L'horòscop diari del 18 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 18 de gener. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu telèfon sonarà aquest dilluns, i escoltaràs la veu d'algú de qui no tenies notícia des de fa força temps. Una persona que busca una nova oportunitat per a entrar en la teva vida, potser perquè en el passat ja vau tenir alguna classe de relació.

En el teu treball et convé tenir un perfil discret, en el qual no opinis sobre política o religió davant de qui no procedeix.

A vegades gestionem malament la nostra pròpia salut, i pretenem prevenir-nos d'uns certs problemes generant altres nous. T'interessa la mesura en matèries de benestar, sense pecar de purista.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La vida amorosa de Taure es desenvoluparà en un oasi conjugal; un enclavament d'atmosfera càlida i agradable, en la qual el Sol llançarà la seva llum per a solucionar els últims desacords entre les parelles.

Posa regnes al cavall desbocat de la teva ambició; vols arribar molt lluny i massa ràpid, i podries perdre part del que havies avançat per un error d'allò més petit.

Sentiràs una fatiga més aviat difusa, o potser una malaltia menor que faci que el teu dilluns sembli més llarg de l'habitual. Minimitza aquests inconvenients i adopta un estil saludable.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Un assumpte familiar en el qual intervenen diverses persones volgudes pot transformar-se en un malson si no prens la distància emocional necessària per a veure amb claredat.

Els cops de sort no sempre es tradueixen en diners comptants. Especialment per a molts nadius del signe de bessons els astres indiquen l'arribada a les seves mans d'un llegat.

Estaràs una mica cansat d'anar i venir. El cos sembla sentir l'aclaparament de tant d'escàndol, descansar és molt necessari.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es preveuen unes relacions conjugals còmodes i pacífiques, i no sols això: també estaràs a resguard de la gelosia, aquests nocius sentiments que tants matrimonis han espatllat.

El teu currículum jugarà aquest dilluns un paper molt important; el que està en l'atur experimentarà un despertar en el nivell professional, i rebràs més d'una crida per a veure què és de la teva vida i en quins projectes camines ficats.

Si vols que les teves hores de somni condeixin més considera deixar fet el desdejuni a la nit; més d'una vegada t'has anat en dejú al treball.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Entendràs a la teva parella a un nivell que fins ara no havies experimentat. Això farà que t'enamoris encara més del teu ser estimat i serà una cosa recíproca. Alguns membres de la família voldràs desestabilitzar el nucli familiar amb les seves accions.

En l'àmbit laboral et demanaran favors que acceptaràs i això modificarà els teus plans. El nadiu de Leo que compti amb un o més socis haurà d'aguantar i escoltar unes certes opinions i frases desmoralitzadores sobre l'empresa.

Agents externs voldran influir per a baixar-te la moral, evita imaginar futurs catastròfics o posar-te en el pitjor dels escenaris possible.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sentiràs que vius a l’Edèn, com Adan i Eva en els seus primers moments; i tindràs la intel·ligència suficient com per a dir que no a la serp, que amb les seves temptacions i jocs prohibits només pretén dinamitar la teva felicitat.

El mercat laboral camina regirat, i tu sabràs aprofitar la teva particular visió sobre els negocis per a detectar on es pot fer fortuna i quins territoris és millor esquivar.

Seràs un privilegiat que veurà com millora la salut d'aquells que té a prop; et transmetran part de les seves ganes de viure i renovaran les teves energies.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a l'amor avui revela que la teva energia es veurà molt clarament dirigida a l'abast de les metes personals, la qual cosa deixarà les relacions amoroses en segon lloc.

En el professional sentiran també una forta tensió entre el que són les seves ambicions professionals i els reclams que des de la llar es faran sentir i no sabran com respondre a aquesta oscil·lació.

En la salut, comptes amb tots els favors que Júpiter en el teu signe sabrà aportar-te: l'expansió de tots els talents més personals, així com una alta dosi de confiança i optimisme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, que grandesa de caràcter hauràs de mostrar aquest dilluns! Serà entorn d'una situació que es presenta en la família. Moltes il·lusions s'esvairan quan descobreixis les claus d'un problema que romania vetllat fins ara. Les discussions podrien portar-te a un allunyament inesperat. Hauràs d'esperar per a resoldre aquest assumpte.

En l'econòmic has d'advertir les teves fugides de diners per a aconseguir controlar la teva economia.

Avui pots concentrar la teva energia a buscar millorar alguns símptomes recurrents que et molesten des de fa un temps.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És un bon moment per a l'amor Sagitari, i per a aprofitar els teus dons. Tingues en compte que et trobaràs molt més optimista amb les teves relacions personals, la qual cosa t'impulsa a conèixer i expandir-te.

En el professional, El Sol, Mercuri i Venus procuren que paris esment a les teves obligacions laborals. No deixis passar les teves responsabilitats, tracta de complir a temps i aprofita que posseeixes la motivació per a fer-ho.

En la salut, segons l'horòscop d'avui, gaudeixes de molta salut per al principi de l'any, la qual cosa et permet realitzar diverses activitats.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Des de ben entrat el dia sentiràs una energia molt particular fent pessigolles al teu cor. És la sensualitat que reflecteix el planeta Mart des dels territoris sensuals del signe de Taure.

Els astres indiquen l'arribada d'una nova energia en la qual molts nadius podran vibrar una avançada en els seus assumptes financers. El creixement professional s'albira per a aquells nadius emprenedors que s'exerceixen per compte propi.

La Lluna en tensió amb el teu Sol es posiciona molt prop del planetoide Quiró i això podria transformar-se en un problema per a la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, s'estima que existeixi molta tensió en la relació amorosa. Pel que, la comunicació i el perdó seran propicis per a poder minorar o erradicar aquestes tensions.

En el professional serà propici durant aquests moments prendre decisions, sobretot si això implica renunciar a unes certes coses. Tanmateix, cada decisió que prenguis i cada sacrifici que facis serà ideal per a poder aconseguir les teves metes amb èxit.

En la salut, tendeixes a descurar el teu cos, per la qual cosa es recomana no oblidar aquest aspecte. També podries tenir problemes respiratoris.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós podries portar-te alguna carabassa. Però no serà perquè aquesta persona no estigui interessada en tu sinó perquè has volgut córrer molt. Els Peixos que estiguin intentant una reconciliació es trobaran amb un mur infranquejable.

En el treball se't poden presentar alguns imprevistos que requeriran de valentia i concentració per a poder solucionar-los. És un bon moment per a conrear una bona relació amb els teus socis i clients més importants.

La teva pau i tranquil·litat mental donaran pas al fet que puguis enfocar-te per a treballar de ple amb el teu cos realitzant exercicis amb pesos per a augmentar la teva força.

 


Comentaris

envia el comentari