YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 16 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts, 16 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si ja tens parella, en estar al seu costat sentiràs com els pèls del teu cos es tornen a estarrufar o potser notes un dolor de panxa estrany, com si tinguessis papallones en aquest. El solter potser acaba aquest dilluns amb una sorpresa que et deixi amb la boca oberta.

Has d'aprendre a diferenciar la teva vida professional de la personal, perquè en els últims temps estan ambdues molt barrejades, amb línies de separació molt difuses.

Si t'ho proposes, podràs superar algunes de les teves pors o fòbies. Simplement has de pensar que aquests només es troben dins del teu cap.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En les llars de Taure hi haurà una felicitat generalitzada, amb moments de tensió puntuals per raons de gelosia. Si tens noves amistats, no li ho amaguis a la teva parella. Vés de cara, no ocultis quines són les teves cartes només pel gust de fer-te el místic.

Tindràs moltes ganes de dedicar part del teu temps i el teu esforç a labors socials, ajudant de manera desinteressada als qui més el necessiten.

Si estàs prenent algun medicament nou, para esment als efectes secundaris. Un consell: portar una mica de color vermell estimularà la teva creativitat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no baixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sortiran a la palestra alguns draps bruts (bastant recents) relacionats amb els assumptes del cor, i és possible que tinguis algun mal de cap sobre aquest tema. En els solters hi ha un cert aire d'orgull.

Podràs estalviar una mica de diners si realitzes les compres més bàsiques de la teva casa sense sortir de casa, buscant per Internet en diferents supermercats aquells productes que et fan falta i analitzant quin és el més barat.

És un bon dia per començar nous tractaments de salut. Si el teu doctor t'ha canviat la medicació, tingues clar que serà més efectiva.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Parlar de manera sincera amb la teva parella serà terapèutic i aquesta podrà comprendre't a un altre nivell. Explica-li les teves pors, no sobre la relació, sinó sobre el món en general. Això crearà un vincle més fort entre vosaltres.

A la feina, et semblarà que tot i tots estan en contra teva. Estaràs de mal humor i els teus plans no sortiran tal com tenies previstos. Jornada favorable per a inversions i per obrir comptes d'estalvis conjuntes.

Hi ha algú de qui no t'has pogut acomiadar com tu volguessis? Leo, no podràs avançar fins que no diguis adéu i tancaments aquest capítol.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et reprimeixis més, Verge: digues en veu alta quins són els teus gustos i aficions reals, no t'emmotllis als plans d'uns altres. Desenvolupa la teva veritable personalitat i perd aquesta por que tens a destacar d'entre tota la massa.

Pretenies tenir una jornada de treball bastant tranquil·la i relaxada, però alguna cosa es torçarà. Fins i tot pot, ser que requereixin els teus serveis encara que sigui el teu dia de descans.

En l'àrea de la salut, els astres apunten com l'ansietat podria fer acte de presència; i si no la domines, podria bloquejar-te per complet.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança hauràs de ser molt cautelós, tot allò que pensaves que era segur, podria ensorrar-se. Pot ser que necessitis replantejar-te la relació o la teva manera de veure les coses en la relació.

Pel que fa a les teves finances, no et vindria malament estalviar una mica de diners per resoldre els deutes o préstecs que tinguis pendent, abans de continuar gastant en altres coses.

Respecte a la teva salut, una posada a punt podria beneficiar-te. Estaria bé, que a més de fer-te una revisió mèdica consultis amb un especialista en medicina natural.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per als assumptes de l'amor. Els nadius de la segona i tercera desena de dies gaudiran dels efluvis lunars que continuen portant emoció i alegria a la vida sentimental d'Escorpí.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravelles i et trobaràs cada dia més prop dels teus objectius. Si necessites temps per a elaborar estratègies i planificar intenta prendre la tarda per a estar en silenci en el teu estudi o oficina.

És un dia excel·lent per ocupar-se de la salut emocional i psicològica. Si estàs interessat a sanar un assumpte en particular, estàs beneït pels astres.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, estaràs en lluita entre la teva part més dominant i la teva part més generosa i empàtica. D'una banda, voldràs imposar el teu criteri a la teva parella, però per un altre, les teves ganes de satisfer-la et faran recular.

Per a les teves finances, t'arribarà uns diners procedents des de lluny, això implica familiars que viuen a l'estranger o negocis que prosperen lluny de les fronteres on resideixes.

Respecte a la teva salut, en línies generals serà bona. No obstant això, és millor que continuïs posant l'accent en un programa diari d'exercici físic i bona alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor no et podria anar millor Aquari. Els Astres s'han proposat ajudar-te perquè aconsegueixis el que vols en aquest aspecte de la teva vida. Si estàs en parella, tot anirà com la seda, l'enteniment mutu i la connexió seran perfectes.

En referència a la teva economia, podràs dur a terme els plans que tenies previst respecte a una inversió en assumptes acadèmics. En l'àmbit professional, tens l'èxit davant teu, però sembles no adonar-te.

El teu cos et respon perfectament i la teva psique sembla estar més equilibrada que mai. Avui pots presumir davant tothom.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu amor es bolcarà sobretot en els teus fills però també hi haurà moments per al romanç amb la teva parella. El solter podria trobar a l'amor de la seva vida en alguna activitat creativa.

Els astres afavoriran als nadius de Peixos emprenedors i tibaran el dia de què tinguin treballs per compte d'altri o molt rutinaris, fent que aquests últims visquin un dia envoltats de sorolls i discussions.

Segueixen els malsons? Et despertes a mitjanit? No et sents a gust a casa? Necessites fer una prova d'energies negatives en la teva llar i, posteriorment, una neteja energètica amb sàlvia.


Comentaris

envia el comentari