ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

L'horòscop diari del 17 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 17 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els cors prenen rumbs dispars aquest dimarts. D'aquesta manera, Àries, si vols que la teva parella romangui al teu costat i no es deixi extasiar per atractius venedors de fum, hauràs de demostrar el teu amor més honest.

El 2020 està a poc més d'un mes d'acabar, així que comença el moment de preocupar-se per la teva economia fiscal. En el treball hauràs de cuidar la teva imatge: de vegades peques de ser una persona molt alegre, que no es pren les coses seriosament.

Reconeix el teu costat més brillant, les teves aptituds i tot el que et fan una persona única.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Un més que decent ambient marital regna a la vida de Taure, sobretot si fa molt temps que convius en relació. De vegades penses que a la teva vida li falta a vegades una mica de sal i pebre, però trobaràs noves fórmules per donar-li tot el sabor.

Amb els companys de treball tindràs una precaució addicional perquè no hi hagi conflictes ni xoc d'interessos.

Els que pateixen d'estrès avui podrien tenir ampolles o picors: aquest nerviosisme intern s'està manifestant a través de la pell. Si ho creus necessari consulta amb un metge.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna a Sagitari tocarà el Sud i remourà els teus sentiments portant records i sensacions ràncies que has de deixar enrere d'una vegada per començar a gaudir del teu bon karma.

Molts nadius estaven a l'espera de respostes sobre ascensos o augments de salari i és possible que obtinguin una definició. Sigues clar en les teves conviccions i no oblidis els teus límits.

Deixa en un calaix aquestes fotografies i intenta viure el present, estigues agraït pel que ja va succeir i avança amb alegria.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs convençut de deixar els problemes a la porta de casa teva: en creuar el llindar ni els assumptes de treball i ni la resta de preocupacions podran destruir la pau familiar. Et serà més fàcil del que és habitual desconnectar de totes les preocupacions.

La teva claredat mental serà molt ràpida, i tindràs una llum especial per trobar el camí si és que et trobes una mica perdut en molts moments a conseqüència de les circumstàncies externes que t'envolten.

Amb la teva dieta et pots prendre una pausa. Menja una mica de dolços, carns grasses o allò que realment et vingui de gust.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Aagost)

La teva parella es mostrarà molesta perquè estaràs tot el dia enganxat al teu telèfon. A causa del clima astral tens, podries contestar de forma força tosca i desencadenar una discussió.

Venus i Saturn deixaran veure si desprens amor en el teu treball, si és veritat que estimes el que fas. Tindràs una despesa relacionada amb la teva comunitat o localitat, pot ser el pagament d'una multa o impost.

Si les teves mans estàs aspres, és un dia idoni per una cura intensiva i nutritiva que t'aporti suavitat i hidratació. Per a aquesta missió l'oli d'ametlles o sèsam et vindrà genial.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi haurà problemes en l'amor, cosa que no et ve de gust en absolut, però hauràs d'afrontar-los amb la teva millor actitud. Durant aquest dimarts, els petits gestos que et poden molestar topar de tant en tant en la teva parella es convertiran en un mur infranquejable.

Les teves habilitats per fer front als problemes de treball seran molt valorades. Fins i tot pots consolidar el teu lloc de treball o trobar una nova feina que et resulti molt més satisfactori.

Penses que el teu organisme està mancat de vitamines i oligoelements, potser a conseqüència dels agressius anuncis publicitaris.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Voldràs cuidar més dels teus éssers estimats per mostrar-los com els estimes perquè has estat una mica distant . Així les coses milloraran amb la teva parella, fins i tot et casaràs un dia o altre.

En el terreny professional, pots divertir-te i treballar al mateix temps? Segur que sí. Quan guanyes diners amb un passatemps, això és possible.

En la salut, hi ha moltes coses positives i sorpreses, principalment quan es tracta de la salut d'algun familiar. Una curació està a punt de passar, pel que serà motiu de celebració.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Sentir-te orgullós de la teva família i l'assoliment de cada un d'ells és primordial en aquests moments que viu la humanitat. El fet d'enfortir l'estima personal de cada un dels que formen part del teu cercle íntim és una manera fantàstica de demostrar l'amor que sents.

Durant tota la jornada hauràs de dedicar la teva energia a tasques que no t'entusiasmen, podries sentir una mica de frustració perquè no t'estimulen intel·lectualment.

Presta atenció a la salut d'oïdes i gola.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter o està sortint amb algú, aquest podria ser un moment en què portis la teva relació al següent nivell. Atent a tot el que pot succeir avui en aquest sentit.

En el terreny laboral, Júpiter en trànsit per la teva desena casa millora el teu estatuts professional, valor social, i èxits a través de la promoció o el reconeixement públic.

En la teva salut, aquesta és una àrea de transformació, les influències planetàries t'insten a canviar com a individu i veure la vida amb una energia completament nova. Els vells esdeveniments traumàtics surten de l'armari.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

El planeta Mart s'orienta en bon aspecte amb la Lluna a Sagitari i per això sentiràs que malgrat les disputes i diferències que tinguis amb la teva parella és possible aconseguir acords i planejar un futur junts.

És un bon dia per a aquells nadius si es deixen portar pel seu esperit emprenedor i amb aclucalls eviten les crítiques o els comentaris derrotistes de persones envejoses.

La teva experiència demostra que si estàs trist o decaigut la teva salut es perjudica, per això la teva tendència serà intentar controlar el teu pessimisme i enfocar la teva visió en el bo de la vida.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Les relacions d'Aquari es renovaran. La teva vida personal serà reavaluada. Pot fins i tot que les flames passades tornin a cridar la teva atenció, així que pren-o deixa'ls, no et quedis en el medi.

A la feina, quedaràs satisfet amb tots els teus èxits professionals. Seguiràs treballant de valent i seràs el més pacient possible amb els clients i socis comercials.

En la salut, potser t'estàs deixant portar massa per la comoditat i estàs deixant de banda la cura del teu cos. Si portes una vida sedentària, pot ser que sigui el moment de canviar-lo.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva obstinació al fet que la teva relació de parella tiri endavant està donant els seus fruits. El solter perdrà una oportunitat romàntica per culpa del seu orgull. Si tens una entrevista de treball no sabràs escollir adequadament les paraules causa dels nervis.

Compte amb les compres en línia quan facis comandes a l'estranger, assegura't que la pàgina web és segura abans de posar el número de la teva targeta de crèdit.

Precaució al parlar amb persones refredades o amb grip. Els teus bronquis i pulmons estan més exposats i sensibles el que pot propiciar que agafis algun refredat.


Comentaris

envia el comentari