L'horòscop diari del 16 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 16 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es preveu una bona harmonia especialment amb la teva parella, però també amb la resta dels teus éssers estimats; et posaran les coses fàcils i es respirarà un ambient agradable en cada racó de la teva llar.

La teva capacitat de concentració va i ve al llarg del dimecres, i entre tanta anada i vinguda pots cometre sonors errors. Hi haurà moments en els quals els teus companys (o els teus clients) et parlaran i no sabràs què estan intentant comunicar-te.

Tindràs el teu apetit molt ben controlat i no calmaràs amb grans menjades aquelles coses que van res més a regular.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Feixos massa esforços per a projectar una cuirassa de seguretat i fortalesa que no es correspon amb la realitat; amb la condició de deixar-te portar per les aparences silencies el que de debò desitja el teu propi cor.

En el treball podries ser descrit com algú ple d'enveges, al qual li dona gelosia que als altres els vagi bé en la vida.

Dedicar-te a les coses que et fan més feliç tindrà un impacte positiu en el teu benestar, t'ajudarà a descansar millor a les nits i fins i tot allunyaràs els malsons si és que has tingut somnis foscos al vespre.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Es destaquen en aquest dimecres les configuracions astrals del regent del teu signe, Mercuri en conjunció amb el Node Sud que proposa una mirada intel·ligent al passat. Si estàs en parella, no hauries d'arriscar el que tenen per un enamorament passatger, tingues en compte que podries perdre molt més que una relació.

Aprofita aquest dimecres per a organitzar la teva agenda perquè molt aviat vindran dies en què hagis d'anar d'aquí cap enllà resolent diferents temes vinculats amb l'educació o els viatges.

És possible que sofreixis un molest dolor en les vèrtebres cervicals i la mandíbula.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Feixos grans esforços perquè el teu amor funcioni amb la precisió d'un rellotge suís; la teva mitjana taronja agrairà la teva bona voluntat, i et deixarà passar algunes faltes que havies comès recentment (i que pensaves que desconeixia).

En la teva empresa es faran diverses retallades, així que et toca demostrar que ets una persona imprescindible per al perfecte funcionament d'aquesta. Només així salvaràs el teu coll del perill més imminent.

El dia se't passarà bastant ràpidament, i oblidaràs qualsevol indici de dolor o malestar que hagis sofert en els últims dies.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sorgiran enemics secrets que volen fer-te la vida impossible. No vulguis defensar-te sol, Lleó, demana ajuda als teus éssers estimats. En l'àmbit amorós, els esdeveniments externs et tornaran fred i distant.

Les bones relacions laborals propiciaran un clima molt agradable entre companys de treball. Les hores en el treball se't passaran volant i les teves iniciatives i idees seran molt racionals però efectives. T'interessarà l'art que tingui un motiu religiós o filosòfic.

Intentaràs evitar les confrontacions, tindràs una tendència escapista i això pot implicar-te complexos psicològics. L'Horòscop et recomana fer teràpia per a afrontar aquests assumptes interns.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs cansat de buscar l'amor; t'han dit tota la vida que no es busca, que només es troba, però creus que Cupido passa de llarg quan està a la teva vora. Porta amb tu aquest objecte o fetitxe que consideres un amulet; la sort et té una miqueta descurada, així que hauràs d'atreure-la com puguis.

Si fas cas a la teva intuïció, igual aconsegueixes estar en els llocs i moments indicats.

No et faltarà l'alegria ni l'energia. Celebra la bellesa de la vida sense cometre grans excessos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança, fa pensar que has perdut una mica la passió amb la teva parella. Això podria portar una crisi que amenaça amb serioses conseqüències.

En el treball, durant aquest període lunar no oferirà canvis respecte a lunacions anteriors. Si que notaràs que flueix fàcilment i que les coses no et són difícils de resoldre.

En la salut, sents que gaudeixes d'una salut de ferro. La teva afició al gimnàs i la dieta mediterrània et fan ser l'enveja de tots pel teu gran físic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No serà un dia comú i corrent per a tu, Venus ha deixat el teu signe però no sense deixar un deixant d'aprenentatges positius que podràs emprar per a fer créixer la teva relació de parella.

Els nadius del tercer deganat estan sent estimulats pels aspectes planetaris per a canviar la seva filosofia de vida. Si no cedeixes al canvi, et sentiràs en situació de pèrdua.

Apaga el televisor i el mòbil i ves a dormir més aviat. Respectar el ritme circadiari augmentarà la teva resistència a malalties i malalties.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En el terreny amorós, avui se't presentaran diverses oportunitats per a conèixer gent diferent i fer nous amics. No obstant això, també pots tenir malentesos amb la teva parella i a vegades sents que la teva relació penja d'un fil.

En l'àmbit professional pot ser que et vingui de gust canviar de treball o que et donin tasques completament diferents a les que estàs acostumat.

En referència a la teva salut, continuaràs volent fer-ho tot tu mateix i aquesta necessitat de tenir el control segurament t'esgotarà. Has de plantejar-te seriosament la possibilitat de delegar responsabilitats.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts dels conflictes emocionals en els quals et veuràs embolicats avui tindran un final feliç. Dels problemes solen néixer canvis que poden ser molt bons per a la teva vida amorosa. Podràs aconseguir tot el que necessites per a viure una vida en plenitud amb la satisfacció de ser just i abundant.

El número de la fortuna per a avui és el 26. Aquesta xifra t'encoratja a ser realista respecte dels negocis.

Si sents que alguna cosa no camina bé en el referit a la teva salut, no et demoris, cerca la mirada d'un especialista.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe avui tindran grans probabilitats de conèixer a la persona dels seus somnis dins del camp de les noves relacions amistoses que establiran.

A nivell professional, tot indica que avui no serà un dia excepcionalment favorable en aquest àmbit, encara que tampoc trobaràs grans dificultats.

Quant a la teva salut, un cansament excessiu s'apoderarà de molts Aquari, els qui se sorprendran perquè les seves forces minven. Succeeix que en veritat necessiten un descans adequat, capaç de compensar la sobre exigència a la qual s'han vist exposats fins ara.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries trobar-te amb una ruptura de parella que no t'esperaves. El tema que ha generat aquesta decisió per part de la teva ser estimat és l'ambició pels diners deixant de costat la cura de la parella.

Coneixeràs a algú en el món laboral que es transformarà en una espècie de mentor per a tu. Serà una persona més major que tu que et presentarà a persones importants del teu sector.

En temes de salut, si necessites demanar-li a l'Univers, ajuda't dels rituals per a atreure'l a tu. Però no esperis una recuperació miraculosa si no poses de la teva part.


Comentaris

envia el comentari