YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 17 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 17 de gener de 2011. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'obligues a tu mateix a passar més temps amb la teva parella del qual realment t'agradaria. També intentes donar-li profunditat a cada tema sobre el qual dialogueu, com si li tanquessis la porta a la improvisació i al desenfre.

Aprofita que és diumenge per a desconnectar del teu treball, si és que tens aquesta sort. Oblida el telèfon mòbil, i no gastis les teves energies a comentar anècdotes de la teva oficina o la teva empresa.

No vences del tot la por d'envellir, i per això faràs noves activitats retardin les teves arrugues.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents una mica ignorat en els assumptes amorosos; encara que truquis a la seva porta, aquest sentiment sembla tancar l'orella a la teva veu durant el diumenge. No et quedarà més remei que esforçar-te el doble i així aconseguir experiències agradables.

La teva actitud a l'hora d'enfrontar-te al treball és molt dinàmica, fins i tot en un dia com el diumenge en el qual la majoria de la gent sol descansar.

Baixa el nivell d'exigència que tens; la cerca constant de la perfecció pot resultar nociva per a la teva salut física i mental.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del signe dels bessons que es troben solters poden obrir-se a viure nous enamoriscaments amb més i millors trobades íntimes. També és possible que aquest diumenge visquin escenes de diversió i trobades amb amics.

Hi ha molta energia estancada en alguns racons de la llar que requereix d'un canvi per a donar un gir a la teva vida material. No és qüestió de màgia sinó de vibració.

Els astres auguren un estat de salut estable i bo en general.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El Sol t'ofereix la seva millor llum per a il·luminar la teva vida amorosa, Cranc. La teva setmana acaba en un remant de pau, amb bones relacions amoroses i familiars (i alguns episodis de diversió addicionals per als nadius que estan solter).

Posa't les piles en el treball: no siguis mandrós ni et relaxis. Els companys que tenen menys experiència que tu vénen trepitjant bastant fort, quedes avisat.

La vida sexual està molt vinculada a l'amor, però també a la salut. Evita els embarassos no desitjats, i de la mateixa manera, protegeix-te de les malalties venèries.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La Lluna en conjunció a Neptú augmenta el teu costat més romàntic i sensible. Seria estupend fer alguna activitat a l'aire lliure, ja sigui en parella o amb els fills.

En l'àmbit laboral i professional, encara que els altres juguin brut no caus en el seu parany ni et poses a la seva altura. Fent les coses bé tot acaba posant-se en el seu lloc. La teva honradesa és una de les teves millors qualitats, has d'estar orgullós, Lleó.

La teva zona de salut segueix amb bons aspectes fent-te sentir ple de vitalitat i bon humor. També la teva energia sexual i libido estaran molt altes.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el teu cor s'han succeït una sèrie de canvis que han alterat la teva agenda i la teva rutina per complet; a més, poc o res podies fer perquè aquesta evolució no es fes efectiva.

Si estàs lluitant amb alguns problemes relacionats amb el teu treball, has de saber que aquest diumenge podria ser crucial per a trobar la solució d'aquests. De qualsevol manera, la sort hauria d'acompanyar-te per a ajudar-te en la teva vida professional.

Comproves com alguns problemes relacionats amb la teva salut tornen de manera cíclica; per tant hauràs de tornar-te més sever per a atallar-los.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, estaràs molt preocupat per la teva família. No obstant això, has d'anar amb compte amb les discussions, perquè podrien anar-se de les mans. Sigues pacient i escolta. Hi haurà problemes a casa i seria bo que parléssiu pacientment.

En el terreny professional, serà una jornada trepidant i estressant. Hauràs de prioritzar i fer només el més important. Viuràs imprevistos, que et faran treballar nerviós i acabaràs molt cansat.

En la salut, en molts casos les emocions estancades s'expressen en forma d'al·lèrgies, problemes respiratoris i dolors estomacals. Aprèn a expressar-les i alliberar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor és un camp d'acció excel·lent quan t'obres al canvi i a les sorpreses. T'atraurà descobrir noves maneres de brindar amor als teus i experimentar el goig de ser part de la història de la teva parella.

Si estàs en situació de desocupació, cerca l'orientació d'un amic, et presentarà una nova manera de guanyar diners. El mercat digital ofereix productes i serveis nous i desplegar la teva intel·ligència en aquesta rúbrica pot ser fantàstic per al teu futur.

En la salut, Mart en conjunció a Urà porta una energia desbordant que hauràs de mantenir a ratlla.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als Sagitari que estan en una relació, serà un temps d'harmonia i sense majors novetats. Però les coses poden canviar de manera rotunda quan una persona molt atractiva aparegui en la teva vida inesperadament.

En el terreny professional, Sagitari sol tenir èxit en els seus projectes professionals i laborals perquè mai es rendeix i té un gran olfacte per als negocis.

Quant a la salut, en línies generals la teva energia serà òptima durant tot el dia. No obstant això, podrien existir algunes fluctuacions en moments de molta activitat i canvi.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les idees romàntiques s'entremesclen amb imatges d'una vida ideal i l'amor es confon amb els contes de fades. Si estàs complint anys aquest to energètic serà part de les teves millors històries d'amor d'aquest nou any per venir.

Dedica el teu temps a resoldre petiteses de la llar o temes que no demandin molta energia ni atenció.

Estàs una mica dispers encara que no durarà massa aquesta situació energètica. Podries sentir cansament al matí. Dins de les teves possibilitats dedica el teu dia d'avui a descansar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui els que estiguin en parella podrien sentir-se una mica saturats a causa de tantes responsabilitats, i això podria portar-los a prendre malament qualsevol plantejament de la seva parella.

En el professional tens la possibilitat d'expandir-te, ascendir i amb això, millorar considerablement la teva qualitat de vida i els teus ingressos, però requerirà de molta dedicació i hores de treball.

En la teva salut, les activitats d'esplai són les que et permeten descomprimir i alliberar tensions acumulades. Fins i tot és recomanable que en aquesta etapa t'atreveixis a realitzar activitats noves com la meditació o el ioga.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós es preveu un dia on la calidesa, la bona comunicació, les manyagues i les carícies seran els protagonistes dels Peixos aparellats. Familiars pròxims rebran bones notícies que també alegraran el teu cor.

Júpiter et porta moments d'expansió en el terreny laboral, potser de la mà d'un nou treball que portaves temps buscant. Si ets empresari, una millor planificació de la inversió dels teus recursos t'ajudarà.

Deixar anar el miratge que tens. El control et permetrà confiar en el procés i estar obert a tot el que pugui arribar.


Comentaris

envia el comentari