L'horòscop diari del 16 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 16 de juliol 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Busques una satisfacció total en l'amor, et tornes un dels signes més exigents. T'adones la rapidesa amb què passa el temps, i no vols desaprofitar ni un sol minut més sense assaborir tot el que l'univers ha d'oferir-te.

Tens la vista posada en els teus assumptes empresarials; seràs molt detallista i treballaràs molt la teva imatge digital, és a dir, aquella que projectes a través de les xarxes socials.

Fer una mica d'esport, donar curs a les teves aficions i estar amb la família serà un trencaclosques molt complicat, però no impossible.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Creixen les teves ganes de ser el protagonista d'aquest 16 de juliol, que totes les mirades vagin cap a la cara, i que escoltis sospirs d'amor al teu pas. Et mereixes sentir-te desitjat, és clar que sí.

Et proposes prendre més decisions en la teva vida professional, ja que moltes vegades has triat les coses segons la resposta que t'han induït, amb la millor voluntat, aquells que estan a prop teu.

Et sents en forma, sabràs com esquivar la mandra perquè no t'atrapi en les seves xarxes, i gaudiràs amb l'activitat física i l'esport.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna està transitant en el teu signe, Bessons, això és una cosa que et posa en mode ensucrat. Tens una excel·lent predisposició per als assumptes del cor i les mostres físiques d'afecte.

Està a punt d'acabar la setmana i t'arribarà el recordatori a la teva casella de correu: t'ha quedat sense pagar un deute, Bessons. No et preocupis, demà seràs a temps per resoldre-ho.

  

Evita l'estrès i les tensions en la teva vida quotidiana tant com et sigui possible.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Treballes per ser millor persona, un Cranc més íntegre i també afectuós. Quantes vegades has tancat el teu cor per simples pors, per culpa de les teves inseguretats més elementals? En aquest dijous veuràs nous camins davant la teva persona, i triaràs el que t'ompli del tot.

Bones notícies aquells que estan intentant vendre una vella casa, o estan esperant novetats sobre una herència familiar.

Has passat recentment una malaltia, i avui t'estàs sentint res més aviat regular? Torna a visitar llavors al teu metge, i que avaluï el teu cas. Igual estàs en una recaiguda.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Voldràs seure a parlar amb la teva parella sobre si seguiu tenint en comú els mateixos plans de futur. Reflexionaràs també sobre si aquests plans coincideixen amb la teva personalitat i sobre qui vols arribar a ser.

En la teva ocupació un client quedarà molt satisfet amb la teva atenció i li farà saber als teus superiors. Però les energies planetàries tenses no beneficien aquells lleonins que treballin en equip, ja que voldran imposar el seu punt de vista.

Hauries de vigilar la salut del teu intestí i el teu còlon. Menja més fibra i fruita! Més val sempre prevenir que curar.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Els que estan a prop teu perceben la teva vida d'un to gris, però tu estàs disposat a omplir cada moment de bells colors. La felicitat és la teva meta, i ningú t'impedirà arribar-hi.

Esteu posant tots els teus esforços per callar-la boca al teu sabotejador intern, aquest dimoniet que et xiuxiueja a l'oïda que ets un frau en el teu treball, que no et mereixes la nòmina que cobres, o que mai arribaràs a assaborir les mels de l'èxit.

  

Hauries de provar nous exercicis per fomentar l'elasticitat del teu cos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Balança tendiran a mirar sobretot l'intercanvi emocional subjacent darrere de les paraules. Una situació una mica incòmoda, perquè t'obligarà a enfrontar discursos una mica espinosos, prendre les coses de cara i parlar obertament sobre això.

Les exigències de la feina, algunes dificultats en la comunicació i alguns malentesos en l'entorn laboral, fan que el dia d'avui sigui bastant esgotador.

En la teva salut, pots tenir mals de cap relacionats amb l'estrès. Recorda que ets absolutament capaç de sospesar les situacions i prendre-les amb la calma adequada.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Escorpí, avui faràs molts esforços per superar una idea negativa sobre una persona molt estimada. Et sorprendràs en conèixer la veritat sobre un assumpte important de la teva vida familiar.

Pel professional és un dia perfecte. Tens al davant una jornada que mostra aspectes planetaris que et beneficien. Pots donar la puntada final a un assumpte molt important per a tu. No és un dia propici per a sol·licitar crèdits ni començar hipoteques.

Podries patir una neuràlgia a la cara o coll molt molestos.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu predicció d'avui per l'amor Sagitari, revela que tindràs gran capacitat per parlar amb persones interessants i poc conegudes. De fet, amb estranys, seràs molt agradable i podran apreciar-ho ràpidament.

Avui serà molt rendible per a aquells que busquen una senyal de treball important. Si creus que és hora de demanar un augment o una promoció ben merescuda, pots fer-ho.

En la salut, serà una bona idea començar el dia d'avui amb algunes activitats que t'ajuden a estar en forma. No oblidis beure molta aigua, tens tendència a deshidratar-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

No és recomanable compartir els teus problemes amb amics o familiars. Avui els astres et portaran a un estat de confusió en què et costarà separar la teva visió de la dels altres i això et portarà a viure una angoixa difícil de suportar.

Comença a cercar dins teu els recursos que et donaran noves sortides a una vida més abundant.

S'adverteixen al cel tendències astrològiques que poden portar-te a patir de problemes nerviosos. Tensió en els músculs de la teva esquena amb la seva conseqüència en braços i mans

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

En el camp sentimental i afectiu, hi ha alguns canvis que aviat començaran a donar els seus fruits i et guiaran cap a una expressió més rica de l'amor. Amb tendresa, s'estableix l'harmonia sense perdre la intensitat del desig.

Pel que fa a la teva activitat professional, alguns esdeveniments, potser no del tot positius, es duen a terme en el teu treball. Intenta no perdre la teva brúixola.

Tenir Mart davant teu indica un període d'activitat i entusiasme, especialment en el dia d'avui, però tot això pot generar molta tensió, tant física com mental.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'aixecaràs volent tenir el dia mil·limètricament planificat i això posarà a la teva parella dels nervis. Compte perquè pot acabar en una discussió.

És el moment d'ordenar i fer neteja del teu lloc de treball! Quan acabis d'aquesta tasca et sentiràs més a gust i treballaràs millor. El pagament d'una assegurança important està per arribar, ho has tingut tingut en compte i tens alguns alguns estalvis per a pagar-ho?

Segui ananr a dormir a les tantes de la matinada perquè vols veure un capítol més d'aquesta sèrie no et fa cap bé.


Comentaris

envia el comentari