L'horòscop diari del 17 d'abril de 2021

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 17 d'abril de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Amb l'arribada d'aquesta finalitat de setmana d'abril estaràs lleugerament preocupat; tens a la teva esquena una bona col·lecció d'inseguretats, complexos i les ferides d'amor del passat, les quals encara no han cicatritzat.

La monotonia és present en la teva vida laboral, i en principi, no hi ha res realment important per a informar.

Controla bé els horaris a l'hora d'alimentar-te, i no te'n vagis al llit amb l'estómac massa ple (ni amb algunes copes de més), o en cas contrari podries sofrir malsons que interrompin el teu somni.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu amor serà fort, i gràcies a la protecció de Venus, aquest dissabte 17 d'abril faràs veritables avanços en la perfecta comprensió amb el teu cònjuge. Els dos remareu en la mateixa direcció. Els desacords passaran a la història si baixes la guàrdia.

No tens por de jugar les teves millors cartes per a aconseguir la fama i l'èxit. Encara que no has de precipitar-te abans de donar la teva paraula en nous projectes, pensa en la teva família.

Aposta per la senzillesa; no facis cap activitat complicada, i compte amb les altures, que el vertigen es decideix a fer-te una visita aquest dissabte.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna ingressarà aquest dissabte en el signe de Cranc i portarà per a molts nadius un emotiu record. Estàs arribant a l'acceptació d'una situació que de moment no pots modificar. No t'alarmis i cerca consolo en un amic.

És moment d'usar la racionalitat per a equilibrar les despeses i aconseguir que els diners s'administri de la millor manera. Si estàs cursant una malaltia, és un moment excel·lent per a secundar-se en pensaments positius.

Conèixer el poder de les aromes de les herbes i el seu poder de sanació pot obrir un món nou als teus sentits.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els detalls i els gestos d'amor seran molt importants per a tu, Cranc: tens un dissabte d'allò més romàntic. Et preguntaràs com pots fer de feliç a aquesta persona que adores. Alguns seran atrevits i compraran un anell de compromís en el dit de la seva parella.

En el treball l'ambient sembla hostil; segons les teves informacions hi ha gelosia i enveges per onsevulla. Així que procura no fer un pas en fals, i evita demanar ajuda a ningú.

Cerca la companyia d'aquests amics que sempre et fan somriure, planifica amb ells activitats dedicades a relaxar-te i gaudir.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et vindrà de gust explorar nous territoris plaents en el dormitori. Fetitxismes, pràctiques que se surten del normatiu, juguis, menjar, postures, disfresses… la teva habitació es convertirà en un temple del plaer. La teva actitud d'avui serà conformista però sense drames. Valoraràs el que tens i seràs realista amb les teves opcions.

És un bon dia per a les compres de qualsevol índole perquè Júpiter i Venus et traslladen la seva sort per a trobar les millors gangues i ofertes del mercat.

Si no ets capaç de concentrar-te en la teva pràctica de meditació ajuda't amb les meditacions guiades, en seguir instruccions no et despistaràs tant.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dissabte t'aixeques una miqueta inconformista, i lluites contra tot el que s'estableix. Vols trencar normes i lleis, fins i tot dins de la teva manera d'entendre l'amor. Tens un treball que et fa infeliç? No dubtis sol·licitar una entrevista amb una empresa que estigui lluny de les teves fronteres.

Vols una evolució, i si en el teu entorn no hi ha bones eines per a ser feliç hauràs de buscar-les fora, en un altre país fins i tot.

Accepta qualsevol propostes inesperada que estigui relacionada amb l'activitat física i amb l'esport, sobretot, si es desenvolupen en equip i en entorns a l'aire lliure.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els qui estan solters, es veuran beneficiats per l'entrada de noves persones a la seva vida. Dins de l'amistat estarà el veritable tresor de Balança  i per a molts serà el començament d'una nova relació que pronostica una unió important.

En el laboral, els Lliura es veuran acompanyats tant de bona sort com mala fortuna, que comportarà a grans èxits i també incòmodes fracassos.

En la salut, indica la possibilitat de desenvolupar mals hàbits i/o addiccions. Allunya't de l'alcohol i no abusis de cap altra beguda forta, especialment durant els caps de setmana.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens poca energia disponible per a dedicar als assumptes del cor. Pot ser que estiguis passant una etapa de molta exigència en el teu treball i per això no tinguis temps disponible per a acostar-te a aquesta persona tan volguda.

Si mostres cautela, podries donar un gir a la teva economia i aconseguir una mica d'estabilitat. És probable que algunes situacions respecte dels diners compartits amb la teva parella o família t'hagin esgotat i per això buscaràs un canvi.

Els astres mostren un dia de goig i benestar. La salut és òptima i en cas d'estar passant alguna malaltia les millores són òbvies.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que hagis sentit que les teves relacions romàntiques estaven caient en la rutina. Per sort, l'horòscop de Sagitari per a avui prediu que això canviarà.

En l'àmbit professional, serà més probable que necessitis treballar amb uns altres. Tracta de tenir confiança mentre fas això. Quant millor treballis amb uns altres, millor t'anirà a nivell de rendiment.

En la salut, avui pot haver-hi risc de lesions i fractures, així que és millor evitar practicar esports de risc, entrenaments durs, o situacions en les quals podries danyar-te físicament. Vés amb compte també amb el mitjà aquàtic.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius que es troben solters tenen la possibilitat de trobar-se amb un ser molt especial, elegant i sensual i ser part dels pròxims capítols de la seva història.

Aquest cap de setmana un imprevist alterarà les idees que tenies sobre una inversió a futur. Potser has de gastar una part dels teus estalvis per a resoldre un problema domèstic. Avui la Lluna en Bessons en conjunció a Mart t'impulsarà a començar un nou hàbit en la teva vida.

La salut serà un tema important aquest dissabte, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En el terreny sentimental, si aquestes en una relació et sentiràs una mica trista perquè pensaràs que la teva relació de parella està estancada i no avança ni arriba a cap punt.

En el terreny laboral si et trobes en un període de proves tindràs bones notícies i abans del que pensaves. Si estàs buscant treball no et desanimis i cerca més exhaustivament.

Avui Aquari, pots tenir algun problema de circulació. Evita unes certes postures durant una estona molt prolongada, sobretot has de centrar-te en la part de les cames.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hi haurà un desacord per als nadius de Peixos amb parella. Si porteu menys d'un any junts aquesta discussió trontollarà la vostra relació. El solter es toparà amb una conquesta que no busca gens seriós.

Si depens econòmicament d'una altra persona i no hi ha manera de trobar treball anhelaràs sentir-te útil, tenir els teus propis diners i poder prendre decisions lliurement sobre les teves despeses. Tingues una mica de cara i demana a amics i familiars que lliurin el teu currículum allà on treballen.

Serà un dia gris on les llàgrimes brollaran en alguns moments. El cansament mental també apareixerà i ennuvolarà els teus pensaments.


Comentaris

envia el comentari