L'horòscop diari del 16 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sigues més detallista en assumptes d'amor. Fes-li un volt als teus pensaments i descobreix quina seria la millor manera de donar-li una petita sorpresa a la teva parella, té necessitat d'afecte.

La jornada laboral pot ser que s'allargui, en contra de la teva voluntat. Una cosa no t'agradarà gens perquè ja havies fet alguns plans en sortir i hauràs de cancel·lar-los o posposar-los.

El nadiu d'Àries tindrà una salut regular, i alguns podran espantar-te amb un fort dolor en el pit, conseqüència dels problemes de gasos i acidesa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Per superar els teus actuals problemes sentimentals has de ser molt assenyat. Negar l'existència dels mateixos no ajuda a evolucionar i canviar les coses. Tampoc que neguis els sentiments que tens i que tendeixes a empassar-te.

Has de ser més sociable en el teu lloc de feina, si és que vols continuar allà. Procura relacionar-te una mica més tant amb els teus companys com amb els teus superiors. O amb el públic, si et dediques a l'atenció al client.

La pràctica de l'esport et pot permetre treure del teu cor les teves actuals frustracions que no et deixen viure sense patiments.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La manera d'expressar el que sents pot ser malinterpretada pels teus éssers estimats. Una forma dubtosa o fantasiosa de veure les situacions cada dia podria posar-te en una posició poc feliç.

Gaudiràs de noves ofertes i maneres de fer la teva feina . Els somnis de persones pròximes poden dur-te al fet que una visió idealitzada t'estimuli de manera que aconsegueixis molt en aquest començament de setmana.

Els astres continuen accentuant el moviment de la teva psique a la recerca d'una millor comprensió de les teves motivacions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dilluns de març tindrà llums i ombres per al teu cor. I és que en alguns moments et sentiràs incomunicat amb les persones a les quals estimes.

A casa, l'economia marxa sobre rodes. Els teus últims esforços i invents per a estalviar estan donant els seus fruits, i el matalàs s'està omplint a poc a poc.

La teva salut és molt positiva en aquest dia, el teu cel et pinta com una persona forta i revitalitzada.

Et sorprendràs fins i tot amb la desaparició d'alguns dolors que et turmentaven dies passats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'amor que arriba entrarà per la porta gran, sense dubtes, sense complicacions, amb molta admiració, respecte i passió. Els teus fills faran una espècie de motí i volen que compleixis les seves exigències a canvi de la pau.

No et consideres una persona malbaratadora però, la veritat és que quan tens un cúmul de diners acabes gastant-lo. Amb Urà actiu fins a agost les sorpreses no et poden enxampar desprevingut, has d'estalviar.

La teva lleialtat i gran cor poden semblar-te massa, penses que hauries de ser més dolent. Però no, Lleó. Són grans virtuts i els teus éssers estimats bé ho saben.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs molt gelós de la intimitat de la teva família. Tindràs coneixement d'alguns problemes i faràs el possible perquè trobin solució de portes per a dins, evitant la mirada de curiosos o de persones que només viuen per a difondre xafarderies.

Formar-te en noves disciplines pot ser la millor clau per sortir del teu actual treball. Un canvi de rumb, si és el que necessites.

Sense necessitat de donar explicacions, busca temps per a fer allò que més t'agrada o que et relaxa, qualsevol activitat individual que et faci connectar amb el teu interior.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a l'amor avui Balança, la predicció augura un dia on et serà difícil estar enfocat en la persona estimada. Segurament la teva ment està més ocupada amb obligacions i preocupacions que amb la persona que tens al davant.

En el terreny professional, pot ser que et posis de mal humor en veure com els teus superiors afavoreixen a un altre col·lega, el qual consideres que no es mereix aquest reconeixement.

Per a la teva salut avui, encara que físicament et sents bé, o almenys, no pateixes de cap malaltia greu, emocionalment no et sents com voldries.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els germans, cosins o veïns poden ser font de grats moments que resultaran memorables. Et sentiràs especialment estimulat, les converses i els riures compartits et faran sentir feliç.

Arriben èxits i es compleixen els desitjos, pitjor res succeeix en el terme de temps que desitges. La veritat és que moltes vegades és necessari que donis temps als processos encara que et costi.

Els nadius d'Escorpí tenen a la seva disposició bones energies còsmiques que ajudaran al fet que se sentin bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a avui en l'amor Sagitari, augura un dia on continuaràs tenint de part teva als Astres per a viure intensament les teves relacions amoroses. Res pot espatllar la bona connexió que mantens amb la teva parella.

Per a la teva economia, t'anirà tot molt bé, guanyaràs més diners, però la teva actitud també serà una mica més conservadora. En el terreny professional, segurament avui et sentiràs una cosa sobrepassada per la quantitat de fronts que tens oberts.

Respecte a la teva salut, hauràs de seguir una dieta depurativa, perquè serà necessari per a desintoxicar-te i sentir-te més sa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Donaràs un toc d'emoció i tendresa a la teva vida conjugal. Si ets d'aquells nadius que estan en l'actualitat gaudint de la solteria, els contactes amb persones per les quals et sents atret poden donar-se d'una manera més profunda.

És favorable que permetis als teus socis o companys de feina participar amb les seves idees en els teus assumptes, les opinions d'altres persones poden brindar-te grans aportacions professionals.

És un bon moment còsmic per desintoxicar el teu cos de totes aquelles substàncies que saps que et fan mal però que no evites consumir.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui Aquari els Astres prediuen que hauràs de fer un esforç per estar més atent a les necessitats de la teva parella. Encara que fins ara només t'havies adonat de les teves pròpies, és moment de canviar el focus d'atenció.

En el terreny laboral, les coses aniran canviant a mesura que tu vagis assumint la teva part de responsabilitat en el procés.

Per a la teva salut, podries tenir algun problema muscular. Això podria ser producte d'una acció brusca que t'hagi bloquejat aquesta part del teu cos, o potser una acumulació de tensió.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El nadiu de Peixos que estigui jugant a dos (o tres) bandes en l'amor serà descobert. Ja no hauràs de triar ni continuar enganyant, per causes alienes a tu aquest joc se t'acaba avui.

En la teva ocupació, l'ambient estarà tibant a causa d'alguns errors ocasionats per la falta d'atenció. En el cas de necessitar diners urgents el que més et convindria (si no trobes una ànima caritativa) és acudir a un banc.

La teva força interior t'ajudarà amb la recuperació d'una malaltia. Podràs fer vida normal encara que amb algunes molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari