L'horòscop del dijous 18 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 18 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els teus esforços per establir una bona complicitat dins del teu matrimoni seran reeixits; perquè res falli, recorda les dates importants com ara els aniversaris.

Necessites posar-te les piles a la feina, i més si estàs desenvolupant una professió que no t'omple en absolut. Pensa en el futur més imminent, analitza com podries emprendre nous projectes. Tens bones cartes a la mà, però no saps de quina manera jugar-les.

La medicina natural pot ser interessant, estàs en contacte amb el teu costat més elemental. Hi ha infusions o ungüents que et faran millorar el teu estat, i per molt pocs diners.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Juga amb la teva sensualitat i aconseguiràs que brotin espurnes màgiques i brillants en l'aire; potenciaràs la confiança en tu mateix i et sentiràs molt privilegiat. La persona amb la qual somies s'acostarà a tu, atreta pel teu poder magnètic.

Si recentment has excedit les teves tasques professionals, aquest dijous tindràs problemes per completar les teves tasques. T'adonaràs que el temps és molt valuós i que cal complir en primer lloc amb les funcions més elementals.

En la teva alimentació, procura ser generós amb les verdures de fulla ampla com la bleda o l'enciam.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Arribarà una especial freqüència energètica que provocarà un gir important en la teva destinació. Una mena de transformació per als nadius del signe de Bessons que es trobaran davant d'una nova història de vida.

Algú des del teu espai professional està tramant alguna cosa en contra teva i hauràs de protegir-te d'aquest atac. La presència de Mart a la teva zona zodiacal que correspon als enemics ocults et suggereix que mantinguis els peus sobre la terra.

Si avui et fa mal el cap, és normal. Podria tractar-se d'alguna cosa energètica.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha persones fosques que intenten posar els seus tentacles sobre el caramel del teu amor només per molestar; sembla que la felicitat de què està a prop és una càrrega. Comprendràs aquest dijous fins a quin punt és tòxica l'enveja.

Alguns assumptes relacionats amb diners o amb treball et porten a contactar amb persones de ciutats o països forans, potser per establir nous acords, o per renovar els que ja existien.

Per facilitar el benestar mental procura posar en ordre el teu dormitori. Tenir tot desordenat et genera una ansietat de què potser no ets del tot conscient.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella seguirà una cosa rara, fent gestos o amb actituds que et faran sospitar. La gelosia i la por de perdre al teu ser estimat poden fer que et creus pel·lícules al teu cap que no són reals.

Els astres t'atorguen un halo competitiu en aquesta jornada. Seràs resolutiu i les teves idees espontànies obtindran molt bons resultats. Els artistes lleonins aconseguiran mecenes, inversors i bons acords amb sales d'exposició o teatres.

Si has notat que els cabells et cauen més del normal o, fins i tot tens zones sense pèl, és el moment de fer-te una analítica.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva vida amorosa està protegida d'una forma màgica; la setmana arriba al seu equador com Verge com un dels signes més privilegiats en l'amor. S'espera una jornada plena de gresca, i els negocis del cor se signaran amb la més ardent de les passions.

Destacaràs en el treball en equip, el que et donarà més confiança en tu mateix (cosa que mai està de més).

En general la teva salut serà bastant bona, tot i que es preveu que hagis de tenir més cura amb aquells aliments que et causen al·lèrgia (o intolerància).

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui podria haver-hi atraccions i ruptures sobtades, així com situacions o esdeveniments que proven que necessites canviar la forma en què expresses els teus sentiments.

Pel professional, atès que el Sol és el governant de la teva onzena casa ara mateix, la casa dels amics, cercles socioprofessionals, projectes de grup i empreses multinacionals, això suggereix que podries rebre ajuda externa, si estàs buscant una feina.

En la teva salut, avui se't recomana més que mai evitar situacions en què puguis resultar ferit o contraure alguna malaltia contagiosa.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs buscant l'amor, és probable que estiguis realitzant el contrari al que desitja. Atraure l'altre és molt més que desitjar, has de posar part de la teva energia en obrir-te a una nova relació.

Els astres et conviden a innovar i crear noves formes d'accedir a diners i el suport de cada dia. Si no et deixes sorprendre per la teva pròpia creativitat, perdràs ocasions màgiques de progrés material.

Sentiràs l'impuls de cuidar el cos i la salut. Potser inicies un tractament mèdic que canviï la teva forma de veure l'alimentació.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Alguns Sagitaris tendeixen a pensar molt en un examant, potser fins i tot tractant de trobar una manera de recuperar-lo.

En el treball podries passar per canvis sorprenents amb efectes desagradables en els teus ingressos. Alguns arquers podrien descobrir que les seves hores estan sent reduïdes o que la companyia per a la qual treballen els deixarà anar.

Pel que fa a la salut, podria haver-hi problemes de salut sobtats, despeses imprevistes o potser retards i complicacions amb la paperassa relacionada amb assegurances mèdiques, i això et preocupa. També tendeixes a tornar-te més malenconiós i introvertit.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tant la família com els amics reconeixeran que han canviat per bé i la transformació viscuda deixarà espai a millors condicions afectives. Especialment els que tenen fills sentiran que poden cuidar millor d'ells i brindar més amor.

Els negocis dels nadius del segon deganat cobren un impuls especial aquest dimecres. No descuidis els detalls per no trobar-te amb sorpreses. Pots donar el millor i complir amb les teves ambicions si et mantens organitzat com és el teu costum.

Saturn exigeix un canvi en la forma de vida, per això hauràs de donar una resposta responsable a les necessitats físiques i psicològiques.
 

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui, Aquari, revela que el moviment retrògrad de Mercuri afavoreix la revisió de l'actitud cap a la sexualitat i la intimitat, i ajuda a descobrir més fàcilment el que falta en la teva vida íntima.

Pel professional, la presència de Saturn en el teu signe suggereix que vols més autoritat. Mentre que la quadratura de Saturn amb Urà, mostra que podries estar sota pressió en la teva vida professional.

En la salut, pot ser que avui es produeixin molts disturbis emocionals, en gran part causats pel teu perpetu descontentament relacionat amb tu mateix.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs ganes de gresca a casa teva i et dedicaràs a empipar en clau d'humor a la teva parella i fills, si tens. El solter ha de deixar de banda les elucubracions i gaudir de l'amor que s'obre pas.

Si ets un Piscis que s'encarrega dels encàrrecs, faràs més viatges que mai i les presses esgotaran la teva energia. Si estàs immers en un projecte, oblida els sistemes de treball o estudi, avui la teva intuïció et dirà per on és millor començar.

Tendiràs a donar curs a la teva golafreria, abusant de dolços i pastisseria industrial.
 


Comentaris

envia el comentari