L'horòscop diari del 16 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sentiràs desitjat i gaudiràs agradant als altres. D'aquesta manera, si estàs en cerca de parella, tindràs una bona ocasió per a fer avanços sobre aquest tema. Juga amb la teva imatge una mica i fondràs qualsevol cor, fins i tot aquell que sembla fet de gel.

Els més ingenus podrien veure's en una malifeta laboral; els carregaran la culpa d'un error que no han comès.

El temps del teu rellotge i el del teu cap sembla que aniran per llocs diferents; el dissabte et passarà volant.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs molt de contacte amb una persona que viu lluny de tu i que et desperta un gran interès. Els Taure més atrevits es plantejaran començar una relació a distància. No deixis d'apostar per l'amor, mai.

Cuida molt amb qui comentes les xafarderies dins del teu entorn de treball, podria haver-hi llops amb pell de xai al teu voltant. Adopta un paper discret.

Les coses més insignificants podrien ser aquest dissabte, les més molestes per a la teva salut. D'aquesta manera, vés amb compte amb els objectes petits, com ara estelles, brins que es poguessin ficar en els teus ulls…

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dissabte pot ser que sentis que algú s'oposa a l'expressió de la teva sentir, que el que vols expressar està sotmès a un judici de valor que poc té a veure amb l'amor i l'esperança que vols projectar.

Deixar el temor a un costat i llançar-te a una nova aventura pot ser molt estimulant en un dia com avui. Segueix l'impuls de Mercuri en el teu signe per a avançar.

L'energia solar i la vitalitat disminueixen pel que és convenient busquis reforçar el teu sistema immunològic per tots els mitjans.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel propicia l'obertura de camins, de la cerca individual de la felicitat, de trobar cadascú el seu propi nord. Així, deixa volar a la persona que està al teu costat si considera que ha de recórrer una sendera diferent del teu.

Els qui intenten incorporar-se al mercat laboral han de ser àgils per a detectar vacants en empreses que coneixen. Utilitza els teus contactes, mostra el teu millor somriure, i embeni el teu currículum com si fos un article de luxe, al qual molt pocs tindran accés.

Encoratjaràs als teus éssers estimats a multiplicar les activitats en comú, buscaràs nous esports que practicar junts.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter podria començar a fixar-se en una altra mena d'atributs a l'hora de conquistar un cor: els diners i poder social. Si estàs en una relació amorosa, una figura materna podria ser la causant d'una ruptura de parella.

En l'àmbit laboral seràs conservador, introspectiu (buscant lliçons del passat que t'han ensenyat certes experiències i que has passat per alt) i ocultaràs les teves finances.

Moment idoni per a aprendre una nova professió perquè es potencia la saviesa i transformació. Físicament et vindria molt bé un massatge als peus o sessió de reflexologia podal.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És de savis rectificar. Podràs demanar perdó a la teva parella, si l'has ofès, i s'afavoreixen les reconciliacions.

Arribaràs tan lluny com vulguis a l'hora de treballar i guanyar diners, saca de la teva vida a qualsevol que et digui que no vals prou o que no pots fer-ho. El món no està fet per als covards. Sigues valent llavors, no queda una altra opció.

Si vas a zones on discorrin aigua (la mar, un pantà…) vés amb compte, perquè el sòl ferm és avui el teu hàbitat natural.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sota la influència de la posició actual de les estrelles, els Balança no poden resistir-se a la crida del seu cor i, per una vegada, se sacsegen la indecisió i actuen ràpidament. La seva parella ha estat esperant aquest moment amb expectació.

En l'àmbit professional, tindràs idees interessants, que utilitzaràs en gran manera i principalment en un nou projecte.

Per a la teva salut, no hi haurà majors contratemps durant el dia d'avui, encara que pot ser que en certs moments et sentis una cosa esgotada producte del teu gran esforç en el camp laboral.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gaudiran del cos i del contacte de les ànimes i aquells que estan començant un nou romanç o relació eròtica poden donar de si tota la seva energia per a demostrar com de connectats que es troben amb aquesta persona tan atractiva.

És possible que iniciïs una nova manera de treball que involucri a terceres persones. Podries prendre el dia d'avui per a realitzar el teu projecte i demanar ajuda als teus amics.

La imaginació s'ensenyorirà de la consciència i per això hauràs de posar els peus en la terra per mitjà de l'activitat física.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui diu que saps bé com acontentar el teu ser estimat, i durant el dia d'avui el teu únic objectiu serà fer feliç a qui estimes. Això sens dubte, et portarà una gran felicitat.

En el pla professional, la influència benèvola dels Astres, fa que les tensions se suavitzin, donant pas a una manera d'actuar en el treball molt més sàvia i calmada.

En la salut, sembla que tens diversos fronts oberts i això t'afebleix, tan físicament com mentalment. Centra't en anar solucionant cada malaltia d'una en una.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en el signe de Peixos t'ajuda a mostrar el romanticisme que vibra dins del teu cor i que tant et costa deixar emergir. Es tracta d'una jornada especialment beneficiosa per als nadius de Capricorn que irradiaran sentiments d'amor i afecte.

No voldràs discutir per res ni entrar en càlculs mentals sobre despeses pel que evitaràs per tots els mitjans tocar temàtiques relatives als diners.

El teu cos necessita que li paris esment i per això aquest dissabte és ideal perquè li mostris afecte i dedicació.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La vida d'aquells que estiguin en parella serà harmoniosa i prevaldrà la bona comprensió. Avui Mercuri ajudarà a la cordialitat entre els amants i Venus t'assegurarà un gran romanç.

En el terreny laboral, podries tenir alguns problemes per a portar-te bé amb els teus col·legues. D'altra banda, sembla que aquests incentius que estaves esperant pel teu esforç no arriben. Sembla que avui les teves perspectives de salut no són molt encoratjadores.

Els problemes a causa de l'estrès seran bastant evidents. Això pot et podria provocar feblesa nerviosa i un afebliment físic generalitzat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs que la teva parella amorosa escolti les teves inquietuds i pensaments sobre alguns problemes per a poder aportar-te un altre punt de vista. La lluna en el teu signe potencia la teva faceta més romàntica.

Estàs posant molt focus sobre els problemes familiars i això t'està desviant l'atenció de la teva trajectòria professional. Si creus que necessites un respir laboral, agafa't un parell de mesos sabàtics.

Pots sofrir una aflicció menor als peus que, si no et prens de debò i descanses prou per a recuperar-te podria portar complicacions (com una unglera causada per l'encarnació d'una ungla en la pell).


Comentaris

envia el comentari