L'horòscop diari del 17 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 17 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus, el planeta de la deessa de l'amor i de la fertilitat li donarà prioritat absoluta als teus amors; alguns Àries notaran un desig d'augmentar la família, ja sigui a través de mètodes tradicionals o de l'adopció.

Mercuri propicia la teva ambició i el teu afany de superació, i per això, faràs tot el que estigui a la teva mà (i fins i tot una mica més) per tenir èxit en la teva vida professional.

La teva salut apunta estable, i notaràs certa millora si has patit una lesió de qualsevol tipus mentre practicaves esport.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Al teu amor li podrien faltar alguns dels seus colors més bonics. Hauràs de esmerarte molt per trobar aquelles tonalitats que voldries, en un dilluns que es dibuixa bastant gris.

Mercuri t'adverteix que en el nivell professional no tindràs dret a l'error, així que hauràs de caminar amb peus de plom. Rep bé les crítiques constructives, no te les prenguis com un atac personal, perquè no passa res.

Controla el nerviosisme addicional que poguessis patir aquest dilluns, que podria debilitar el teu benestar. Per precaució, evita les activitats en què hagis de carregar molt pes.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És l'inici d'un cicle de moments feliços pel que fa als teus sentiments. Sentiràs confiança en mostrar el que sents i transmetre el teu amor i la teva necessitat de viure en un ambient de companyia i alegria la teva vida de parella.

Podràs començar a planificar el pressupost gràcies a alguns canvis en els teus ingressos. Tindràs un panorama de futur més segur i constant.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Necessites fer servir una mica més de psicologia en les teves relacions amoroses. Escoltes poc a la persona que estimes, i pretens, però, que ell o ella estigui atent a tot allò que tu hagis de dir o d'opinar.

En el treball es percep una actitud de rebel·lió i protesta. Reclamaràs allò que, per justícia, et pertanyeria, no deixaràs que ningú trepitgi els teus drets.

Estaràs molt entusiasmat amb les teves obligacions personals i professionals, però no descuidis la teva forma física. Treu una mica de temps per a tu.
Els aspectes planetaris d'avui per als del teu signe mostren la possibilitat de patir de problemes en la vista per l'ús desmesurat de pantalles.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

La decisió pels teus propis projectes i l'obstinació que estàs posant faran que la teva parella et vegi molt atractiu. El solter de Lleó, convençut per un amic, es crearà un perfil a una app de lligar.

En el treball hauràs de fer una anàlisi de la situació actual de l'empresa on treballes o del teu propi negoci. Són dates tèrboles i necessites una bona planificació. Bon moment per apuntar-te a aquest màster que t'interessa des de fa anys.

T'aixecaràs amb més energia de l'habitual. La teva disposició per afrontar el dia i la teva salut física seran immillorables.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor camina sensible; et sents bastant desprotegit, i els teus sentiments pateixen d'intermitència. Tan aviat t'il·lusionaràs amb alguna cosa com perdràs la manxa, i acabaràs per tornar a tots bojos.

En el treball sentiràs una bella satisfacció per fer les coses bé i amb èxit, tot i que també podràs aixecar algunes enveges.

Et trobaràs amb un bon equilibri físic i una millor salut psíquica. Des de primera hora del matí notaràs una llibertat espiritual, com si els teus complexos i les teves pors se n'haguessin anat, i et sentissis més lleuger en els teus moviments.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui en l'amor revela que tot esforç dirigit a modificar la conducta de l'altra persona és en va. Si tens problemes amb la teva parella, hauràs d'arribar a acords que us satisfacin als dos, respectant la seva individualitat.

Pel laboral, avui serà un dia ple de tensió, no per discussions, sinó per pressions de la mateixa feina.

En la salut, et despertaràs amb molt més ànim i energia, el més probable és que portis a terme una rutina d'exercicis per començar el dia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Una notícia arribarà a les teves orelles que podria pertorbar la teva pau interior. Tindràs al llarg del dia una sensació de molta inquietud. Potser voldries poder cridar aquest secret a veus però no és l'adequat i sabràs aturar-te abans de provocar un problema major.

Tindràs un ímpetu, alguna cosa agressiva que no et permetrà prendre un moment de reflexió abans de respondre de mala manera al teu cap o companys de treball dels quals depèn la teva productivitat.

Un excés d'energia solar que pot donar com a resultat esdeveniments d'hipertensió, nerviosisme i taquicàrdia.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor Sagitari, revela que invertiràs la major part del temps en complir amb els requisits domèstics i passar temps amb els membres de la família. Estaràs en un estat feliç i pacífic.

En el laboral, perdràs la major part del temps en activitats inútils. No seràs capaç de mantenir l'enfocament en la professió i la tasca que tens entre mans.

En la teva salut, et despertaràs com renovat, el que t'ajudarà a enfocar el dia amb optimisme i confiança. Aquesta actitud ho serà tot.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La Lluna i el teu regent Saturn es troben en oposició i garanteixen un estat emocional estable. Podràs avaluar tot el que succeeix en la teva relació amb la mà al cor però sense perdre el cap.

Arriben canvis favorables a la teva vida laboral. Porten augments a les possibilitats econòmiques. Podria presentar-se l'oferiment per una nova feina o potser un negoci amb amics

Els alineaments planetaris s'inclinen a millorar el teu aspecte i la teva cura personal. Apel·laràs a diferents recursos i tècniques noves per optimitzar la forma en què et veus.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per avui en l'amor Aquari, revela que comences la setmana amb millors perspectives que com la vas acabar. Ara que les coses s'han calmat, ja pots donar curs als teus sentiments.

Els que treballin pel seu compte, se sentiran una mica ansiosos, però sabran controlar la seva impaciència i es mantindran ferms per mantenir el seu negoci pel camí de l'èxit.

En la teva salut, aquesta setmana continues amb la bona ratxa de què anaves gaudint, és a dir, et sents bastant bé i si pateixes alguna malaltia, serà lleu.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Enxamparàs a la teva parella en unes quantes mentides, i creuràs que pot ser símptoma d'una possible infidelitat. Observa els canvis en la seva actitud aquests dies i, si tens sospites fermes, el millor serà que li preguntis directament.

Sempre intentes donar el millor de tu a la feina, però avui notaràs que el cansament et pesa més que l'ímpetu i somiaràs amb les teves vacances. Compte! En una badada per sortir corrents de casa podries deixar-te les claus dins.

Un desajust hormonal pot provocar acne sever a les galtes. No t'ho tapis amb maquillatge així només ho empeorarás.


Comentaris

envia el comentari