L'horòscop diari del 18 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 18 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor hi ha energies renovades, sobretot per a aquells natius d'Àries que estiguin sortint d'una relació amorosa de molts anys.

En l’àmbit dels teus negocis, limita les operacions arriscades o en cas contrari, podria tenir alguns problemes que triguin molt temps a anar-se'n. Analitza amb detall els teus últims moviments bancaris, t'adonaràs de fins a quin punt se te n'ha anat una mica la mà amb les despeses.

Per a tenir una salut fèrria necessites trobar l'equilibri entre organització, perseverança i uns esforços ben dirigits.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aconseguiràs intenses converses amb una persona que t'agrada molt, però a la qual encara no t'has atrevit a proclamar el teu amor. Els astres et diuen que l'altra part no és tan ingènua com et penses, i coneix més que bé les teves intencions.

Et creuaràs amb xerraires que t'intentaran vendre propostes estrafolàries; no et deixis seduir perquè després de les seves paraules només hi ha fum.

Cuides dels teus problemes de salut amb molt de zel; et dóna pudor explicar quines són les teves malalties o el teu malestar, sobretot, si tenen relació amb la teva vida sexual.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'aprenentatge emocional ocupa un ampli espai en la teva ment. Absorbeix gran part de la teva energia i vitalitat i et convida a aprendre molt de la teva personalitat. L'amor i la creativitat són les motivacions essencials que et connecta amb el teu ser intern. No descuris aquestes àrees de la teva vida.

Aquesta tarda intenta contactar amb una persona que pot ajudar-te a conèixer maneres d'accedir a nous ingressos per a fer front a les despeses fixes.

Urà en moviment retrògrad en la teva zona del subconscient en tensió amb Mercuri genera irritabilitat i molèsties nervioses.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Irradies molta llum, seràs el Sol al voltant del qual girin totes les persones que estan al teu voltant. Seràs el protagonista d'aquest dimarts d'agost, si bé en alguns moments preferiries passar desapercebut i assumir un segon pla.

Tens un sisè sentit, un do especial que et fa predir el que succeirà en el teu treball. Sabràs qui et dóna bons consells, i quines persones pròximes són llops amb pell de xai.

Redueix la velocitat del teu ritme de vida, no vagis tot el dia amb la llengua fora. L'important és arribar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Lluitaràs per la teva relació. Li preguntaràs a la teva parella com creus que podeu millorar i què coses hauríeu de deixar a un costat. El solter trobarà l'amor si s'apunta a un taller d'alguna cosa que no se li doni bé.

Prendràs excel·lents decisions en l'àmbit de les inversions. Aprofita per a moure els teus estalvis a empreses que la teva intuïció i informació prediguin que seran rendibles.

Dedica una estona a repetir en veu alta els teus mantres favorits o frases positives que t'omplin d'energia. Notaràs que t'envaeix una sensació d'optimisme per a afrontar el dia.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Des del teu punt de vista tens un sentit de l'humor molt fi; llàstima que per a les persones que estan al teu voltant no tinguis tanta gràcia. Vés amb compte amb la teva parella, es pot prendre algunes de les teves bromes com un atac personal.

Procura ser una mica més prudent de l'habitual en els teus negocis; no revelis quines seran les pròximes cartes que jugaràs, ho estaries posant massa fàcil als teus competidors més directes.

Seràs savi, controlador, raonable i polit amb tots els aspectes del teu benestar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop diu que rebràs males notícies d'una altra localitat relacionades amb una persona que coneixes. Això farà que viatgis a la teva terra natal amb una persona pròxima o un vell amic.

Durant el dia d'avui, un paper important en la teva vida professional o de negocis, serà exercit per una persona que tingui una posició social o política important.

En la teva salut, notaràs que tan sols necessites una mica de sentit comú per a cuidar-te com cal. Tenir bona salut, al cap i a la fi, no requereix enormes esforços.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tots els nadius del teu signe estan passant una de les temporades més increïbles de la seva vida. Tenen molt per analitzar i aquesta lluna orgullosa en la qual es destaca el sentit creatiu i la bellesa.

Qui et detindrà quan rebis tota l'energia de la lluna nova en la teva zona relativa a la professió? No existeixen obstacles que frenin el teu avanç quan així ho decideixes.

El teu potencial i la teva força de voluntat són les columnes que sostenen el teu poder. Les cures que brindis al teu organisme mostraran un ràpid resultat si es tracten d'actituds que reforcin la teva vitalitat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Sagitari parla de falta de coincidència en el terreny del desig per als arquers. Sobretot, aquells que estiguin en parella no aconsegueixen coincidir en els seus desitjos sexuals.

En el  terreny laboral, avui el dia serà més propici. Comptaràs amb les ganes necessàries per a avançar el treball endarrerit, i aconseguiràs posar-te al dia.

En la teva salut, com diu el refrany, tot és del color del cristall amb què es mira, i tu has decidit mirar amb ulls clars per a poder veure de manera objectiva.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Prens la influència de la lluna en la teva zona de l'ombra per a romandre en solitud fent un treball interior, però també per a connectar amb la teva parella en una vetllada íntima.

La teva intuïció et portarà on has d'estar per a guanyar el que necessites. Presta especial atenció als senyals que es presenten en el teu camí. Recorda que l'Univers respon a les teves actituds.

És possible que estiguis sofrint alguns trastorns circulatoris, potser sents els teus peus inflamats o les cames adolorides. És hora de canviar alguns hàbits.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les connexions amoroses seran relaxades, per la qual cosa la majoria dels Aquari se senten de meravella amb el seu amant o, si hi ha problemes, saben exactament com apaivagar la situació.

Professionalment t'inspires a Venus, per la qual cosa és hora de revisar les teves idees i punts de vista sobre el treball o les teves habilitats o la direcció en la qual vas des d'un punt de vista professional.

En la teva salut, amb tres planetes retrògrads, és molt probable que et sentis cansat i malhumorat i et resulti difícil trobar el teu ritme.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els aspectes del Node Nord en Bessons amb el Sol estan tocant les teves zones de la llar i família, i treball i rutines. Revisa si estàs dedicant el temps que mereix la teva família o et passes tot el dia treballant. És moment de comprometre't més en aquest àmbit. Ningú podrà donar-te gat per llebre.

Si has de fer una compra que suposi una gran inversió de diners,  no et deixaràs entabanar per les paraules del venedor i revisaràs fins a l'últim detall.

Podries sofrir una tos molt molesta en alguns punts aïllats del dia, una infusió de farigola t'alleujarà.


Comentaris

envia el comentari