva vida on algú de sexe masculí t'hagi ferit. Parla-ho amb un psicòleg, Peixos.


Comentaris

envia el comentari