L'horòscop diari del 18 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per als llops solitaris, aquest dissabte és un dia que afavoreix la comunicació i l'acostament cap a l'objecte de l'amor. Només vés amb compte de no entusiasmar-te amb algú que no val la pena, o que ja té una relació d'altra banda i només pensa en tu com un joc.

En les parelles, la gelosia seran molt aguts i tòxics. No t'embarquis en negocis que no hagin madurat prou, i més si per mitjà hi ha vincles sentimentals o familiars.

La teva vida espiritual pot veure's alterada temporalment, ja que no aconsegueixes els fruits que havies estat collint.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves relacions d'amor seran bones, i part dels teus esforços es basaran a ajudar i insuflar ànims a la teva parella. Junts, de la mà, prendreu decisions importants sobre la vida que teniu en comú, però també us reservareu moments de pura relaxació

Els planetes t'energitzaran en l'àrea laboral i t'ajudaran al fet que siguis reconegut en la teva professió. Estaràs llest per a fer tot el possible per pujar esglaons en la teva escala a l'èxit.

Controla els efectes secundaris de les medicines que poguessis estar prenent, ja que podrien afectar, per exemple, a la conducció.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És molt possible que no tinguis disponible tota la teva atenció i responguis de manera equivocada a una sol·licitud o consigna. Però serà alguna cosa que si saben distendre els ànims, passarà a la història de la vostra relació com una anècdota divertida digna de ser contada als néts.

No sempre és possible disposar de temps lliure per a corregir els teus escrits, verificar tots els teus correus i comptes de xarxes socials i netejar el teu ordinador.

Pren part d'aquest dissabte per a prendre un descans i realitzar alguns estiraments musculars.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les relacions amoroses seran bones, encara que la teva inclinació natural li donarà prioritat al treball sobre els sentiments i sobre les responsabilitats casolanes. Les persones solteres i divorciades es trobaran amb diversos pretendents alhora, però el teu cor et diu que no hi ha futur.

Frenes els teus impulsos consumistes; ompliràs la cistella de moltes coses inútils que et semblen essencials en aquest moment, però per sort, a última hora faràs el correcte i tornaràs a casa únicament amb el necessari.

Si estàs molt cansat, el teu cos reaccionarà amb refredats o dolors en l'oïda.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós, els astres prediuen un dia ple de paraules amables i romàntiques entre els nadius de Lleó aparellats i els que intenten conquistar algun cor. Tindràs moltes ganes d'oci amb els teus amics.

El treball en equip se't donarà bé, aportant idees i solucions que influenciaran de manera positiva en els projectes laborals. Aconseguiràs molt bons acords comercials gràcies a la teva comunicació assertiva i valentia.

Si t'has sentit molt atabalat i trist en aquests últims dies, agraeix tot el bo que tens i que t'envolta, això crearà una espurna de felicitat en la teva ment.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si vius en parella, necessites témer els enfrontaments de personalitats; els pols oposats s'atreuen, però també poden xocar de manera frontal. El solter rebutjarà algunes obligacions i limitacions per a submergir-se de ple en el plaer i les conquestes.

Ha de cuidar la susceptibilitat dels qui treballen braç a braç amb tu. Cuida els teus acudits i les teves bromes, perquè hi ha gent que podria no combregar amb elles.

Serà el moment per a deixar de fumar: ho aconseguiràs amb més facilitat que en altres èpoques, i et causarà menys ansietat de la que imagines.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui en el terreny amorós prediu que sentiràs desitjos poderosos i sentiments encaminats a aconseguir l'equilibri i l'harmonia. Les teves necessitats emocionals estaran cobertes.

En el laboral i financer, l'entrada del Sol a la Casa VIII del teu signe aviat, apunta a una oportunitat econòmica que rebràs a través de parents o associats. Cal que et preguntis si realment estàs compromès amb el teu benestar, o si es tracta només d'una intenció abstracta.

Necessites un pla o estratègia que t'ajudi a posar en pràctica el que penses.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Continua una energia d'amor i sensibilitat influint a tots els nadius del signe d'Escorpió gràcies als influxos del trànsit lunar en un signe d'aigua-. Això donarà bells escenaris romàntics en els quals pots manifestar els teus sentiments.

Avui tindràs una idea grandiosa sobre un negoci brillant que mai abans se t'hagués ocorregut.

Quan deixes que el cos parli per si mateix i prestes la deguda atenció pot ser que notis que és necessari parar per a recuperar energia i sentir-te millor.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari solters es trobaran avui amb dificultats per a trobar una persona afí. Venus retrògrad retardarà les trobades, encara que tot millorarà dins de pocs dies.

En relació amb el treball, el dia d'avui portarà lliçons importants, perquè la pressió que estàs suportant, et servirà no sols per a posar a prova a nivell personal, sinó també per a veure la teva professió d'una altra forma.

Per a la teva salut, hi ha algunes novetats. D'una banda, el teu interès per mitjans de curació naturals augmentarà, i per un altre, t'adonaràs de la importància de mantenir-te actiu físicament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquells que cuiden d'una família o són pares de nens petits sentiran la tendència astral que els impulsi a compartir els espais de joc infantils amb una millor predisposició que l'habitual. Un esperit somiador i romàntic pot portar-los a cometre errors lleus o distraccions poc corrents.

Molts nadius estan vivint una situació de canvi o una dinàmica diferent en els assumptes vinculats amb els diners.

Els nadius de Capricorn descobriran avui la bona influència que exerceix sobre la salut física i mental el poder gaudir de moments d'oci i jugar amb llibertat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció amorosa per a avui dissabte Aquari reflecteix la voluntat dels Astres d'ajudar-te en aquest aspecte de la teva vida. Això vol dir que rebràs dons específics allí on més ho necessites.

En el terreny professional, segurament has hagut d'exercir algunes funcions que no són pròpies del teu treball habitual. Això et va servir per a adquirir noves habilitats.

Amb referència a la teva salut física, pots estar tranquil perquè estàs bé i ho continuaràs estant per molt de temps, almenys això sembla que és el que reflecteixen les influències planetàries en el teu signe.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si notes que la teva relació s'ha estancat l'últim que has de fer és casar-te o tenir un bebè per a arreglar la situació. El que heu de fer és acudir a teràpia de parella. El solter lligarà amb facilitat.

Si tens la teva pròpia empresa, et preocuparàs per certs protocols que no estan funcionant de manera correcta. Per aquest motiu, hauràs de reorganitzar el teu negoci d'una altra manera.

La salut serà bona en general, amb energia i de bon humor. Però, a causa d'algun menjar (o absència d'ella) podries sofrir una pujada o baixada de tensió.


Comentaris

envia el comentari