YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 18 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 18 de juliol 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un alt poder sensual, que et portarà a buscar coses noves al teu dormitori; seràs un signe amb un gust molt atrevit, amb tendència als fetitxismes i a qualsevol forma de plaer que se surti del que és normatiu.

No presumiràs de talents que no tens davant de gent influent, més que res, perquè poden caçar les teves mentides en un obrir i tancar d'ull.

Porta amb tu una ampolla d'aigua i beu d'ella cada vegada que t'ho demani el cos; si és d'un material reutilitzable, com l'acer, millor.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La calidesa estarà present en la teva relació amorosa, i et sents molt llançat. En algunes llars es parlarà de tenir més fills, o d'obrir-ne de nous projectes personals. Per la seva banda, els solters podran sucumbir a l'encant d'algú nou.

En els assumptes laborals no existeixen grans preocupacions en principi. Pots continuar l'itinerari que t'havies marcat, i fins i tot obrir la carpeta de projectes més ambiciosos o importants.

La manca de la qualitat del teu somni podria tenir una raó senzilla: podries estar descansant en un matalàs de mala qualitat, o amb un coixí inadequat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pots triar i donar valor a les teves necessitats en lloc de prioritzar el que requereixen els altres Una sortida a menjar, una trobada amb amics, una reunió informal són premis que hauries de prioritzar per comptar amb l'alegria com un valor constant.

Hauràs de prendre't un respir i visualitzar el teu futur prenent l'energia de la lluna que et portarà a posar el focus en els detalls necessaris per a aconseguir el teu objectiu.

Pots gaudir d'una vitalitat excepcional que t'acompanyarà durant tota la jornada.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es dificultarà la comunicació amb els fills, sobretot si estan en una edat complicada, com podria ser l'adolescència. Hauràs de conrear la teva paciència Cranc, i també hauràs de duplicar el tacte a l'hora de respondre als seus mals gestos.

Arriba el moment de reprendre projectes antics i executar-los per aconseguir riquesa amb ells. Atén a la teva veritable vocació, lluita per ella, i podràs guanyar-te la vida dedicant-te a alguna cosa que t'ompli del tot.

Mima la teva higiene bucal, netejant sovint les dents i d'una manera adequada. Recorda que cal canviar el raspall de forma regular.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Els astres et demanen deixar anar càrregues emocionals per fer espai a les coses noves que arribaran. Els solters gaudiran d'una facilitat espectacular per socialitzar i estaran oberts a nous compromisos.

Voldràs anar de compres per estrenar peces noves aquesta nit. Compte amb les jocs aparentment inofensius que et proposin resoldre algun repte en un bar. Qui els fa ja sap per endavant que et guanyarà i és una forma absurda de perdre diners.

Et vindrà de gust realitzar-te un canvi de look, sobretot et cridarà l'atenció la possibilitat de canviar el color del teu cabell.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Si has viscut un desamor sentiràs que aquest dissabte és el millor dia per venjar-te del mal que t'han fet. No obstant això, el teu sentit comú et diu que tornar el mal que tu has sentit no et donaria la felicitat, i que a la llarga, arrossegaràs sentiments de culpabilitat.

Busques feina? És cert que un bon nombre d'empreses estan tancades els dissabtes, però no per això has de romandre de braços plegats.

Cuida millor els teus peus, fes servir cremes per hidratar, i no utilitzis sabates boniques però que no et deixen caminar amb comoditat.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els astres prediuen que fins i tot aquelles parelles que lluiten amb les diverses tasques del dia a dia, darrerament han pres la situació a les seves mans per resoldre alguns problemes relacionats amb la llar.

Professionalment, estàs construint una base més sòlida des de la qual començar de nou. És per això que està treballant per garantir que tot flueixi de manera més natural i lineal.

En la salut, entres en un període de pèrdua gradual d'energia. Si bé fins ara et sobrava, comença un descens progressiu que et treu entusiasme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els nadius del signe d'Escorpí rebran favorables influxos astrals aquest dissabte que donaran suport als seus projectes de noces i unió amb el seu amor. Per als solters, els astres mostren que una energia màgica els tocarà el cor i no tindran escapatòria a tant sentiment.

Pots estar segur que portes la teva economia amb intel·ligència i seguretat i encara que el destí et juga una mala passada seguiràs cap endavant amb tot el poder interior propi dels del teu signe.

Per a aquest dissabte els astres mostren una especial inclinació a les activitats que ofereixin pau interior

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius de Sagitari, revela que, com a parella, voldran donar-li a la relació un ritme diferent, si les coses van bé, voldran enfortir el seu vincle amorós d'alguna manera.

Avui treballaràs més dur que mai, donaràs el millor de tu i així és com destacaràs, hi haurà més progrés i garantiràs l'èxit.

Intenta, quan puguis, practicar esports, fer exercici, però sense exagerar. Se sap com li agrada menjar i beure als nadius del teu signe, de manera que et convé seguir una dieta saludable.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

No sempre dius el que sents de la millor manera, moltes vegades t'equivoques i utilitzes paraules dures o distants. Serà un dia especial en què et sentiràs molt a gust rebent l'afecte dels teus.

Avui no és convenient que gastis diners en coses supèrflues o que no siguin de primera necessitat. Podries equivocar-te en una compra i haver de canviar el producte per una cosa que no necessites.

És un dia en què sentiràs benestar i bon ànim. Tota activitat que facis a benefici de la teva salut tindrà un efecte molt positiu

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Ara que estàs en plena transformació Aquari, hauràs d'alleugerir les càrregues que han estat pesant sobre tu durant molt de temps: ja siguin rancors, penediments, complexos, hauràs d'escriure una nova pàgina de la relació de la parella.

A la vida laboral, desafortunadament la posició astrològica de Mercuri no és excepcional i, per tant, no és absolutament fàcil obtenir èxits i guanyar satisfactòriament.

Pel que fa a la teva salut, avui et sentiràs amb molta determinació i audàcia, però has d'anar amb compte amb l'excés d'energia que estàs vivint.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els solters aixecaran passions allà on trepitgin. S'acosta una nit molt moguda i amb múltiples possibilitats que Cupido llanci una fletxa a favor teu.

Un amic que ha muntat un negoci et parlarà d'això, i immediatament tindràs moltíssimes idees i formes de millorar el seu model d'empresa. Voldràs arribar a un acord monetari per comissió per fer enlairar el comerç.

Els teus ronyons estaran una mica sensibles avui, per tant has de tenir cura a l'hora de prendre alcohol. El millor seria reduir o eliminar totalment el seu consum.


Comentaris

envia el comentari