L'horòscop diari del 16 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 16 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Buscaràs l'espurna de l'amor per tot arreu; en els últims temps no brilla amb la intensitat que deuria, sobretot si el nadiu d'Àries porta en parella molts anys. La rutina en aquests casos pot ser francament letal.

Tens moltes guanyar de donar el millor de tu en determinats aspectes de la teva realitat laboral; pots destacar en assumptes que en principi no et concerneixen directament.

L'insomni disminuirà bruscament si és que has tingut problemes sobre aquest tema; amb l'arribada d'aquesta finalitat de setmana podràs gaudir d'un somni reparador.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Quan pensis en la teva relació de parella, considera la mateixa com un equip. Les decisions que concerneixen a tots dos cal prendre-les per consens, deixant que l'altra part expressi les seves inquietuds i opinions, fins a les més controvertides.

Hi ha obligacions professionals que pots complir sense problemes en el teu dia a dia, però altres se't fa bastant costa amunt; durant aquest dissabte aprendràs a delegar alguna d'aquestes funcions tedioses.

La natació també és una excel·lent enemiga dels dolors d'esquena, ja que ajuda a enfortir la musculatura abdominal.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aconseguiràs donar amb la felicitat en el moment present quan puguis comprendre als que t'envolten i al mateix temps ser respectuós amb les teves necessitats personals. Si ets d'aquells que estan solters tens l'oportunitat de comprendre la lliçó que el destí està oferint.

Podries sentir l'aclaparament de la vida rutinària i pots creure que un viatge et donaria una fantàstica sensació de llibertat. Estàs necessitant un canvi d'aire que no sempre és possible i ho saps.

La Lluna en el signe de Peixos pot generar sentiments de feblesa física i ànsies d'evasió.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Utilitza millor el llenguatge; et comuniques de manera brusca amb els teus sers estimats. Les confiances en l'amor a vegades es converteixen en una falta de respecte. Mai es pot oblidar la mesura, i menys si estàs enfadat.

Rebràs notícies sobre petits canvis professionals; alguns hauran de treballar la setmana que ve en un altre lloc diferent de l'habitual.

Si la teva salut física està en un bon to, igual és el moment de centrar-te en el teu benestar mental, que sempre es pot millorar; considera fer una mica de meditació per a trobar el teu centre de gravetat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Alguns lleonins podran adonar-se que segueixen uns certs patrons que van veure en els seus pares. Aquestes actituds estan influint en la teva relació de parella i és convenient que et facis plenament conscient d'això.

Jornada laboral atrafegada, amb molt de moviment i moments de bastant estrès. Encara així no et desconcentraràs. Si has descartat alguns projectes que t'han sorgit per falta de temps o recursos no et mortifiques. La majoria de clients t'esperaran.

El clima astral beneeix a les lleonines amb un augment de la seva fertilitat. Si estàs intentat quedar-te embarassada el més probable és que avui ho aconsegueixis.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Apostes per tenir una vida conjugal idíl·lica; resoldràs les tensions i confusions latents, i acceptaràs algunes de les teves faltes. La teva parella serà receptiva a les teves disculpes, podràs dir-li tot el que vulguis sense por del rebuig.

No caiguis en el descoratjament si els plans professionals més ambiciosos es compliquen; aguanta l'aiguat amb el suport de la teva família i dels teus amics, i veuràs com superaràs els obstacles en molt poc temps.

Un dels teus majors temors anirà referit a la mort i et faràs preguntes sobre el sentit que té el nostre pas per aquest món.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La relació amorosa està en el punt central amb Mart, Urà i Venus influint en el teu signe. Però, alguna cosa dins de tu sembla que vol cridar i posar límits a la teva habitual manera d'arribar a acords.

En el terreny professional, el Sol, Plutó i Mercuri en Capricorn et faran seguir endavant. Afrontaràs amb estil i lucidesa les tensions representades per Mart, Urà i Venus.

En la salut, el secret del benestar consisteix a barrejar serenitat interior amb atenció constant i una bona forma física. Cuidaràs la teva salut de manera conscient.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a molts nadius del signe de l'escorpí està arribant el moment de donar un cop de timó en assumptes emocionals i començar una etapa en la qual sigui el compromís aconsegueixo mateixos el que marqui l'orientació de les accions.

El que desitges realitzar no es fa esperar. Mentre arriba el canvi que tant anheles pots ocupar-te dels assumptes que depenen únicament de tu.

Avui podries sentir que la teva voluntat per a portar endavant els teus plans de cura personal s'enfonsen

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva trobada amb algú del signe de Virgo portarà pau al teu cor i tots dos gaudiran d'una intimitat meravellosa. Però, si et creues amb un altre Sagitari, l'atracció serà instantània i no podràs deixar-li escapar.

En el professional, tens possibilitats de creixement. Un amic estarà disposat a apostar pel teu projecte, escolta les seves opinions i no et penediràs.

Quant a la salut, avui et sents forta i vigorós, actiu i atlètic, animós i entusiasta. Sagitari sempre compta amb una resistència envejable i un cor a prova d'esforços sense límit.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts escenaris podrien desplegar-se amb una configuració astral de tal tensió i molts voldran fugir de les circumstàncies amb la condició de no afrontar converses i enfrontaments que estan a punt de desenvolupar-se des de fa llarg temps enrere.

No seràs responsable de pèrdues o transformacions, simplement ha arribat l'hora de donar-te de nassos contra la realitat dura de no ser sempre responsable del que succeeix.

L'augment de pes i la retenció de líquids poden ser una molèstia que pots evitar si et refugies en el teu caràcter mesurat i responsable.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor, revela que apareixeran els qui intentaran capturar el teu cor. Seria convenient que deixis de fugir i que li donis cabuda a l'amor en la teva vida.

En el professional, es produeix un trànsit importantíssim per al treball i per als guanys, per a col·laboracions noves, per a acords i contractes.

En la teva salut, l'horòscop descriu a un Aquari que se sent un estrany en alguns dels àmbits on es mou. Una persona que es troba sola, que exteriorment sap conformar-se, que és forta, però també intempestiva.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voler que el teu matrimoni o relació continuï evolucionant demostrarà el teu compromís i això li encantarà al teu ser estimat. Una bona idea seria planificar un futur viatge a un lloc on mai hàgiu estat.

Tira-li morro i envia-li un vídeo a aquest caçador de talents que coneixes per a aconseguir treball. L'empresari podria sentir-se una cosa desanimada quan es cancel·li un projecte en el qual havia posat molts diners i esforç.

El bon aspecte de la Lluna amb Mart t'aporta una excel·lent força física, bons reflexos i dinamisme. Les teves capacitats artístiques destacaran i et sentiràs molt inspirat.


Comentaris

envia el comentari