YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 17 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 17 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les ganes de conquistar cors es disparen. Sentiràs moltes ganes de conèixer gent nova, sobretot, persones que viuen lluny de tu, en una altra ciutat (o un altre país).

En el treball aprendràs dels teus errors, i en lloc de lamentar-te transformaràs el viscut en energia positiva, la mateixa et portarà a sortir a flotació amb el cap elevat. De pas, vigila el teu nivell d'autocrítica, que probablement és més baix de l'habitual.

Com arribat el cap de setmana cometràs excessos, procura que aquest dimecres la teva alimentació especialment sana i baixa en calories.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Notaràs com algú s'acostarà a tu amb finalitats presumptament amorosos, amb clara intenció de conquistar-te quan sigui possible. No obstant això, el mal que van fer al teu cor en el passat et fa dubtar de les seves intencions.

No seràs una persona especialment hàbil a l'hora de fer negocis, i molt menys, d'exercir correctament funcions administratives. Els números et ballaran, i el teu gust pel detall es dilueix més i més.

Els qui hagin començat a entrenar de nou notaran com millora la seva capacitat pulmonar, així com la seva coordinació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida es mostrarà oberta a donar-te el millor i coneixeràs les veritables motivacions del teu cor. Per a moltes dones serà el moment en el qual un home canviarà el rumb de la seva vida.

No et deslliuraràs d'una tasca que et resulta pesada. Saturn t'ajudarà a expandir la consciència i la intel·ligència superior i et brindarà la voluntat necessària per a arribar a complir les teves metes.

És un bon moment per a explorar la vida psíquica per mitjà d'una teràpia psicològica o similar. Conèixer el teu propi ser t'allibera i et sana, Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor estaràs bastant sensible i insegur; no comprendràs que el teu cònjuge tingui determinades amistats. La gelosia estan colpejant a la teva porta, i obrint la porta a fantasmes del passat que ja donaves per desapareguts.

No et farà vergonya per a sol·licitar a alguns amics o familiars que et recomanin per a un lloc de treball, perquè t'endollin en una empresa, com se sol dir de manera col·loquial.

Estàs dormint cada vegada menys, potser perquè passes més hores de les necessàries veient televisió sota demanda, o utilitzant el telèfon mòbil per a jugar (o per a comentar les xarxes socials).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella viuràs petites discussions per temes de menor importància però que es resoldran ràpidament. Si el solter vol trobar l'amor els astres li indiquen que ha de visitar nous llocs.

Tens moltes idees de línies de negoci noves però o, bé et falta els diners per a invertir, o impliquen traslladar la teva residència lluny d'on vius ara. Els professionals relacionats amb l'arquitectura o urbanisme necessitaran d'una millor planificació per a tenir èxit.

Aquells lleonins que porten mesos i, fins i tot anys, sofrint problemes en el seu sistema digestiu per fi donaran amb el clau que els farà millorar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Procura durant aquesta jornada dir més el molt que vols als teus pares, els teus amics, a la teva parella. La vida passa molt ràpid i avui som aquí, però demà no ho sabem.

Parlar mal dels companys de treball pot ser una cosa molt fàcil, sobretot, si algú et dóna peu al fet que comptis les teves males experiències. Aquest dimecres, pel teu bé, procura comentar-te qualsevol comentari que se surti del cortès i el diplomàtic.

Si el temps t'ho permet, dóna't un bany a la mar o en el llac. Si no, fer uns llargs en la piscina és una opció igualment vàlida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters tindran una reunió important, una reunió decisiva que pot portar-te aquesta felicitat d'estimar amb un cor pur. Això que tant has estat buscant pot fer-se realitat.

En el laboral, hi haurà oportunitats que podrien aprofitar els qui busquen un nou treball. Pot costar esforç, però per a captivar a Júpiter necessites tenir confiança en les teves habilitats.

Quant a la teva salut, Júpiter i Saturn en Aquari, formen un esplèndid trígon que representa un clar senyal cap al plaer i l'alegria. De nou Júpiter augmenta la teva esperança, autoconfiança i seguretat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del tercer deganat del signe d'Escorpí tendiran a gaudir dels delits de l'amor sense massa exigències ni restriccions. Des de la llar o l'àmbit de la vida familiar passaràs per un moment de canvi que no esperaves.

Els teus assumptes professionals poden millorar de manera notable encara que potser demora una mica més del que desitges l'obtenir alguns resultats.

Saturn en aspecte de tensió amb el teu Sol t'ha donat algunes lliçons en aquests últims dies i és per això que sabràs respectar les teves necessitats físiques i emocionals.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui revela que aquest període permetrà a Sagitari fer realitat els seus somnis amorosos, ja sigui que estiguin en parella o solters.

En el laboral, aquells que ja estiguin establerts en una empresa, o que treballin pel seu compte, continuaran millorant les seves habilitats per a optar a millors resultats i beneficis econòmics.

Quant a la salut, després d'haver trobat noves energies impensables, experimentaran una metamorfosi completa. Això implica, no sols canvis a nivell psicològic, sinó també físic. Els arquers es presenten davant el món completament renovats i regenerats.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia ple de tendresa i bones vibracions en l'àmbit de les relacions amoroses. Aquells nadius que estan buscant iniciar una família, poden comptar amb la tendència astral que afavoreix la fertilitat de les nadiues del signe de la cabra.

Pots confiar que Júpiter en Aquari t'afavoreixi amb la seva energia perquè atreguis a la teva vida tot el millor i tot el que estigui disponible per a tu.

Podries estar descurant uns certs aspectes de la teva alimentació. Avui és hora de reprendre els hàbits per a una millor dieta.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Serà, en general, un dia de romanticisme i passió en el qual estimaran amb tota la plenitud de la qual són capaces i se sentiran elevats pels seus sentiments.

En el terreny professional, Mercuri romandrà assentat en el teu signe, sinònim de bons negocis, viatges, reunions permanents i molt diners circulants.

Quant a la salut, el sistema nerviós es veurà una cosa ressentida avui, a més hauran de tractar de canviar una vida massa sedentària per una altra amb alguna activitat física, que els permeti corregir la postura i evitar problemes en les articulacions.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Un halo de fortuna i bogeria impregna l'àmbit amorós dels nadius de Peixos avui no hi ha res impossible! Proposa plans divertits o picants a la teva parella i si estàs solter atreveix-te a declarar el teu amor.

Per a estalviar més tradueix les teves compres de diners a “hores de treball”. És a dir, quan vagis a comprar un objecte no diguis això val tant de diners, sinó “això val 30 hores del meu treball”. Això li donarà més valor al teu temps i als béns materials que adquireixis.

Podries sofrir petits episodis d'ansietat i nerviosisme al llarg del dia.


Comentaris

envia el comentari