L'horòscop diari del 18 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 18 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es disparen les teves ganes d'estimar, i et recolzaràs en la teva versió d'Àries més autèntica per a aconseguir conquistar a la persona estimada. Alguns nadius apostaran les seves fitxes per a intentar una nova oportunitat amb la seva exparella, si és que recentment un malentès va provocar que s'escrivís el punt i final a la vostra història.

La calma i la tranquil·litat seran presents en la teva vida professional.

Tindràs una espiritualitat excel·lent i estaràs menys subjecte als trastorns d'ansietat i estrès; la teva ment viatja lliure aquest diumenge, deixant anar les maletes més pesades de la vida.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'Horòscop t'ajuda a ser fort, podràs aguantar qualsevol situació incòmoda o difícil per al teu cor. El solter que s'enfronti a una cita serà una mica maldestra, i dirà coses que semblin fos de to o de lloc.

En el treball tot estaràs a màxim rendiment; el fet que sigui diumenge no et torna mandrós, sinó tot el contrari. Tindràs molta disciplina, veuràs les coses d'una forma molt senzilla.

Et proposes fermament començar la dieta demà, com si pel fet de ser diumenge no poguessis començar a cuidar-te ara mateix.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una nova actitud envers les teves relacions afectives podria implicar una certa incomoditat en el teu entorn. Començar un romanç especial no serà tan difícil. Obre el teu cor a l'arribada de l'amor.

Si estàs buscant una nova ocupació existeixen opcions diverses que podries prendre si deixes a un costat les pors i els prejudicis. Mart en el teu signe s'acomiada regalant valentia. El teu cos i la teva ment es trobaran en harmonia.

La millor recepta per a sentir-te en forma és un pensament positiu i una nit en la qual puguis dormir les vuit hores que necessites.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Panses pàgina davant les teves últimes decepcions; si un amor es va anar de la teva vida és perquè al seu costat no t'esperava la veritable felicitat. A més, també significa que tindràs aviat la sort d'emprendre un nou romanç, alguna cosa que sempre t'omple d'il·lusió.

En el treball t'interessa expressar el teu punt de vista sovint, perquè tots sàpiguen en quin lloc et trobes i què és allò a què aspires.

Les persones amb problemes d'estómac podrien viure una millora, sobretot si estan provant nous tractaments.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sorgeix una disputa després d'una acció d'un membre de la teva família. Però no arribareu a un consens per més que discutiu. Lleó, les persones cometen errors i intenten esmenar-los. Hauries de treballar la teva capacitat de perdonar.

Són moments per al treball dur, per a donar el millor de tu en la teva ocupació o els estudis. Rendir-se no és una opció, treu la teva faceta més feroç lleó! Només així et menjaràs el món.

Canvia la teva ampolla d'aigua de plàstic per una d'acer inoxidable, és millor per a la teva salut i la teva butxaca (i per al medi ambient!).

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les parelles veteranes aprofundiran el seu compromís; el pas del temps us ha fet molt forts, però no per això podeu confiar-vos. Els més majors estaran considerant una compra d'una casa en la qual jubilar-se amb tranquil·litat.

Seràs un autèntic linx per a caçar possibles clients per al teu negoci, sobretot, si treballes en l'hostaleria. Et prens les teves responsabilitats molt de debò, i això serà una cosa molt valorada per tots.

Les dates de caducitat d'alguns productes et podrien causar problemes digestius, i potser alguna intoxicació. També podria ocórrer una cosa similar amb els medicaments.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als Balança que estan en una relació estable l'horòscop revela que serà un dia en què es consolidaran els vincles. Fins i tot els qui desitgen tenir fills podran concretar aquest desig.

Recorda també que la veritable realització laboral s'aconsegueix quan una persona troba la seva veritable vocació, i aquest serà un moment perfecte perquè els natius Lliura puguin concretar-lo.

En la salut, és recomanable que treballis a elevar la teva immunitat durant tot aquest període. Això el pots aconseguir sobretot a través de l'alimentació, però també amb alguns suplements naturals.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les tendències astrològiques avui projecten la possibilitat de discussions i problemes de poca importància. Aquestes podrien acabar en disgustos innecessaris. Si estàs solter, avui els astres t'aconsellen sortir a fer un volt amb amics i divertir-te.

Els astres t'impulsen a somiar amb canvis en la teva vida material donant a alguns nadius la força per a aconseguir els seus desitjos en cooperació amb altres persones.

Podries estar sofrint algunes malalties lleus que causin preocupació encara que no hauries d'alarmar-te per altra.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, per a aquells Sagitari que tenen una relació s'acosten temps de major compromís, sobretot a partir d'avui, amb Venus transitant pel signe.

En l'àmbit professional, han aconseguit una certa estabilitat, i pot ser que aquest fet faci sentir avorrit a l'arquer en alguns moments. No obstant això, el sostenir l'aconseguit és la premissa.

Quant a la salut, la calma que imperarà en la seva vida a nivell general ajudarà els nadius del signe a mantenir un estat molt bo a nivell de la salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Intentar millorar el diàleg és primordial, especialment ara que Mercuri està en Àries promovent paraules àcides i a vegades feridores. Modera la teva necessitat d'exposar el teu ressentiment i intenta mostrar el teu amor.

Serà convenient que et recolzis en una dona del grup en el qual estàs treballant.

És important que puguis descobrir quins són els teus somnis respecte de l'amor per a aconseguir estabilitat emocional que redundarà en una millora de la teva salut.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Segons l'horòscop, avui Aquari, podrien sorgir alguns conflictes passats ​​no resolts, amb els quals no tindràs problemes per a bregar però que resultaran problemàtics. En el terreny laboral, les teves habilitats comunicatives seran el centre d'atenció.

En l'àmbit professional, als Aquari els anirà bé sempre que participin del treball en equip.

Quant a la salut et convé practicar amb continuïtat algun tipus d'esport o disciplina de relaxació per a poder drenar els teus nervis de manera adequada. El descans i la bona alimentació també són claus en aquesta etapa atrafegada.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens fills que estan en una edat complicada, com és l'adolescència, et serà molt difícil connectar amb ells. Això dificultarà que els solters que estan tenint cites amb algú li presentin als seus fills.

El nadiu de Peixos que està estudiant una carrera universitària sentirà un desig de canviar, però no sabrà el què. Aquest diumenge podries invertir part del teu temps a ajudar als més desfavorits.

El teu cos demana sol, que et transmeti la seva calor i vitamina D. Així que aprofita per a fer una excursió a l'aire lliure i que els seus raigs acariciïn la teva pell.


Comentaris

envia el comentari