IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 17 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Utilitza la teva experiència vital per a analitzar què ocorre al teu voltant. Comprèn quin és el teu lloc, i en quin moment està la teva relació amorosa, si és que la tens ara mateix.

Tens un projecte per a lliurar en el teu treball? Llavors fes-te un cafè doble i posa't a la feina, perquè el temps juga en contra teva! La teva concentració anirà i vindrà al llarg del dia, i alguns companys t'ajudaran a ficar-te en el camí quan et desviïs.

Duplica les teves atencions si has de manipular eines tallants o punxants i aconseguiràs esquivar qualsevol accident.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algunes ruptures amoroses podrien succeir en aquest dia. I és que molts nadius comprovaran que els camins de la seva parella i ell no tenen per què estar en la mateixa direcció. Pot ser dur, però us mereixeu ser feliços, cadascun pel seu costat i en llibertat.

El teu treball pot ser rutinari, d'acord, però no li tiris sal i pebre a la situació comentant xafarderies amb els companys. Més que res, per a curar-te en salut; algun esquirol podria fer públiques les vostres converses.

No subestimis les teves possibles malalties o malalties, sobretot si poguessin ser contagioses.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en solitud en aquest moment de la teva vida, pot ser que sentis una mica de tristesa, una sensació de buit que podries superar si et comuniquessis amb amics en la teva mateixa situació. Moltes vegades compartir les penes amb algú les fa veure més petites.

Aquells nadius del signe dels bessons que siguin amos del seu propi negoci tindran possibilitat de conèixer a algú amb qui podrien treballar. Es tracta d'algú que podria aportar excel·lents idees respecte de bons negocis.

Estaràs subjecte a una influència astral que t'inclini a patir certes molèsties als peus.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha persona que viu lluny de tu (en el sentit físic, a quilòmetres de distància) però que et desperta un elevat interès amorós. Avui tornareu a tenir contacte i això et portarà a replantejar-te la teva vida i els teus sentiments.

La llum arribarà fins als teus actuals acords i contractes, aquests que estan pendents de signar. Comprovaràs quins t'interessen de debò, i quins altres tenen fosques intencions.

Et ve de gust fer exercici i activitats físiques, sobretot, si se surten de l'habitual. Els teus amics et donaran bons consells sobre què és el que més et convé.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Acaba de deixar enrere els problemes del passat i comença a plantejar nous reptes i projectes en parella. El solter podrà establir una comunicació més fluida i amb un aire romàntic aquesta nit.

L'administració pública t'abonarà uns diners amb el qual no comptaves, i que t'ajudarà amb alguns pagaments que tenies endarrerits. En el treball, si vénen ordres dels teus superiors, les acataràs amb un gest de resignació i cansament.

Un desajustament hormonal et farà estar inflat i pot ser que fins i tot, et causi una mica d'acne. Menjar julivert t'ajudarà a recuperar l'equilibri hormonal.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Gràcies als bons impactes del teu cel, els moments d'alegria conjugal seran intensos, amb una tendència exagerada al plaer i a l'excés. A la teva habitació no faltaran els focs artificials, encara que tot seria millor si sabessis ser més moderat, més raonable. El solter somia fort amb trobar a la seva ànima bessona.

En el treball et veuràs exposat a canvis en el programa. Deixa la porta oberta a la improvisació, sigues versàtil i deixa't portar per les circumstàncies.

Gaudiràs amb l'ambient casolà, et faràs aficionat a les alegries domèstiques i seràs enginyós inventant excuses evitar el gimnàs.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Astres han decidit unir-se per a donar-te forces en els assumptes del cor. Tindràs una visió més clara de les coses i això t'ajudarà a millorar enormement la teva relació amb els teus éssers estimats.

En el treball, pot ser que et plantegis coses que fins a aquest moment no t'havien passat pel cap.

Realment estàs fent el que t'agrada?. En qüestió de salut, el més probable és que el teu cos respongui de manera ràpida i eficaç a les cures que necessitis. Això implica que no et portarà molt temps recuperar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs l'oportunitat de mostrar el que sents per mitjà d'accions, ja no es tractarà simplement de paraules sense manteniment. Avui mostraràs el valent i sensible que ets, Escorpí

Una situació única es presentarà perquè quedi demostrada la teva fortalesa. Observes als teus amics que tenen tota la llibertat del món disponible en el que refereix a horaris i podries estar sentint una mica d'enveja. Tu pots també portar endavant una emprenedoria si te'l proposes.

Podries iniciar un nou camí que et porti a conèixer els nutrients que et són més favorables.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor Sagitari, faràs la vista enrere per a veure com es va arreglar la teva relació amb la teva parella, i pensaràs en el motiu d'algunes baralles i que gairebé van acabar amb la separació.

De tota aquesta situació, podràs treure conclusions molt profitoses. A nivell professional avui hauràs de mostrar el màxim compromís en el treball. T'observaran de prop i mesuraran els efectes del teu treball. En la salut, serà un dia sense canvis.

Si estaves tenint símptomes d'alguna malaltia transitòria, el més probable és que siguin lleus i cessin en poc temps.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Al llarg d'aquesta jornada el teu ànim serà canviant, Podries començar el dia vibrant un esperit de llibertat i alegria, despreocupat i centrat en les teves necessitats intel·lectuals per a arribar a l'anit embolicat per un ànim més sensible.

No hauries de deixar d'ocupar-te d'un tema professional que has descurat en el passat. Una distracció podria portar-te un problema.

La influència astral per als nadius de Capricorn mostra que els estats de rinitis al·lèrgiques són molt possibles.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les coses tendiran a millorar en el pla amorós per als nadius d'Aquari. Tot allò que alguna vegada vas somiar podria fer-se realitat en aquests dies. Si estàs en parella prepara't per a les novetats.

En el professional, les noves oportunitats que sorgeixen no són equitatives. Això vol dir que per a alguns Aquari s'obriran moltes portes, mentre que per a uns altres no hi haurà manera de promocionar-se.

A nivell de salut, les proves mèdiques que t'hagis fet recentment donaran resultats positius. No en el sentit de detectar una malaltia, sinó tot el contrari.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella està inquieta per temes de salut i laborals. Això posarà els teus nervis a prova i, en comptes de començar una discussió per això, intenta ajudar-lo canalitzant la seva energia.

Una abraçada amb els teus pares o fills t'omplirà el cor de felicitat. Saturn et continua revelant qualitats que creies que tenies oxidades. La idea de muntar el teu propi negoci serà molt atractiva per a tu avui. Encara que preferiràs fer-ho sol i, a poder ser, des de casa.

A nivell físic, necessitaràs fer estiraments i exercicis per a controlar la teva respiració què tal una classe de pranayama ioga?


Comentaris

envia el comentari