L'horòscop diari del 16 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 16 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les coses en aparença van bé, però si rasques una mica la superfície notaràs desil·lusió i falta d'emprenedoria en matèries d'amor. Així, perquè la cosa no pinti més gris del que és necessari, hauràs de fer un esforç extra.

Et ve de gust afrontar nous reptes professionals; molts nadius consideren seriosament adquirir noves habilitats que incrementin la seva capacitat de treball.

Les teves energies seran moderades i graduals, sabràs administrar amb saviesa, i sabràs atendre a tots aquells que estan al teu voltant. A última hora de la tarda fes alguna cosa d'esport.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest diumenge es preveu animat pel cor! Ja sigui perquè tinguis una cita amb algú que et fa vibrar, o bé perquè consolidis una relació existent, podràs abaixar la guàrdia, tot anirà segons els plans.

Per salut mental, cal que sàpigues quan cal posar punt final a la teva jornada laboral. Estàs pensant constantment en el treball, vols respondre els missatges i trucades amb molta rapidesa, i controles tot massa.

Ves amb compte amb determinats tractaments de bellesa, si no es realitzen de la forma adequada, poden deixar seqüeles per a la teva salut durant molt de temps.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del signe de Bessons que es troben vivint un temps de solitud trobaran en una conversa amb amics la solució a una disjuntiva afectiva.

Aquest diumenge les teves reaccions pel que fa a la vida pràctica es veuran afectades per un aspecte astral que genera distracció i abstracció. Es tracta de la trobada entre Mercuri i el Sol que afecten la teva atenció.

Podries patir de malsons o paràlisi de la son. Per més que creguis que ets capaç de controlar la teva emotivitat o sensibilitat amb la ment, pot ser que quan en dormir perdis aquest control.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva dialèctica es convertirà en la teva millor arma de seducció, Cranc: les paraules poden tenir molta càrrega eròtica, i tu sabràs com jugar-hi. Seràs el rei dels dobles sentits, les indirectes i les promeses d'amor.

En el treball hauràs d'esquivar les punyalades metafòriques que vulguin llançar-te els més envejosos dels teus companys. Per molt verí que detectis al teu voltant, no permetis que es contamini la teva feliç manera de ser.

Pensa que com més et cuidis millor serà la teva qualitat de vida i més anys gaudiràs d'aquesta.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Estàs fart que l'exparella de la teva cònjuge intenti ficar-se en la vostra vida. És possible que tinguis un enfrontament cara a cara amb aquesta persona per deixar-li molt clar que us oblideu d'una vegada.

Últimament no estàs d'acord amb el teu soci en com organitzar al personal de la vostra empresa. I això et portarà a pensar a prendre una decisió dràstica: vendre la teva part del negoci i muntar tu un altre pel teu compte.

El teu desencís amb el món estarà latent perquè pensaràs que la majoria de persones es mouen pels seus propis interessos i no pel bé comú.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs un focus de llum per als que estan a prop teu, et convertiràs en el millor bàlsam dins d'un univers que es mostra d'allò més agitat. Sabràs com calmar les tensions del teu cònjuge, i apaivagaràs les guerres de la teva llar.

A través de la premsa podries descobrir nous sectors en auge en els quals invertir els teus diners. Abans de moure fitxa, analitza si busques diners ràpids o si no us fa res que sigui a llarg termini.

La teva salut estarà estable, i notaràs una millora si has patit dolors a l'esquena o el coll.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Astres et somriuen en el terreny amorós. Concretaràs plans amb la teva parella, tant a curt, com a llarg termini. Aquesta planificació junts us unirà més encara, i aconseguirà esborrar les petjades d'antics rancors.

Pel laboral, les coses marxen prou bé. Saps que vindran temps difícils, però de moment, ho tens tot sota control.

En la teva salut, notaràs alleujament o millora d'aquests dolors que tenies aquesta setmana. Amb aquest alleujament, et sentiràs molt millor d'ànims per complir amb els teus compromisos socials, tot i que preferiràs relaxar-te en soledat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Una meravellosa influència propicia l'amor aquest diumenge. Una energia en signes d'aigua que avalen molts dels canvis que estan donant-se en la teva vida afectiva. Escorpí, és un bon moment per començar una relació amorosa que podria fins i tot arribar al matrimoni gràcies als beneficiosos aspectes astrals.

Serà per a tu un dia inoblidable. Els astres indiquen un corrent energètic afí a la llar i en cobrir les necessitats que aprecies en l'habitatge. Voldràs dedicar part de la teva energia a millorar els racons de la teva llar.

Els astres indiquen una bona disposició per a tota mena d'activitat física.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, les relacions amoroses aniran a millor, si hi havia conflictes per solucionar, o alguna tensió entre amants, avui les coses se solucionen. L'amor torna a triomfar un cop més per a satisfacció dels implicats.

Pel laboral, avui prendràs la iniciativa de canviar d'actitud. Això implica millorar les teves relacions amb els col·legues de professió.

En la teva salut, et sentiràs bé, potser una mica de cansament podria aparèixer cap a mitjan dia, però res que t'impedeixi complir amb els teus plans, sobretot, si inclouen algun tipus d'oci a l'aire lliure.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Sentiràs l'afecte i la protecció que et brinden éssers estimats i això augmentarà la teva confiança en la vida. Totes les teves relacions són positives en aquest moment i pots avançar fins i tot en aquells vincles que aparentaven estar deteriorats per discussions o conflictes del passat. Potser necessites una mica de distensió i és per això que es presenta l'oportunitat de tancar els ulls i gaudir del dia.

No tindràs moltes ganes de sentir parlar sobre les preocupacions professionals ni pròpies ni alienes.

La tendència astral indica que podries excedir en el menjar i la beguda amb males conseqüències per a la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, et donaràs un respir, és el millor que pots fer de moment, ja que de res et serveix forçar-te a fer coses que no sents, o forçar situacions o persones perquè canviïn.

Pel professional, saps que el canvi ha de passar en primer lloc per tu mateix. Encara que et costi, hauràs adaptar-te als canvis.

En la salut, et sentiràs igual de bé que la resta de la setmana. Tens energia, et sents fort i el teu cos et respon bé en tot allò que vols dur a terme.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Gaudiràs de tot el relacionat amb l'art i la bellesa. Així que, el pla perfecte d'avui podria ser visitar una exposició fotogràfica amb la teva parella. El teu atractiu físic es veurà enfortit pels astres.

La Lluna que està a la teva zona de la feina, en quadratura a Urà pot portar-te a prendre impulsos perillosos i impredictibles en el treball. Com per exemple provocar un conflicte matí perquè t'acomiadin. Les energies no prediuen que aquesta estratègia vagi a sortir-te bé.

Et sentiràs una mica cansat després del dia tan atrafegat que vas tenir ahir. Aquest diumenge pren-lo amb calma.


Comentaris

envia el comentari