L'horòscop diari del 17 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 17 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saps que després de la tempesta sempre surt l'arc de Sant Martí i el Sol; per això no li donaràs molta rellevància a les petites arestes que hi ha punxants dins de la teva relació amorosa. Fins i tot posaràs una mica de bàlsam per a intentar pal·liar les molèsties que t'hagin causat.

Pel que fa al camp professional el teu criteri no sempre serà excel·lent, i la teva ignorància pot quedar en evidència en un tres i no res.

Supera la por que et dona, a vegades, anar al metge. A vegades prefereixes prendre medicines segons el teu propi criteri atès que no t'agraden els hospitals.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs molt receptiu al diàleg, i sabràs veure les dues cares d'una mateixa moneda; apreciaràs a la persona que estimes amb les seves coses bones i també les dolentes, amb relativa objectivitat. Aposta per les teves activitats professionals amb molta fortalesa; tant de bo creguessis en tu mateix amb la mateixa naturalitat que ho fan els altres.

En el treball estaràs en una fase de sort i podràs aconseguir algun avantatge en els horaris o en el sou.

Et sentiràs en bona forma; hauràs de controlar, això sí, el nerviosisme, i descarta les begudes excitants perquè l'eufòria no t'encegui.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una relació podria estar portant la teva vida per un camí tempestuós i complex. És moment d'elegir una direcció a prendre i deixar de coquetejar amb la idea de prendre tots els camins. La veritable motivació que et porta a tolerar compartir algunes experiències pot estar donada per la necessitat d'evolucionar.

Deixa enrere la necessitat de trobar culpables per a les situacions que succeeixen en la teva vida professional i dóna't suport en l'auxili que et brinda Júpiter des d'Aquari.

Per a aquesta jornada la salut dels nadius del signe de Bessons és relativament estable.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els fantasmes del passat truquen a la teva porta per a turmentar-te. Un retrobament amb un vell amor et donarà més maldecaps dels que esperaves. Aquesta persona vol tornar al teu costat amb interessos foscos, així que no et creguis la seva xerrameca.

Continuaràs gaudint d'una certa sort dins del teu treball; no estaràs despistat com en altres ocasions i identificaràs problemes abans que algun dels teus competidors més directes.

Sé molt rígid si estàs seguint una disciplina esportiva o una dieta; estàs aconseguint bons resultats, així que no és qüestió de tirar ara la tovallola.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella se sentirà trista per un assumpte que no se sent còmoda per a comentar-te. Arma't de comprenssió i compassió i intenta empatitzar amb el teu ésser estimat.

En l'ambient professional i/o el teu lloc laboral tot sortirà a cor què vols. Gaudiràs d'una jornada relativament tranquil·la, on les tasques et sortiran a la primera, no hi haurà errors ni fallades i el clima entre companys i superiors serà distès i amable.

L'ideal per a aquest dia és començar-lo fent exercici abans que surti el sol, perquè serà quan tinguis més energia.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Volies que aquest dimecres s'omplís l'aire d'amor, però has fet molt pocs esforços per a aconseguir-lo; la teva actitud conformista et feien encreuar-te de braços, sentint que l'univers girava al teu voltant.

En el treball et posicionaràs en temes relacionats amb la política, els drets socials o la religió. Assumptes en els quals la imparcialitat sol tenir premi, però no podràs quedar-te callat davant uns certs comentaris dels companys.

Com bé t'ha ensenyat la teva pròpia vida amb el pas dels anys, els excessos no són bons, i lamentaràs haver estat massa golut, o haver begut de més.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els nadius de Balança es mostraran egoistes en la seva relació de parella. Voldran imposar les seves condicions i, a la llarga, provocaran un ressentiment difícil de solucionar.

En el professional sorgiran problemes difícils de solucionar, però la seva tranquil·litat i intel·ligència ho faràs possible. Organitza estratègies laborals que et permetin estalviar temps i diners.

Quant a la teva salut, no sorgiran problemes de salut que revesteixin importància. Però les teves múltiples activitats poden perjudicar-te a llarg termini. Pren-te el teu temps i evita els menjars massa copiosos, tret que vulguis anar en detriment del teu benestar.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus continua en la zona Aquari del zodíac i permet als fills de l'escorpí sentir l'amor amb naturalitat i sense apassionaments, simplement se sentiran a gust a casa, és un bon temps per a passar-ho en família.

L'economia avui donarà senyals de progrés sempre que et deixis orientar per algú del teu entono que coneix els moviments del mercat. Es tracta d'algú admirable per a tu, un empresari o assessor comercial de gran experiència.

L'estrès és una bomba de temps i per això hauràs d'administrar millor les hores de descans.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Neta el terreny d'influències estranyes i nocives i podràs retrobar-te amb l'amor. La teva ànima bessona no acceptarà les excuses que li oferiràs i et costarà trobar el camí de la reconciliació.

En el terreny professional és convenient que extrems les precaucions si penses invertir els teus estalvis en algun negoci poc clar. Pots córrer grans riscos.

Quant a la salut, els nervis i l'ansietat poden provocar-te trastorns gastrointestinals. S'imposa un canvi urgent d'hàbits. Les caminades ajudaran a millorar la seva elasticitat i bons reflexos, no et quedis tancat a la teva casa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius que es troben solters podrien disposar de l'energia entrant per a començar a establir una relació amb algú que està molt enamorat esperant una mica d'atenció.

L'excel·lent predisposició astral per als assumptes financers dels nadius del signe de Capricorn continuarà aquest dimecres donant sorpreses agradables. Els astres t'indiquen que és temps de somiar en gran.

Capricorn, per a mantenir-te sa i jove existeixen molts trucs dels quals pots disposar. Si no has provat amb aliments fermentats aquest és un moment excel·lent per a començar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, no toleraràs imposicions ni regles, voldràs fer la teva voluntat sense tenir en compte els desitjos dels altres. La parella demandarà major atenció, però no estaràs disposat a escoltar-la.

En el professional, donaràs per acabades tasques que semblaven no tenir fi per a iniciar unes altres que et brinden noves oportunitats. Serà millor que actuïs sense demora.

En la salut, pot ser que els maldecaps i les contractures no tinguin solució si no canvies el teu ritme de treball, descansa una mica més i inicia noves activitats que et gratifiquin.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu cercle pròxim està sofrint canvis importants i distanciaments (potser es tracta una parella, una mare, un millor amic, etc.) que poden provocar-te ferides emocionals. No portis aquest duel de manera solitària i dóna't suport en els qui continues confiant.

En el treball, la teva memòria podria jugar-te una mala passada i podries oblidar-te d'algun pas essencial, i provocar un error que després et serà molt difícil solucionar. Tingues a mà per escrit tots els protocols i processos per a evitar esglais.

La teva salut mental està en un moment fràgil i segurament és necessari que necessitis ajuda professional.


Comentaris

envia el comentari