L'horòscop diari del 18 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 18 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest divendres està marcat pel silenci; i és que no saps com trencar-lo sense que la teva parella s'alteri. Els astres ens indiquen que la comunicació avui no estarà a l'alça al teu voltant, i per tant serà difícil trobar punts de vista en comú amb la teva mitja taronja.

La jornada se't farà difícil si ets una persona que està en atur. Anotaràs moltes idees per guanyar uns diners extres, però descarta les que se surten de l'ètica i de la llei.

Et sentiràs una persona molt jutjada, persones avorrides et diran que has de cuidar-te.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Presumir (o presumir) dels teus amors és una arma de doble tall, Taure, i més si el que pretens és buscar l'admiració d'aquells que són a prop. I és que algú amb males puces podria dir-te algunes dades que desconeixes sobre la persona que estimes i que et facin dubtar.

El dia està tenyit de nostàlgia professional, especialment entre aquells que en el passat van tenir èxit i diners, i que ara s'estan estrenyent un forat més al cinturó.

Caldrà vigilar la teva higiene, hi ha alguns rituals quotidians que estàs duent a terme de forma errònia.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna ja se situa en el signe d'Aire Aquari. Això és una bona notícia per als nadius del signe de Bessons que voldran gaudir amb l'ànima i el cos dels aires de llibertat i la desafecció que aporta aquesta energia.

En la mesura del possible, avui et convindrà prendre distància de companys de treball i col·laboradors que et distreguin. Estàs molt sensible a dispersar la teva concentració mental.

Si et sents bé i les teves analítiques estan en els valors òptims no hauries de sentir angoixa per uns quilets de més.

Cáncer Logo

CÀNCER

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus éssers més estimats influiran favorablement en el teu sector d'amor, tal com s'aprecia en el teu cel; si has discutit amb la teva parella, et donaran un cop de mà perquè la reconciliació es produeixi.

Tens molta facilitat per perdre el temps en el teu treball, arribaràs tard a les teves cites i els teus projectes no estaran en el moment que s'havien acordat. Has de lluitar amb dents i ungles contra aquest vici que hi ha en tu de postergar-ho tot.

Dona passos, siguin petits, però ferms a l'hora de practicar esports que requereixen una excel·lent condició física.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Per a una completa reconciliació de parella el millor és que us assegueu en un ambient de calma i expresseu com us heu sentit últimament en la vostra relació. El solter farà marató de pel·lícules romàntiques.

Estaven sobre la taula alguns projectes interessants amb el que t'estaves plantejant canviar de feina. Però, finalment, aquests no es materialitzaran. Aquesta situació et causarà decepció i desmotivació. L'aturat hauria de rebaixar les seves pretensions pel que fa a trobar una feina perfecta.

Físicament, un refredat que creies ja curat podria tornar a assaltar-te i necessitaràs portar extra de mocadors a la butxaca.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

En la teva vida amorosa hi ha una forta presència de la rutina i la monotonia, que et persegueixen en el teu caminar (i dit sigui de passada, intenten tirar per la borda els teus moments romàntics).

El terreny laboral pot convertir-se avui en un camp de guerra; però les batalles no van amb tu i assumiràs un paper secundari i deixaràs que altres es barallin a crits, si és el que agraden.

El nerviosisme i el ritme accelerat et fan perdre la noció del temps, i en alguns moments et costarà ubicar. I encara que et notis cansat, procura no dormir gaire.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva vida amorosa avui Balança, pot ser complexa a causa de certa incompatibilitat entre els assumptes familiars i financers. Hauràs d'estar molt atent a aquesta tendència.

A la feina, qualsevol bona relació que hagis desenvolupat i mantingut amb els teus superiors fins ara, podria perdre per una paraula o acció negativa de la teva part.

Pel que fa a la salut, podria haver-hi un petit contratemps, cosa que podries evitar si et sotmets ara a una revisió mèdica completa. També pot ser que hagis de fer front a problemes de salut que pateixi la teva parella.

Escorpio Logo

ESCORPIÓ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Aquari i la seva energia lunar et brindarà la llibertat que necessites per anar a la recerca del teu desig i aconseguir els canvis que necessites en el teu món afectiu.

Avançaran molts assumptes laborals gràcies a l'acció prometedora de Mart en Àries que t'impulsa a canvis que gaudiràs per la seva intensitat i velocitat. Mercuri en conjunció al Sol a Sagitari formarà part d'aquest moviment.

Potser hauries de pensar a practicar un esport, o fer una activitat artística si encara no estàs fent-ho, d'aquesta manera la teva salut s'enforteix.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva actitud positiva pot ajudar-te a continuar les relacions genuïnes amb el teu ésser estimat si estàs en una relació. En cas contrari, les teves intencions clares també poden donar-te l'oportunitat de trobar la parella adequada.

Pel professional hi ha grans possibilitats que els empresaris vegin un avanç considerable en les seves empreses, lògicament afecta principalment als nadius que treballin per compte propi.

En la teva salut, podria estar perfectament bé. Però, continua amb els teus medicaments, si els tens, i segueix una dieta nutritiva, ja que aquests elements junts poden donar-li al teu cos el suport necessari.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

És temps de canviar aquesta actitud tan pessimista i prendre l'energia disponible per recolzar-te en aquest procés que et portarà als teus somnis. Els astres et conviden a viure les teves relacions d'una manera més afí als desitjos de la teva vida.

Podries veure't obligat a un desemborsament de diners important. Es tracta d'una despesa impossible d'evitar, per això no et penedeixis d'haver entrat en un finançament o deute complicat.

Si et fa mal la columna, potser és per una mala postura, però segons els especialistes pot ser degut també a un problema del tipus emocional.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La paciència pot ser la clau durant aquest moment Aquari, i aquesta pot ser la millor fórmula per neutralitzar les asprors en les relacions.

Professionalment, és possible que el teu dur treball, pot ser que no et doni els resultats desitjats ara mateix. És millor que observis de prop el desenvolupament dels teus socis comercials per si aprens alguna cosa.

En la teva salut, hauries d'estar en forma i saludable. Així i tot, pots prendre dietes riques en proteïnes i minerals, que et poden ajudar a obtenir més energia i força, i a mantenir allunyats els problemes.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et ve de gust una trobada envoltat de les teves amistats més lleials, però serà difícil reunir-les a totes. Somriu més, ja que ets viu la qual cosa és un gran regal, i mai saps qui podria enamorar-se del teu somriure.

En el teu treball hauràs de fer tasques rutinàries que et portaran més temps de l'esperat, fins i tot havent de fer hores extres per acabar-les. Voldràs comprar-te aquest smartphone d'última generació, però tens els diners suficients?

Sembla que el teu humor i sensacions van millorant. Ja veus la llum a la fi del túnel i vols arribar-hi. Ho faràs Peixos, temps millors estan per arribar.


Comentaris

envia el comentari