L'horòscop diari del 17 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de prendre't més de debò el compromís que tens amb la teva parella. Demostra que ets aquí per a les verdes i per a les madures. Quan les coses són fàcils i l'alegria i l'amor regnen no tens problemes, però en els moments difícils, et falta l'aire.

No has portat res mal les teves obligacions laborals durant els últims dies, així que podràs gaudir d'un diumenge (relativament) relaxat. Començar aquest diumenge amb una mica d'exercici seria magnífic per al teu metabolisme.

Tindràs facilitat per a produir-te esgarrapades i corts en situacions quotidianes com l'afaitat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens davant teu l'opció de recuperar un amor perdut, aquesta relació en la qual actualment hi ha terra pel mig per una sèrie de desavinences que es van encadenar l'una després de l'altra.

El teu cel està ple de bons auspicis i podràs somiar amb el cor per davant. Els astres posaran en el teu camí un referent que t'inspiri per la seva manera de treballar.

Voldràs seguir els seus passos, i així, obrir noves portes per a obtenir diners i riquesa. Els canvis de temps influiran en la teva alegria i el teu humor.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts podrien sentir que les seves emocions els desborden i els porten a viure en el caos d'un cor confós que una estona vol una cosa i una altra estona vol una altra ben diferent de la primera.

Ets un as, la teva agilitat mental és superior a la dels quals t'envolten i per això et beneficiaràs de les teves idees molt aviat.

Cuidar-te és important, sobretot si ets d'aquells que senten que el cos no respon com sol fer-ho.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs una bona d'incertesa durant aquest diumenge. Vindràs de passar una mala nit, et costa reconèixer-te davant del mirall, i els teus sentiments caminen una mica escampats.

Delega algunes responsabilitats laborals, si és que tens aquesta opció. Els astres et veuen cansat o alterat, no estaràs al 100% per a portar amb èxit les gestions més complicades. Per sort, el teu equip estarà a l'altura de les circumstàncies.

Procura passar el dia prop de zones amb molt bona ventilació, o millor, en enclavaments a l'aire lliure. Remata la teva setmana amb un bon bany d'escuma.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No et vindrà de gust passar temps en parella ni amb amics. Així doncs, bolcaràs tota la teva atenció en tu mateix, els teus fills, pares o mascota. Quin millor gest d'estima que passar temps amb ells.

La Lluna i la teva intuïció et guiaran per a realitzar una inversió en un bé físic que et reportarà molts beneficis econòmics, per la qual cosa el teu estatus social i de poder augmentarà, així com la teva bona imatge professional. A nivell mental, et sentiràs molt optimista i alegre.

Les teves paraules seran sempre positives i franques. Arriba a tu la bona sort i et sentiràs beneït per això.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest diumenge més que mai t'agradarà complaure a la teva parella, i tenir-li molt a prop, sentir la seva pell, la seva olor. El solter buscarà una aventura meravellosa, tractarà de trencar amb la rutina, i enfortirà els seus llaços de complicitat amb l'objecte del seu amor.

Aprofita el suport dels astres per a reactivar els teus projectes creatius. Evita pensar les coses molt, deixa que la teva intuïció et porti a explorar nous camins.

Tant de bé et farà practicar un esport extrem, que t'ompli d'adrenalina, com una activitat relaxant que promogui l'equilibri, com el ioga.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva decisió i fermesa en els assumptes amorosos Balança fan que les teves relacions millorin notablement. Si estàs en parella, la teva relació es veurà enfortida amb aquesta actitud, perquè faltava que algú assenyalés la direcció a seguir.

Avui les perspectives econòmiques estan sota la influència positiva dels planetes en trànsit pel teu signe. Tindràs la força necessària per a trobar solucions pràctiques i ràpides als teus problemes financers.

Respecte a la salut has de saber que et sentiràs bé. L'única cosa que has de vigilar o parar-li esment és al teu creixent descoratjament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius que estan en parella i tenen una família a càrrec sabran reconèixer i donar resposta a la necessitat dels seus petits d'atenció i jocs compartits. Per això sentiran la satisfacció d'estar en cos i ànima per a cuidar dels seus petits plançons.

En el professional, si mantens el pols del teu esforç ferm i constant, veuràs créixer la teva economia d'una manera sorprenent.

Els fills del Plutó sentiran que molts dels seus esforços en el pla de la cura personal no donen els fruits desitjats, però hauran de continuar esforçant-se amb esperances.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest diumenge Sagitari és molt possible que tinguis una conversa bastant clarificadora amb la teva parella. Aquests comportaments que no entenies, tenen la seva explicació, només has d'escoltar amb comprensió.

Quant al treball i els diners, has de ser pacient i prudent. Pacient per a veure els resultats positius en un breu termini de temps, i prudent per a no arriscar-te en les despeses. Per a la teva salut, et sentiràs bastant millor.

L'ideal seria que avui descansessis, però també que activessis una mica el cos, ja sigui fent una passejada si fos possible, o simplement movent-lo.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui és un dia perfecte per a alliberar-se de tons exagerats en el que abunden les ofenses i observar la pròpia conducta i les respostes que sols donar quan no t'agrada el que estàs escoltant per part de la teva parella.

Les idees arribaran al teu cap com a rius d'abundància i fertilitat. Podràs discriminar el que és pura imaginació i fantasia i la possibilitat de donar forma a alguna d'elles.

Et sentiràs molt bé en aquest dia diumenge, amb bon ànim i una sensació interior d'esperança i calma.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els que estiguin solters, comprovaran que se senten molt còmodes amb una persona que han conegut recentment. Encara que en principi és només una amistat, potser aquesta relació pot tocar el teu cor.

Quant al professional i econòmic, la predicció d'avui apunta a una recuperació una mica lenta, però contínua. Si confies en les teves capacitats i també en la vida, podràs prendre el control de les teves finances.

Per a la teva salut, els Astres prediuen que entres en un període de purificació, això implica desintoxicar el teu cos, però també netejar l'ambient que t'envolta.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sorgirà un pla improvisat per a realitzar un desplaçament a una altra localització durant aquest dia amb els teus amics i parella (si tens). Connectaràs amb els altres i t'ho passaràs genial.

D'aquest cercle d'amistats podria sorgir un projecte comú molt interessant, encara que aquest no estarà pensat per a obtenir beneficis. Si estaves buscant una nova llar al qual mudar-te el trobaràs o bé realitzaràs avui el canvi. Els astres et proporcionen sort amb el nou veïnat.

Veuràs números repetits per tots els costats. Són les teves guies dient-te que just el que estaves pensant en aquest moment, és el correcte.


Comentaris

envia el comentari