L'horòscop diari del 16 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 16 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Incitat per aquest dimoniet interior que et murmura a cau d'orella, tindràs desitjos de ser excessivament gelós, possessiu. Sentiràs que la teva parella és una propietat que només tu tens dret gaudir. Una actitud que, sobra dir-ho, resulta totalment insana i injustificada.

Serà un dia en què faràs un pas enrere i pensaràs com renovar els teus mètodes de treball. Els forts influxos planetaris t'empenyeran a comprometre't en nous projectes ambiciosos.

Deixa de culpar-te per allò que no surt bé (per exemple, una dieta en la qual no perds tant pes com esperaves). Cerca una mica d'autocompassió.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les relacions estaran plenes de fervor sensual del qual es transmet amb una mirada o una carícia. Vols cometre una bogeria d'amor? Llavors no t'ho pensis.

La seguretat en tu mateix serà clau per a tancar determinats negocis que estan a punt de signar-se. Demana una segona opinió si ho veus necessari. Tens moltes possibilitats per a optar a un nou lloc de treball.

Recorda que la salut no és un assumpte fútil. Que el que no facis pel teu benestar present i futur avui podria passar-te una factura molt elevada el dia de demà.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que es troben solters podries prendre part del dia per a meditar sobre les teves males reaccions enfront de les persones que t'agraden i amb els qui voldries viure una història d'amor.

Bessons, concentra la teva energia en les teves activitats d'una per vegada sense aventurar-te en el que serà després, d'aquesta manera podràs culminar cada etapa en un bon temps.

Per a aquest dimarts la salut dels fills del signe dels bessons serà bona en general.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vols fer-te un regal, perquè te'l mereixes: viure aquest dimarts carregat d'harmonia i felicitat. Tindràs consciència de com cada dia és irrepetible, que el temps és una cosa fugaç i que no has de deixar per a demà allò que puguis fer avui.

És possible que avui et trobis alguns avantatges inesperats dins del teu treball, que puguis aconseguir unes certes coses amb les quals ha somiat durant molt de temps, ja sigui per a millorar el teu negoci o els teus horaris.

Deixa de pensar a sopar amb la teva parella en un restaurant com un sinònim de saltar-te la dieta al màxim.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs el maco pujat així que començaràs el dia amb una molt bona sensació. La gent t'observarà i algunes mirades seran més descarades que unes altres i, fins i tot, podrien demanar-te el número de telèfon. Gaudeix de sentir-te desitjat!

En el treball, algú podria intentar culpar-te d'una fallada que tu no has comès, hauràs d'esbrinar qui i per què. El lleoní que comptin amb socis empresarials cada vegada estàs més cansat et compartir el poder.

Pensaràs a fer-te un test d'ADN per a saber si tens predisposició a sofrir alguna patologia, d'aquesta manera podràs avançar-te a les possibles malalties.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et resultarà ofensiu que hi hagi persones que et considerin una amenaça per a la seva relació, com si volguessis llevar-li el seu marit o la seva dona. Com si la teva vida fos un serial dels quals es veuen al migdia per la televisió.

Vas massa ràpid per la vida, inclòs en el treball, i hi ha detalls que no acabes de liquidar. I això pot afectar la teva imatge, perquè t'assenyalaran com un vague o un descurat, alguna cosa que sota el teu punt de vista no s'ajusta a la realitat.

Per a ajudar al trànsit intestinal, procura prendre bròquil, una verdura perfecta com a guarnició.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter tens felices oportunitats romàntiques, però no hi ha estabilitat en aquestes trobades i experiències. Podrien ser aventures d'una nit, o de curta durada.

En el terreny professional, serà un dia sense alts i baixos, amb el que, hauries d'emprar el temps per a planificar els teus pròxims passos a seguir.

En la teva salut, tenim que Venus viatja amb Urà, i aquests dies t'inclines a fer experiments amb el teu cos, estàs més propens a posar a prova els teus límits. Això és essencialment bo, però has de fer-ho tenint en compte els riscos.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Podràs gaudir sense problemes dels plaers corporals. Ajuntar-se a sopar i després gaudir d'una nit estrellada poden ser deliciosos i perfectes components d'una cita.

La negativitat de l'entorn professional no és una cosa que puguis evitar però si pots obviar tots els comentaris maliciosos i ignorar a aquestes persones que no volen més que destruir la teva labor amb actituds fal·laces que no reflecteixen la teva labor. Si és necessari defensa la teva postura.

És un dia excel·lent per a aquells que busquen l'equilibri emocional. Si et deixes portar pel sentir i penses menys tindràs una excel·lent salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'esperit inquiet dels Sagitari no tindrà pau durant el dia d'avui. Sempre a la recerca de noves sensacions, aquest nadiu no dubtarà a canviar de parella si sent que l'actual no compleix amb les seves expectatives.

En el terreny professional, t'encamines amb rapidesa per la senda correcta, la teva experiència és valorada pels teus superiors a l'hora d'atorgar-te majors responsabilitats.

Quant a la salut, la teva activitat constant gairebé no té límits, controla els teus horaris de treball i el teu descans: els nervis i l'ansietat poden provocar-te trastorns en el somni.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que el missatge astral t'orienti a deixar anar les pesades càrregues que suportes en l'àmbit emocional i assumir el que realment puguis en aquest moment i no més. Et sentiràs lleuger i feliç quan descobreixis tot el que estaves vivint per costum o obligació.

Si estàs a la recerca d'ocupació els astres t'afavoreixen encara que no vegis els resultats en l'immediat, els fruits de la teva cerca no es faran esperar.

Aquest dimarts la salut dels nadius del signe de Capricorn serà molt bona. L'energia astral és compatible encara que el metabolisme podria manifestar-se pesat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els teus desitjos de llibertat i independència exerciran un magnetisme especial. Ingressaràs en un període de canvis, voldràs alterar la rutina de la teva parella i imposaràs regles en la teva relació que seran resistides.

En el professional, se't presentarà l'oportunitat de realitzar un excel·lent negoci. També ocorrerà que la teva capacitat deductiva t'ajudarà a resoldre un problema laboral.

En la salut, no hauries d'ajornar la visita al teu metge, necessites una revisió mèdica general. També hauries de ser molt acurat en el maneig d'artefactes domèstics, un descuit podria implicar un accident casolà.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una amistat, veí o un company d'estudis et recitarà totes les virtuts que veu en tu i no sabràs molt bé si està intentant conquistar el teu cor o t'ho diu sense intencions romàniques. Compte! Podries arribar tard als teus quefers, cites i treball a causa d'un retard en el teu rellotge de polsera.

En el treball podrien donar-te un toc d'atenció perquè et centris. Estaràs dispers i es notarà.

Necessites millorar la teva coordinació i equilibri. Una activitat en grup com a ioga o pilates et serà molt beneficiosa en aquest dimarts.


Comentaris

envia el comentari