L'horòscop diari del 16 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres 16 d'abril de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor et trobes molt centrat en aquest moment, i has començat a fer les coses tal qual les sent el teu cor. Ja n'hi ha prou de seguir el passo als altres, diluint la teva essència personal.

Rebràs una proposta de treball per part d'un amic o d'un familiar, que voldrà tirar mà dels teus coneixements i habilitats. Per desgràcia, voldrà utilitzar la carta de la confiança per a pagar-te menys del que et mereixeries.

En el teu temps lliure procura llegir algun bon llibre, que et traslladi a llocs llunyans sense la necessitat de sortir de casa.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres t'ofereixen un amor a primera vista, que alterarà el teu món i el posarà del revés sense previ avís. En el treball vés amb compte amb els plans poc realistes.

Serà la teva gran especialitat començar la casa per la teulada, o voler invertir en sectors dels quals no tens coneixement en absolut.

Unes males decisions del passat influeixen en la teva manera de gestionar les teves qüestions de salut, i això et pot portar a fer un pas cap endarrere. Et dedicaràs amb passió al benestar dels teus sers estimats, i sabràs fer que els recursos familiars donin els seus fruits.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els amics seran una part primordial en tots els processos emocionals aquest cap de setmana. Mercuri en Àries afavorirà el dialogo amè i et deixarà espai per a mostrar la teva agudesa i fins i tot possibles enutjos que estan sepultats en la teva ànima.

La forma en la qual t'expressis amb creativitat i una idea de fecunditat i alegria obriran un nou camí en el camp professional.

Pren contacte amb el que el teu cos, Bessons. Les contractures són indici de tensió nerviosa i dolentes postures.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En aquest dia les teves ganes d'estimar són una miqueta volàtils; et costarà comunicar-te amb la gent nova, no vols sortir de la teva zona més còmoda. En aquest sentit, el solter preferirà donar-li una oportunitat a la seva exparella que descobrir nous mons.

Tindràs una mica de malaptesa addicional a l'hora de tractar amb ordinadors i sistemes informàtics; avui se't donaran millor els assumptes relacionats amb les lletres, la filosofia i els idiomes, almenys.

Gaudiràs molt de les converses que girin al voltant de la meditació, el ioga, el creixement personal i l'espiritualitat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La passió segueix encesa per als lleonins amb parella, la improvisació serà el teu punt fort. Es resoldran problemes i disputes de manera positiva ja sigui amb el teu cònjuge, amic, fill, lligui, etc.

Millora la teva situació respecte al treball: una nova ocupació o un contracte de llarga durada està en l'horitzó. Una demora en el pagament d'una factura s'encarirà perquè t'afegiran un recàrrec.

El teu cos et demana manyagues i relax. Regala't un bany amb escuma, una màscara refrescant, veure la teva sèrie favorita amb un bol de crispetes sense distraccions o una manicura acolorida.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els solters coneixeran a molta gent en l'avantsala d'aquesta finalitat de setmana, encara que es deixaran portar per les primeres impressions, i advocaran més per la quantitat de conquestes que per la qualitat d'aquestes.

Hi ha al teu abast noves solucions per als teus problemes de treball; començaràs a veure la llum entre tanta tenebra. Seria un error rebutjar a aquell que et tendeixi una mà, confia en la bondat d'aquells que t'envolten.

La teva salut hauria de millorar. Sol vés amb compte de no adoptar mals hàbits alimentosos, evitant en mesura del possible els dolços, així com els embotits rics en sal.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els moments apassionats, intensos, diferents i dolços no et faltaran en aquests instants. Això sí, sempre que sàpigues canalitzar adequadament totes les energies que es generen al teu voltant.

En el laboral quan les coses que ens envolten es queden obsoletes i no funcionen com creiem que haurien de funcionar, cal intentar fer neteja.

Quant a la salut, és hora que et paris a analitzar què és el que et serveix i què és el que no referent a les teves obligacions quotidianes i la teva salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Respecte de les relacions romàntiques hi ha bones notícies, els astres porten nous començaments i alegries compartides gràcies a l'energia que està concentrant-se en la teva zona relativa a la parella.

Els assumptes que tenies entre mans surten com els havies imaginat encara que tot sembla anar a un ritme accelerat gràcies a Mercuri que encara està transitant els territoris d'Àries.

Penses massa i et dóna ansietat i insomni? Pots millorar la teva salut en general i relaxar-te si et dediques unes hores a la setmana a la pràctica d'un esport.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És probable que els Sagitari es vegin temptats per aventures poc realistes, vés amb compte. No és un moment per a coquetejar o extraviar-se del rumb marcat.

En l'àmbit professional, no hauries de conformar-te amb posicions inferiors si la situació ho mereix. Deixa que les teves passions prenguin ales, però roman en terra aquests dies també.

En el camp de la salut, si vigiles més de prop l'alimentació diària, podries evitar-te seriosos problemes de salut crònics. Podrien sofrir de problemes amb el sistema digestiu, per la qual cosa els convé prestar més atenció al que ingereixen.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest divendres desitjaràs conduir el camí de l'amor. Mercuri en Àries pot portar-te a tons una mica forts en parlar, modals desconsiderats. No et preocupis, sabràs compensar-ho amb passió i contacte físic.

L'entusiasme és una cosa que els nadius del teu signe necessiten aprendre a mantenir viu. Moltes vegades la serietat i una actitud rigorosa poden perjudicar-te.

És el moment de prestar més atenció al que el teu cos t'assenyala per mitjà de símptomes lleus que aparenten tenir poca importància.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor amb o sense parella apunta al fet que els aiguaders han de ser honestos en tots els sentits. A més, de mantenir la transparència amb la seva parella sempre, ja que, qualsevol detall o malentès podrà danyar la relació ja existent o desfer la que s'està gestant.

Per als quals tinguin pensat emprendre algun negoci, han de fer-lo en manera associació. Pot ser amb un familiar o amic pròxim, ja que segurament obtindràs bons guanys.

Avui Aquari, mental i psicològicament estaràs en forma, la qual cosa també tindrà un efecte positiu en la teva salut física.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs un canal per als altres on acudiran a tu a la recerca de consol i suport. Peixos, abans d'idealitzar a aquesta persona que ha promès baixar-te la Lluna, posa els peus en la terra i mira-ho des d'una perspectiva realista.

Vols seguir en la línia de gastar només el necessari però és probable que això no et sigui possible. I és que, una persona que t'importa necessitarà que li prestis diners per a tractar-se un tema de salut.

Gaudiràs d'unes estupendes defenses que no deixaran entrar a cap virus o bacteri en el teu cos.


Comentaris

envia el comentari