L'horòscop diari del 17 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

De manera unilateral et posaràs una cuirassa perquè ningú fereixi els teus sentiments. Et sents bastant vulnerable en aquest dimarts, i tens por (injustificat) al fet que facin mal al teu cor.

T'agrada presumir quan fas una bona feina, i esperes que tothom aplaudeixi la teva tasca. Et planteges prendre la via ràpida i apropiar-te del treball i de l'esforç d'un altre, alguna cosa que no et portarà gens bo.

Estàs controlant millor els teus horaris, et vas al llit quan procedeix, i no obstant això, el teu descans no està tan bé com deuries. Et notes molt pesat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El poder de la teva mirada i del teu somriure serà enorme, i no tindràs consciència d'aquest. Els astres et converteixen en algú molt seductor, que sabrà com esprémer el suc de l'amor per sentir-se bé per dins i per fora.

Tens bones idees per a emprendre projectes; en aquest dimarts et fixes molt en les necessitats que hi ha en la teva al voltant i penses com podries cobrir-les mentre guanyes uns abundants beneficis.

El dia es presenta sense sobresalts en la salut; alguns comprovaran que la vida els dóna una treva i milloren algunes de les seves malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius de Bessons estaran molt ben disposats a vibrar l'energia còsmica que impulsa a sentir-se ple des del cor encara que visquin sols. La veritat de l'amor incondicional podria rebel·lar-se gràcies a la presència d'una persona a la qual admiraràs per la seva valentia i personalitat.

Els enemics que tens són grans i poden mostrar una descaradura increïble i si permets que tinguin coneixement de certs detalls del teu acompliment professional.

Els maldecaps poden ser típics quan aquestes alineacions estan afectant els nadius del teu signe

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et tornes una mica taciturn. Et tanques en tu mateix i et poses unes ulleres que et tenyeixen la vida de grisa, i no et deixen veure tots els colors que té la teva realitat durant aquest dimarts de març.

Tens la sensació que el teu rellotge s'ha espatllat, i que les hores rendeixen menys de l'habitual. Per això, en el treball, sigues un cranc més organitzat. Defineix aviat les teves metes, i assigna un temps a cadascuna d'elles, el qual has de respectar.

Escalfa molt bé abans de fer esport per a evitar lesions. No has de patir cap mena de problema físic, si ho pots evitar amb un simple gest.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs una mica distant i fred amb la teva parella a causa de l'estrès i fatiga laborals. Però aquesta reaccionarà de manera amorosa donant-te ànims i manyagues. Agraeix-li aquests petits gestos plens d'amor. Necessites uns dies de desconnexió per a re-connectar amb tu mateix.

Tres o quatre dies de vacances et vindrien genial. Quant als diners, només gastaràs en l'imprescindible (béns de primera necessitat).

Si últimament et fan mal els genolls, és perquè no estàs comprant les sabates adequades. I és que, un bon calçat és molt important a l'hora de mantenir les teves articulacions i columna en bona postura.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Confies més en tu mateix, i com a conseqüència, també et sentiràs més estimat pels teus fills, la teva parella i els teus éssers estimats en realitat. Hauràs d’afrontar una gestió relacionada amb els diners i que comporta una gran responsabilitat.

No tens res a témer, Verge, sabràs com calmar els teus nervis i aconseguir que tot surti bé. Evita dubtar de les teves capacitats, que són moltes i molt bones.

Revisa els aliments de la teva nevera i el teu rebost, per a veure que cap està en mal estat. Així evitaràs digestions molestes (o intoxicacions considerables).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor avui t'aconsella prendre't les coses amb més calma, sobretot si estàs en parella. Segurament et sents a punt d'esclatar, però abans de fer-ho, presa una mica de distància mental.

En el terreny laboral, és probable que et sentis atrapat. Les tasques i obligacions de les quals et fas càrrec et pesaran especialment perquè no pots fer-ho com tu creus convenient.

Referent a la teva salut, només alguna molèstia lumbar podria espatllar el dia d'avui, no obstant això, serà un dolor passatger que es calmarà aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els teus éssers més pròxims se sorprendran i et faran notar l'amorós, amable i sociable que estàs en aquests dies. Voldràs defensar els teus valors socials i familiars i al mateix temps no deixaràs de comportar-te de la manera més seductora.

Estàs sent el destinatari d'una projecció còsmica molt positiva en el referit a negocis i noves oportunitats d'inversió. Encara que tinguis poca experiència a ser emprenedor els astres t'ofereixen l'oportunitat de començar un nou camí.

Si desitges elevar la teva energia, el que necessites és cuidar més la ingesta d'antioxidants i prioritzar-los en la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, t'estàs convertint en tot un expert. Una vegada has après que el millor que pots fer per a cuidar la teva relació és mostrar-te obert i estar present, tot flueix de manera perfecta.

En el terreny professional, si creus que ja has arribat a un topall i no pots avançar més, podria ser que estiguis veient les coses de forma distorsionada.

Respecte a la teva salut, avui gaudiràs de bona forma física, no hi haurà res que et necessiti de la teva atenció o dedicació en el que a salut física es refereix.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Despertaràs amb la necessitat de brindar protecció als teus éssers estimats, donar-los el millor, proporcionar-los les seves necessitats mitjançant el teu amor però també cobrint totes les seves necessitats materials.

Avui pot resultar-te difícil trencar el gel dins de l'àmbit professional. Podries ser titllat de reservat o distant, acusat de no brindar-te a diàlegs o xafarderies i tafaneries que saps que no hauran una altra utilitat més de fer que perdis el teu valuós temps.

Disposes d'un cabal d'energia increïble, estaràs molt bé avui i això ho notaràs tan físicament com emocionalment.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui en l'amor per als nadius d'Aquari t'aconsella que, per a retornar-li la vida a la relació, hauries de planificar una escapada romàntica ràpidament. Si portes a la teva parella al seu lloc favorit, millor que millor.

Per millorar les teves finances Aquari, el millor que pots fer és promocionar les teves idees, assistir a reunions o ajustar les teves habilitats per a mantenir-te en el cim de la teva professió.

Respecte a la teva salut, pot ser que les situacions competitives del treball, agreguin major estrès, el qual pot soscavar el teu entusiasme i vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva aura vibrarà alt i voldràs contagiar a tothom de positivisme i ganes de riure, sobretot a la teva parella i fills. El solter, només conquistarà si les seves accions són coherents amb la seva personalitat.

Per a quins guardes els teus telèfons mòbils antics en un calaix? Els objectes espatllats drenen l'energia de la teva llar, la millor solució és portar-los a reciclar. En el treball serà un dia on hi haurà opinions contraposades entre caps i companys treballadors.

Absorbeixes energies alienes, Peixos. Per això, abans de dormir dóna't un bany i visualitza com les males vibracions es van pel desguàs.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari