YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 17 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 17 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana arriba al seu equador amb cert desgast amorós per al nadiu d'Àries, i en algunes llars la crisi es posarà de manifest. Per molt que intentis fingir que les coses van bé, les cicatrius seran doloroses.

T'anirà millor en matèries professionals i econòmiques; en aquest sentit avui pot arribar fins tu una important quantitat de diners. No serà un regal, ull, sinó una gratificació o una prima per un treball ben fet.

Lluita contra els nervis que a vegades no controles, i dona sortida el teu excés d'energia amb activitats lúdiques.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

De manera natural exageres tot el que passa dins del teu cor, i et resulta fàcil crear un drama d'un acte d'allò més inofensiu (o una festa d'una notícia que no el mereix). Hi ha mosques al voltant d'aquest pastís que portes tant de temps cuinant.

Sé competitiu i feroç dins del teu treball: algun company podria vendre la seva ànima al diable per a apropiar-se del teu.

Saps que fas determinades coses tots els dies que van en contra de la teva pròpia salut, però no saps com tirar el fre.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per a molts nadius del signe dels bessons, és un moment en el qual hi ha donar-li una nova oportunitat a l'amor. Si una relació semblés no funcionar en la convivència, no significa que no sigui una bona idea mantenir l'amor viu habitant cadascun en la seva pròpia llar.

La urgència de generar nous ingressos serà la que t'impulsi a canviar moltes maneres d'enfrontar el treball i la professió.

Pot ser que et costi relaxar-te i això també podria portar-te dificultats per a agafar el son. Presa una infusió de til·la.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Encara no ha arribat el dia de Nadal i ja comences a estar una mica fart d'aquestes assenyalades dates; t'agradaria que l'amor que ara manifesta tothom anés més sostingut al llarg de l'any.

La teva generositat et pot jugar una mala passada. I és que pots estar revelant alguns dels teus millors trucs a persones massa ambicioses, que poguessin arrabassar-te allò que et pertany en un moment donat.

Comences a cridar als teus problemes de salut pel seu nom, sense eufemismes, i de la mateixa manera, trenques amb algunes supersticions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els mals fums s'apaivagaran i donaran pas en tu una actitud més amorosa i casolana. Voldràs gaudir del romanç i de la teva família. El millor pla? els jocs de cartes i de taula.

Et submergiràs en els teus pensaments i reflexions i això et retardarà a l'hora d'acabar les teves tasques laborals. A l'aturat li sorgirà una entrevista a la qual anirà sense molta convicció.

Els astres t'insten a prendre't més de debò el teu costat màgic. Potser hi ha molts senyals en tu que indiquen que ets un/a embruixador i no ho sabies.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et deslliuraràs d'algun desacord dins de casa; això sí, Virgo, fes examen de consciència i admet que estàs una miqueta insuportable. Pigues d'egocèntric, creus que els teus problemes importen més que el de la resta de les persones.

Hi ha molt bones vibracions dins de la teva atmosfera professional; la bona comunicació està a l'ordre del dia, i aconseguiràs transmetre pensaments i idees que fins ara no t'atrevies a manifestar perquè pensaves que ningú els faria cas.

El teu estómac camina regirat per un aliment que no acaba d'asseure't bé. Coneixes totes les teves al·lèrgies i intoleràncies?

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció avui Lliura, augura que Mart enfront del teu signe porta resistència dels altres si ets massa egoista o massa assertiu.

En el treball, Saturn en trígon porta un progrés constant i grans assoliments a causa de la teva paciència, determinació i un fort sentit del deure.

En la salut, Mercuri augmenta el ritme de la vida amb activitat mental, comunicacions, viatges curts i encàrrecs. El ritme frenètic pot provocar irritabilitat nerviosa i pensaments precipitats. Et convé frenar una mica de tant en tant perquè les circumstàncies no s'apoderin de la teva voluntat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Quanta passió i emocions intenses pots ser capaç de despertar en la teva parella quan saps toquen les fibres més íntimes del seu cor amb sensualitat i afecte, Escorpí.

Molts projectes que havies abandonat per falta de confiança en les teves pròpies idees poden ressorgir avui perquè disposes de molt bona energia planetària a favor de la teva situació econòmica.

Respecte de la salut, cuida la teva postura i aprèn una mica de ioga.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, Venus en decadència et fa més relaxat, amorós i afectuós. Aquest és un moment de pau, harmonia, romanç i diversió. L'augment de l'encant i la bellesa et fan més atractiu i popular.

En el professional el trígon de Mart, aporta energia i passió equilibrades i no agressives. La teva franquesa, iniciativa i bons instints et portaran èxit professional.

El teu estat d'ànim es veu més afectat pels altres i té un impacte més fort en els altres. La clau de l'èxit és el compromís i la cooperació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta posició impulsa a viure secrets apassionats, a estimar a distància a algú que t'agrada molt pitjor que potser no t'animes a demostrar-li els teus sentiments. Manejar les teves despeses amb criteri, de forma ordenada et portarà a aconseguir alguns objectius importants.

Si estàs buscant ocupació, ets d'aquells que podrien complir amb els requisits que sol·liciten per a un lloc de treball que s'ofereix molt prop de la teva llar.

Si estàs patint de dolors articulars, és molt probable que necessitis més exercici i moviment.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És un bon moment per a casar-se o formalitzar una relació sentimental d'alguna altra forma. Un enfocament pràctic i de sentit comú ajuda a resoldre qualsevol dificultat recent en les relacions.

A l'àmbit professional, Saturn en decadència fan d'aquest moment una ocasió de treball dur i responsabilitat. Representa la culminació d'anys d'esforç i lluita per aconseguir les teves metes.

En la teva salut, et sents còmode i segur de ser tu mateix sense necessitat de fingir o tractar d'acontentar als altres. La pau interior fa que les teves relacions siguin més harmonioses.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podràs veure que has repetit certs patrons amb la teva parella (o ex) que van succeir en la teva llar quan eres petit. El teu orgull t'impedirà exhibir la teva sensibilitat i això et causarà frustració.

El treball serà per a tu una via de fuita. Encara que estaràs bastant irritable i els teus companys tiraran a sorts qui et pregunta què et passa. El millor serà que parlis el just i amb un to neutre perquè no hi hagi malinterpretacions.

Les hormones seran (en part) causants dels teus alts i baixos emocionals. Intenta veure les situacions des d'un tercer punt de vista. Així dominaràs les teves paraules i accions.


Comentaris

envia el comentari